As 76
truskawkowa mama
cudo dziewczynka !!!A tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
cudo dziewczynka !!!A tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie![]()
Wyglada na to ze jeszcze dlugo,dlugo nie pojdzie spacA tak wygląda moje dziecko któremu nie w głowie dziś spanie![]()

:-)masz rację, oj długi będzie dzis ten wieczór.Ale niedługo tata przyjdzie to będą się razem bawić.Wyglada na to ze jeszcze dlugo,dlugo nie pojdzie spac:-)

masz rację, oj długi będzie dzis ten wieczór.Ale niedługo tata przyjdzie to będą się razem bawić.
Oliwka wywaliła mi na ziemie całe opakowanie chusteczek do pupy![]()
dowikla u mnie jest to samo,chusteczki higieniczne,paper toaletowy wszystko jest w strzępachMoje tez uwielbiaja wywalac mi chusteczki pampersa
A jak dopadna sie do chusteczek higienicznych to dodatkowo dra je na strzepy

no to fajniemasz rację, oj długi będzie dzis ten wieczór.Ale niedługo tata przyjdzie to będą się razem bawić.
Oliwka wywaliła mi na ziemie całe opakowanie chusteczek do pupy![]()

no to fajnie
Kuba dziś wylał płatki z mlekiem po czym skomentował:
no widzisz,widzisz to wina miski,bo ona sama się przekręciła i jeszcze miała czelność polać mnie mlekiem !!!!!!!![]()