Kaprycha
Fanka BB :)
No ja tez juz bym chciala @, wtedy bym wyblagala ten duphaston i zaczela nowe staranka. Tak to lipa, nawet sie nie zanosi poki co, a to juz ponad tydzienWłaśnie dostałam telefon od Pana mego i Władcy pierścieni, że będzie dopiero koło 23.00 (jakoś się nie rozpłakałam) i ma dla mnie niespodziankę. I jest to niespodzianka w formie płynnej. Czyli zacieramy rączki i chyba to będzie jakiś pyszny alkohol. Nieraz się zdarza, że dostają gratisy i z reguły to jest małe Martini bianco.
Czasami się opłaca mieć @, dzisiaj był taki nieszczęśliwy jak wychodził do roboty. Już chyba sobie wmówił, że zaciążyłam. No ale plus taki, że teraz trzeba mnie uszcześliwiać.

Ta, wlasnie. ANIOLEK z niewyparzona buzkanie no skąd... przecież ty jak aniołek delikatna i słodziutka jesteś...

Qrwa mac, czytam fora o in vitro i sie na maxa juz zdenerwowalam!!!
"Skoro nie obdarzył kogoś potomstwem to znaczy , że taka jest Jego wola i ukryty cel.Widocznie ma jakieś plany odnośnie tej kobiety.Nie wszystko możemy mieć na tej ziemi co nam się tylko zamarzy niestety.Też bym chciała żyć jak Paris Hilton ale to nierealne i mogę sobie jedynie pomarzyć.Wymuszanie potomstwa u Boga spotyka się z karą , bo jak czytałam to żaden z in-vitro nie spłodził i nie urodził potomstwa.To coś musi oznaczać?"
Odpowiedz jest krotka ---> gowno to oznacza!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnia edycja: