reklama
Ja gdybym wczesniej wiedziala, ze psy sraja ( za przeproszeniem), to tez bym mojego nie kupila![]()
Zajebista nowość, a co myślałaś że mają własną oczyszczalnię ścieków![]()
Mialam iść się kąpac, ale se myślę zajrzę tu na chwilę i co widzę... :-)Wasze teksty są nie do podrobienia...
Jak ktoś wchodzi tu po raz pierwszy i czyta cos takiego to różne wnioski może wynieść o forumowiczkach...

Kaprycha
Fanka BB :)
Ale ze co? Ze za brzydko piszemy? To przez Hanke! Ja sie tutaj nauczlam tak mowicJak ktoś wchodzi tu po raz pierwszy i czyta cos takiego to różne wnioski może wynieść o forumowiczkach...![]()

HankaM
Haniu, nie to miałam na myśli :>
Wiesz u mnie to jest tak, że ja się też szczerze mówiąc bardzo boję późniejszej ciąży... w mojej rodzinie były 2 przypadki chorób genetycznych przy ciążach po 40-stce. Przecież napisałam, że mam schizy i sama sobie przejaskrawiam))
A tak poważnie to chodziło mi o to, że jeśli się nie uda do 30-stki (zostały mi niecałe 4 lata), to znając siebie mogę powiedzieć, że nie będę miała więcej sił na walkę, na nadzieję, nie będę też miała tyle cierpliwości żeby czekać......... a tak można kogoś uszczęśliwić.... naoglądałam się w życiu dzieci z domów dziecka i prawdę powiedziawszy myślę o tym, żeby kiedyś adoptować dziecko lub stworzyć rodzinę zastępczą mając nawet swoje własne dzieci.
W zasadzie to trochę żałuję, że dopiero teraz się zdecydowaliśmy na dziecko, no ale nie jest jeszcze tak źleja się niestety trochę sugeruję tym, że wiele moich koleżanek-rówieśniczek ma już kilkuletnie dzieciaki, a i moja mama w moim wieku już miała dwójkę. Trochę się z tym czuję staro
wiem, że to trochę niepoważne. Ale nic na to nie poradzę
![]()
Jagienka wyluzuj ja żartuję sobie. 30 nie taka straszna. Masz jeszcze 4 lata??? Jak nie zajdziesz do roku to cię zaczną stymulować, operacje, inseminacje a na samym końcu in-vitro jak się nie uda.
Niektóre z nas nie wiedziały, że mają problemy, niektóre wiedziały ale wierzyły że natura zadziała i tak dobiłyśmy do 30-stki.
Na szczęście żadna z nas nie ma 45 lat i chęci na 1 dziecko.
Damy rade, a jak będziesz popadać w schizy to kup sobie browara ogłoś na forum, że masz ochotę się napić i wyluzować a zawsze jakaś się znajdzie żeby ci potowarzyszyć. A jak nie to ja cię opier..dolę na drugi dzień (tylko w przypadku gdy będę przed testowaniem i nie będę mogła pić z tobą)
HankaM
Ale ze co? Ze za brzydko piszemy? To przez Hanke! Ja sie tutaj nauczlam tak mowic![]()
Że co qurwa mać, że niby ja mam zły wpływ. A to czemu, przecież ja grzeczna jestem i nawet nie klne.
nie no, spoko... ;-)Ja też nie wiedzialam że psy srają,Ale ze co? Ze za brzydko piszemy? To przez Hanke! Ja sie tutaj nauczlam tak mowic![]()

Wiele się tu można nauczyć...

HankaM
Właśnie dostałam telefon od Pana mego i Władcy pierścieni, że będzie dopiero koło 23.00 (jakoś się nie rozpłakałam) i ma dla mnie niespodziankę. I jest to niespodzianka w formie płynnej. Czyli zacieramy rączki i chyba to będzie jakiś pyszny alkohol. Nieraz się zdarza, że dostają gratisy i z reguły to jest małe Martini bianco.
Czasami się opłaca mieć @, dzisiaj był taki nieszczęśliwy jak wychodził do roboty. Już chyba sobie wmówił, że zaciążyłam. No ale plus taki, że teraz trzeba mnie uszcześliwiać.
Czasami się opłaca mieć @, dzisiaj był taki nieszczęśliwy jak wychodził do roboty. Już chyba sobie wmówił, że zaciążyłam. No ale plus taki, że teraz trzeba mnie uszcześliwiać.
Kaprycha
Niestety Hanka zburzyla moj caly swiatopoglad. Gdyby nie wspomniala o tych kocich kupach, to ja bym po nocy po podworku nie chodzila, zeby sprawdzic, czy aby moj pies tez nie ma takiej "opcji"nie no, spoko... ;-)Ja też nie wiedzialam że psy srają,jak bum cyk cyk że do tej pory byłam pewna ze mają swoją oczyszczalnie
, he he...:-);-):-)
Wiele się tu można nauczyć...![]()

gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie no skąd... przecież ty jak aniołek delikatna i słodziutka jesteś...Że co qurwa mać, że niby ja mam zły wpływ. A to czemu, przecież ja grzeczna jestem i nawet nie klne.
reklama
Podziel się: