reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
Andzia gdzie te bodziaki znalazlas??? Sa super...na pewno dla dziewczynki tez cos sie znajdzie:-D
A to moje ostatnie zakupy:-)

A dla dziewuszek też są szałowe np z napisem córeczka tatusia:-D:-D:-D

resize.php

resize.php

resize.php

resize.php

Ubranka dziecięce, ubranka i ciuszki dla dzieci, ubranka dla niemowląt, akcesoria dziecięce, śpiochy i bielizna dla dzieci oraz ubranka dla niemowląt, dziecięce zestawy, komplety ubranek, sezonowe zestawy ubiorów dla dzieci i niemowląt.

Dziewczynki a to pojazd, którym będzie się poruszała nasza Córcia:tak:

Madziumba, wózek świetny, uwielbiam takie rzeczy klasyczne, nie za bardzo przekombinowane - fajna kolorystyka i taki lekko sportowy design. Super!

Madziumba, no to widzę, że nie tylko ja w beżach i czerni wózek będę miała :-) Huura !:-)

Tricolor, ja mam również w podobnej kolorystyce pojazd, z tym że nasz, zamiast czarnego, ma ciemny popiel :tak:

co sadzicie o moim typie ??? Dla dziewczynki :-):-):-)

Mirabella, piękny wózek - prosty fason i do tego dość rzadkie pokrycie. Bo ono jest metalic, prawda? Czy mi się wydaje? ;-)

Ja oczywiście się wypowiadam zgodnie ze swoim gustem i o estetyce - zupełnie zapomniałam o w zględach praktycznych :-D
Jedyne, co mogę powiedzieć "mądrego" to to, że u nas trójkołowiec by się nie sprawdzić, z uwagi na specyficzny kształt wszelkich podjazdów dla wózków - taki jakby dwutorowy.

Wiecie co ? Tak naprawdę wózek, jego kolorystyka nie jest tak istotna, najważniejsza jest zawartość :-D
No, ale wózki bajeranckie. Tak jak juz kiedys pisalam teraz tez bym poszalala no ale mam juz tamten kupiony ponad 3 lata temu i nie ma takiej obcji żeby go sprzedać, wyzucic czy cokolwiek innego. Należy się cieszyć z tego co sie ma :-) A i tak Wam po cichutku zazdroszczę ;-):-)

Śliczne te Wasze ciuszki, kołyska też rewelacja........ Ja ostatnio mam jakąś chwilową blokadę dziwną do ciuszków. Zabieram się za akcesoria, na pierwszy rzut poszły produkty z aventu i tak jestem szczęśliwą posiadaczką zestawu butelek (new)
i kupiłam sobie na allegro sterylizator ( używany)
Wyszłam z założenia że sterylizator i podgrzewacz mogę kupić używane, laktator chcę nowy i ten co sobie upatrzyłam jest koszmarnie drogi więc muszę na czymś trochę zaoszczędzić :dry:
Teraz zaczynam buszować w kocykach itp

Nocanka - ja też zakupiłam taki sterylizator używany ( na allegro) i podgrzewacz ( też na allegro , ale z Canpolu, bo jest lepszy i duuużo tańszy) i resztę rzeczy tego typu ( butelki, smoczki, laktatot itp) też mam zamiar kupić z aventu ( nowe), bo jak sprawdzałam opinie na necie, to ta firma jest dobra.

reklama
Do góry