martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Fane ciuszki :-)
Andzia super jest ten bodziak czerwony w kropki :-) :-)
Andzia super jest ten bodziak czerwony w kropki :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś znalazłam takie bajeranckie szmatki
Andzia gdzie te bodziaki znalazlas??? Sa super...na pewno dla dziewczynki tez cos sie znajdzie
A to moje ostatnie zakupy:-)
kupiłam sobie na allegro sterylizator ( używany)
Andzia gdzie te bodziaki znalazlas??? Sa super...na pewno dla dziewczynki tez cos sie znajdzie
A to moje ostatnie zakupy:-)
Dziewczynki a to pojazd, którym będzie się poruszała nasza Córcia![]()
Madziumba, no to widzę, że nie tylko ja w beżach i czerni wózek będę miała :-) Huura !:-)
co sadzicie o moim typie ??? Dla dziewczynki :-):-):-)
Kurcze, ale macie zajefajne te ciuszki, ja też chcę !!!:-)
Śliczne te Wasze ciuszki, kołyska też rewelacja........ Ja ostatnio mam jakąś chwilową blokadę dziwną do ciuszków. Zabieram się za akcesoria, na pierwszy rzut poszły produkty z aventu i tak jestem szczęśliwą posiadaczką zestawu butelek (new)
i kupiłam sobie na allegro sterylizator ( używany)
Wyszłam z założenia że sterylizator i podgrzewacz mogę kupić używane, laktator chcę nowy i ten co sobie upatrzyłam jest koszmarnie drogi więc muszę na czymś trochę zaoszczędzić
Teraz zaczynam buszować w kocykach itp