reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

to masz tak jak ja tylko ze mi w tym roku 36 no i tez z grudnia.(11 )..a ze akurat sa fajme dni to moze by sie i udało gdy miał mnie kto bzyknąc...tak dla jaj sprawdziłam kalkulator i termin by był na 16 grudzien akurat moje imieniny.....
i tak przy okazji moa mama z drugim dzieckiem tez miała broblem.....spuchły jej zeby wzieła tebletki i tak pozniej a sie urodziłam...;-):-)
nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałaś. Zaciążyłam ok 24 marca a 30 mam urodziny a urodziłam w grudniu i teraz mam nadzieję, że będzie tak samo... tez byłam na antybiotyku... tak, że jest nadzieja - proszę o zaklęcia przez te 6 dni...
Gosia
Mysle o Hong Kongu lub Wietnamie...jeszcze nie wiem sama - zobacymy co wyjdzie. A wakacje to nie bede, praca....mam tak, ze ,moge po calym swiecie sie walesac i mysle ze Azja jest nastepna w kolejce. Mam juz niby cos na oku, ale na razie nie chce planowac, bo chce miec najpierw dzidzie
to muusisz mieć jakiś fajny zawód że umożliwia ci takie przemieszczanie się czy firmę w której pracujesz masz taką rozbujaną, że możesz sobie wybierać gdzie chcesz pracować... Oj też bym tak chciała - w jakieś ciepłe strony - nie oglądać tej parszywej zimy... Mam koleżankę która co roku jeżdzi na takie kilkutygodniowe wyprawy Azja, Ameryka, Teraz była w Afryce. Zazdroszczę jej - ja nie mam tyle determinacji tak tułać się bez łazienki i łóżka...

Też myślę o obiedzie ale mam takiego lenia,v że chyba skoczy się omletem dla dziecka, małż ma rybkę z wczoraj a ja coś tam sobie wymodzę...

reklama
a ja mam juz coraz mniej nadzieji na to ze mi sie uda choc wiem ze cztery miesiace staran to za malo by tak mowic ale strasznie sie doluje za kazdym razem gdy dostaje miesiaczki.

cześć dziewuszki, mam nadzieję że ktoś mnie jeszcze tu pamięta...
Jest mi chlernie smutno i postanowiłam do Was wpaść..Przynajmniej tu jest wesoło...
czemu Ci tak smutaśno? ja Cie niestety nie pamietam.. chyba pozniej dołączyłam..
a ja mam juz coraz mniej nadzieji na to ze mi sie uda choc wiem ze cztery miesiace staran to za malo by tak mowic ale strasznie sie doluje za kazdym razem gdy dostaje miesiaczki.
kochana spokojnie.. troszke wiary.. wyluzowania i zaskoczysz jak co niektore tutaj

Jest mi chlernie smutno i postanowiłam do Was wpaść..Przynajmniej tu jest wesoło...
a czemuż to Ci smutno Kasiu?? posiedź z nami to ci się buzia uśmieje, zwłaszcza jak dobije do nas Hanka bądź Kaprycha:-D:-D:-D
Witaj Sylwia - nie trać nadziei tylko dyskutuj wymieniaj poglądy, rób badania i do roboty - nie chlipać mi tutaj tylko już - wstawiaj suwaczek z cyklem i będzie dobrze...My nie tak łatwo rezygnujemy tutaj ze staranek - no czasem, jak ktoś nogę złamie bądź inne niezależne historie się nam przytrafią:-):-):-)

no ja sie witam ponowniez nad talerza z obiadem! :-) mąż "choruje" wiec jie w łużku :-D wiec ja z wami!
chiba cie myslami sciagnelam!!!! :-):-):-):-) a czemu to ci smutno!!!?
;-) witaj! widze ze wszystkie dzisiej jakies zdolowane jestesmy!!!
ale pamietaj ze nadzieja umiera ostatnia i zawsze glowa i nogi do gory! :-D

Jasiu mówi do mamy:
- Wiesz, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Basią w garażu. Najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie,a potem...
- Wystarczy, Jasiu. Chciałabym, abyś opowiedział to tatusiowi przy kolacji.
Przy kolacji mama prosi Jasia o opowiedzenie historii.
- No, więc, widziałem dzisiaj tatusia z ciocią Basią w garażu. Najpierw tatuś ją pocałował, potem ściągnął jej bluzkę, potem ona pomogła mu zdjąć spodnie, a potem zrobili to samo, co Ty mamo zrobiłaś z wujkiem Karolem, kiedy tatuś był na ćwiczeniach w wojsku.

reklama
Do góry