reklama
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
No to idziemy łeb w łeb - ja też wyliczam sobie termin na 6.12.09. Ostatnią @ miałam 26.02...obliczylam sobie co by bylo gdybym byla teraz w ciazy. Termin 6.12.09-ale fajnie... za tydzien okaze sie czy bylam grzeczna dziewczynka i czy Mikolaj przyniesie Bobaska! Byloby super spedzac swieta juz w 3
och .... marzenia...
Haszitka
może kiedyś...
Dzieki niunia. Jeszcze jedno pytanie, czyli jak LH mam 4 a FSH 4.5 ( ale w 23dc), to to cos znaczy, czy totalnie nic ?
Sorka za trucie dupy
Musisz zerknąć na wyniki czy masz podane jakieś normy bo to zależy od tego jakie ma laboratorium oznaczenia i w jakiej jednostce robią.
Najlepiej to tu może wypowiedzieć się dobry lekarz.
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
nie rób testu przed terminem, mój synek jest z 10.12A ja bym miala termin na 10.12.2009:-)
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Babo
Ja mowilam o zamieszkaniu w Azji na 2-3 lata, nie wakacjach
))
Kasia
Nie wiem co powiedziec. Przytulam
Ja mowilam o zamieszkaniu w Azji na 2-3 lata, nie wakacjach
Kasia
Nie wiem co powiedziec. Przytulam
reklama
Kaprycha
Fanka BB :)
Musisz zerknąć na wyniki czy masz podane jakieś normy bo to zależy od tego jakie ma laboratorium oznaczenia i w jakiej jednostce robią.
Najlepiej to tu może wypowiedzieć się dobry lekarz.
Nie mam podanych norm, a do lekarza ide w srode. Chcialam sie z deka przygotowac do wizyty. Poki co wiem, ze mam za wysoka prl i za niski progesteron + niedrozne jajowody. Czyli prawie caly zestaw badziewia, ktorym moznaby obdzielic kilka osob

Janusz, Gustaw, Fryderyk a dla dziewczynki : Matylda, Penelopa, Lena
Podziel się: