reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:

Jak tam kobieta pracujaca :tak: Przyzwycziłaś się juz??:rofl2:
Zdrówka dla małej, obys przyniosła same dobre wieści z tego badania:tak:

reklama
Cześć dziewczyny:-D:-D:-D a to niespodzianka co? jestem w domu i mogę wejść na bb:-):-):-):-):-) a to dlatego, że idę z Misią na echo serca:-( i wzięłam sobie dzień urlopu
Trochę poczytam co napiałyście, ale pewnie nie wszystko bo strasznie tego duuuuuuuuuuuużo:szok::szok::szok::szok:
A dlaczego iziecie na ech serca :szok:A co wczoraj nie wpadłaś na BB bo na NK cie widziałam:tak:

ale numer dziewczyny czytałam posty i nie wiem co z moim kompem ale mam np post mamy helenki poranny a pod nim post wiktori wieczorny:szok::szok:i tak mam namieszane:szok::szok:nie mam pojęcia dlaczego:confused::confused::confused:
ja mam tone prasowania na dziś do tego pranie obiad........ musze nadgonić bo w czwartek jade po julke i wróce dopiero w sobote albo niedziele:tak::tak: jak ja was nadrobie????:confused::szok::-D:-D no i moje kochanie przez tyle dni będzie samo???????no mam nadzieję że na kompie posiedzi a nie gdzieś z kumplami:baffled::-D:-D:-D

Wojtek wlasnie przyszedl a mój ojciec zadzwonil i kazanie mi chcial robic wyłączyłam telefon Nie bedzie mi mówił jak mam dzieci wychowywać on zamiast nas wychowywać to chlal wódę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
joanna nie daj się mój adam jak coś jest nie po jego myśli i nakrzycze na niego to dzwoni do dziadziusia mojego taty i się skarży a mój tato potem próbuje mnie przekonać co bym odpuściła adamowi:no::no::no::no::no: nie daje się o nie to ja jestem jego mamą ja go wychowuję i to mnie ma słuchać i basta:tak:

Malinka mojemu Wojtkowi trudno zrozumiec pewne rzeczy ale nie wiem czym to jest spowodowane przekora uporem czy faktycznie czym innym :dry: staram sie jak moge nie maja zle Nie biję go starma sie mówic tłumaczyc ale im wiecej rozmów to gorzej jak powiem raz to nie słucha mnie wcale tylko o czym innym gada lekcji nie odrabia mruczy marudzi to taki typ dziecka nieszczesliwego wszystko go unieszczesliwia :baffled: Ja tez juz widze niedobre zmiany w moim zachowaniu bo czasami rodzi sie we mnie agresja a potem jestem niezadowolona czepaim sie wszyskich wymiotuje nie moge jesc spac i zdrowie szwankuje bo nie chciałabym wychować lobuza i bandyty Dlatego po egzainie psycholog obowiązkowo

reklama
witaj kochana:-D:-D:-D:-D
dawno Cie nie było i milo Cie widziec:-)
na ktora lecicie?
na 13.30 do szpitala dziecięcego do naszej pani kardiolog
Jak tam kobieta pracujaca :tak: Przyzwycziłaś się juz??:rofl2:
Zdrówka dla małej, obys przyniosła same dobre wieści z tego badania:tak:
trochę się już przyzwyczaiłam, ale te pierwsze dni były straszne, nie mogłam się przestawić, mam teraz zupełnie inny rytm dnia:-D
A dlaczego iziecie na ech serca :szok:A co wczoraj nie wpadłaś na BB bo na NK cie widziałam:tak:
na bb byłam ale coś mnie wyrzucało i strasznie mi się net mulił, nie wiem dlaczego, nie mogłam się zalogować i się wkurzyłam:crazy::crazy::crazy:

Anabuba co tam się u Was działo z tą gorączką? jakaś poważna sprawa?
joanna mój ojciec też lubi mnie pouczać, ale ja zawsze mu odpowiadam, że to moje dziecko i to ja będę kiedyś miała problem nie on;-)bo kiedyś dzieci wychowywało się inaczej:-D:-D:-D

Do góry