reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć dziewczynki ;)

ja to się zastanawiam czy ci lekarze to jakiejś czasem prowizji nie biorą gdy ktoś zaszczepi dziecko ta skojarzoną szczepionką. Wcześniej tego nie było i dzieci jakoś do dziś żyją. :dry:

anabuba witaj:-) . Net już sprawnie działa?;-)

My w czwartek idziemy na pierwsze szczepienie.:tak:

A oto Amelka ( miesiąc i 2 tyg.):-)

jaka ona śliczna, i jak ładnie główkę już trzyma.Silna z niej dziewczynka.:-)

reklama
Oliwka spi juz 2,5 godz :szok::szok::szok: ale sie bujnęła.
To chyba dlatego że spi przy uchylonym oknie,dobrze ja okryłam żeby nie zmarznie a do tego jest super powietrze bo deszcz cały dzień pada, pogoda tylko na spanie :tak::tak::tak:
Moje spaly mi poltorej godziny i wyja mi teraz jedna przez druga:no:
Dam Im zaraz jakis żer zeby zatkac te male dziubki
U nas sie rozpadała na maksa dobrze ze moje pranie jest jeszcze w pralce a nie na balkonie

Moje spaly mi poltorej godziny i wyja mi teraz jedna przez druga:no:
Dam Im zaraz jakis żer zeby zatkac te male dziubki
U nas sie rozpadała na maksa dobrze ze moje pranie jest jeszcze w pralce a nie na balkonie

a co dziewczynki ostatnio takie marudne,codziennie piszesz że płaczą ,marudzą,co im jest ;-)

luna z księdzem o dyskusjach to ja się wole publicznie nie wypowiadać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a kiedyś w jakimś piśmie wyczytałam że 3 dzieci to prawie patologia!!!!!!!
więc żyje w tej swojej patologi na którą się świdmie zdecydowałam i dobrze mi nią powiem więce gdybym miała własne M i więcej kasy to pogłębiła bym tą patologie jeszcze o jakąś dziewuszke:rofl2::rofl2::rofl2:

-j- Amelka śliczna
Ja sie obrobiłam i czekam bo niedlugo Wojtek wraca ze szkoły Kopytka wyszly mi przepyszne troche eksperymentalne bo mialam serek Turek z ziolami i dołożyłam i efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwanie Gabi też troche spala a j w tym czasie relaksowałam sie tzn.czytałam książkę :tak:

reklama
Do góry