reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laura raz zawola a raz nie jak sie jej podoba:-D ale nawet czasem jak nie zawola to ja sadzam.Z rana zawsze wola ze chce siku bo tak mnie budzi...mamo sisi..:-D:-D:-D no i musze wstac:tak:
Czasami zawola jak juz jej poleci wtedy dotykam pampersa i czuje jak cieplutko sie zrobilo:rofl2:

A Twoje wolaja:confused:
Moje wołaja albo przynosza nocniki:tak:Jak juz za długo mi nie wołaja to sie pytam czy chca siku:-)
To w sumie Laura by mogla w dzien chodzic bez pampersa:tak:jak tak ładnie woła

reklama
Moje wołaja albo przynosza nocniki:tak:Jak juz za długo mi nie wołaja to sie pytam czy chca siku:-)
To w sumie Laura by mogla w dzien chodzic bez pampersa:tak:jak tak ładnie woła
No to masz fajnie z dziewczynkami:tak:Mysle ja uczyc bez pampersa juz kupilam majteczki:tak:
A ja się muszę przynać, że bliźniaków jeszcze nigdy nie sadzałam na nocnik :zawstydzona/y:
Mam nadzieje ze nie bedziesz miala problemu z sadzaniem bo moja kolezanka tez zwlekala zaprzyjazniac corke z nocnikiem i teraz ma 21 miesiecy i nie chce siadac jak ja chce posadzic to tak placze krzyczy, wpada w histerie:baffled:

ANKA
ja tez mam majteczki takie mini-mini :-D:-D:-D
Jak im kupuje z h&m to rozmiar 50-56

Moje tez na poczatku chodzily w pampersach i sciagalam Im pieluchy jak chcialy siku ale od momentu kiedy zaczely chodzic w majtkach to duzo lepiej mi wolaja:tak:

ANKA
ja tez mam majteczki takie mini-mini :-D:-D:-D
Jak im kupuje z h&m to rozmiar 50-56

Moje tez na poczatku chodzily w pampersach i sciagalam Im pieluchy jak chcialy siku ale od momentu kiedy zaczely chodzic w majtkach to duzo lepiej mi wolaja:tak:

Ja kupuje 86/92:-)
Skoro lepiej to wychodzi to zaczne moze od jutra Najbardziej sie boje ze mi nasika na sofe:baffled:

reklama
Do góry