reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a u mnie choc niedaleko mamy to pada snieg ale slonce swieci :-p:-p:-p:-p

Juz teraz się też przejaśnia powoli.. akurat słońce już schodzi w bok bloku i zaniedługo go nie bede wogóle widziec.. na szczescie w nowym mieszkanku w salonie okna beda na poludnie a w sypialni na północ:tak: najlepsze rozwiązanie:-D:-D

No ja na razie uciekam, obiadek dokończyć i będę miała wolne. Kubek śpi na szczęście i mam nadzieję że trochę pośpi :tak::tak::tak: miłego popołudnia życzę mamuśki :-D:-D:-D:-D

Ja tez narazie uciekam, ide sie wykąpac, potem trzeba babcie odwiedzic bo wczoraj urodziny miała a ja w pracy:szok::szok:

Miłego popołudnia:tak:

Ja dzis na obiad robie naleśniki z brzoskwiniami, a że nie jest to danie pracochłonne, postanowiłam ze 2 godzinki wygospodarować tylko dla siebie...:tak:.
Lecę, bo maluszek dobrał się do ziemniaków:szok:

e tam lipna, u mnie lepsza niz wczoraj :tak: Ale mogłaby by lepsza...:-D:-D
Zawsze źle:-D:-D:-D
no w sumie zawsze moze byc gorzej:-)
no u mnie jakby tak nie wiało to by było ładnie bo słoneczko wyszło. Ja tam kawy nie mogę pić, śpię po niej :tak:
woow mi kawa nie przeszkadza tez moge isc spac po niej:-D
A ja z tego wszystkie co wyczytałam o tych cholernych szczepieniach w nocy ,to teraz nawet się z Wami nie przywitałam.
Świnia jestem -wybaczcie :-D:-D
Witam zatem wszystkich dzisiejszego ranka :-D:-D:-D
wybaczamy;-)
Ostatnio ciągle mam smaki na kakao to kupiłam:tak::-D

I zaszalałam normalnie oryginalny Nequick :-D:-D:-D:-D

Kurde, za szybko pochwaliłam pogode, teraz w momencie sie zrobiło ciemno i snieg zaczął sypac :baffled::baffled:
tez mam to kakao
Ja dzis na obiad robie naleśniki z brzoskwiniami, a że nie jest to danie pracochłonne, postanowiłam ze 2 godzinki wygospodarować tylko dla siebie...:tak:.

pycha nalesniki:-p

reklama
jeszcze nie jadłam z brzoskwiniami :no::no::no: trzeba spróbować tak tak

A jadłyście naleśniki z bananami :-):-):-):-):-):-) pycha

do tego polewać serkiem danio waniliowym lub jagodowym, spróbujcie pycha pycha :tak::tak::tak::tak:

Do góry