medeuska
październikowa mama'09
e tam lipna, u mnie lepsza niz wczorajchyba wszedzie taka lipna pogoda ja ide zrobi kawulca![]()

Zawsze źle

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e tam lipna, u mnie lepsza niz wczorajchyba wszedzie taka lipna pogoda ja ide zrobi kawulca![]()
no u mnie jakby tak nie wiało to by było ładnie bo słoneczko wyszło. Ja tam kawy nie mogę pić, śpię po niejchyba wszedzie taka lipna pogoda ja ide zrobi kawulca![]()
no tak mysmy brali to samo i do tego vit b1, vit b6, cebion i cebion multiMy tez mamy wszystkie szczepionki zaliczoneZ tym ze z lekkim opoznieniem bo ze wzgledu na niska masa ciala zaden lekarz nie chcial podjac odpowiedzialnosci za pierwsza szepionke- przeciwko gruzlicy
Oby wyniki było okMoje tez kiedys czesto mialy badana krew poniewaz mialy niedokrwistosc i chyba z trzy razy dostawaly hemofer,kwas foliowy i jakas wit do tego
oj to szkoda ale tak przewaznie jest potem dowodca odgrywa sie przez jednego na wszystkichMadziulanatasza wszystykiego naj naj z okazji urodzinek !!!!!!
Witam nowe mamuśki i te stałe. Nawet nie próbuję nadrobić zaległości bo trochę tu nie zaglądałam do Was :--
-( Humoru nie mam, dzisiaj Radek miał przyjechać a nie przyjedzie. Jaki chłopak wyjechał od nich na przepustkę i przysłał do jednostki L4 no i dowódca się wkurzył i powiedział że nie będzie już w ogóle wyjazdów. Jestem tak wkurzona i smutna że masakra
:-
-
wściekła/y: Jedno dobre w tym wszystkim to że teściowa mi w końcu samochód dała
nie muszę w domu już siedzieć, tylko wsiadam i jadę. Ale pogoda okropna, chociaż coś widzę słoneczko wychodzi
![]()
Po kawie?no u mnie jakby tak nie wiało to by było ładnie bo słoneczko wyszło. Ja tam kawy nie mogę pić, śpię po niej![]()
ALEKSIA
Trzymam kciuki na TAK[/quote
Dołączam się do tego![]()