reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
wiesz co nie chce cie wprowadzac w blad..wiem ze pecherzyk musi sie powiekszyc zeby mozna bylo potwierdzic ciaze...ok 2-4 tyg..nie jestem pewna:crazy:
Bo ja w necie wyczytałam:
Badanie lekarskie stwierdza ciążę 4-6 tygodni po zapłodnieniu.
Czyli by to było 6-8 tydz ciąży.. Jakoś późno mi się to wydaje..

A propo tego domniemanego torbiela... Ja też mam nadzieję, że się mylę.. Ale ja nigdy wcześniej nie odczuwałam czegoś takiego. Nigdy. Wogóle to po raz pierwszy w życiu pare dni po owulacji odczuwałam ból brzucha i miałam go przy tym wzdętego jak balon... Jakis porabąny ten cykl mam... Inny niż zawsze :(

Bo ja w necie wyczytałam:

A propo tego domniemanego torbiela... Ja też mam nadzieję, że się mylę.. Ale ja nigdy wcześniej nie odczuwałam czegoś takiego.:(
Ja miałam torbiela na jajniku. Jednej nocy złapał mnie straszliwy ból i wylądowałam w szpitalu. Na szczęście nie usuwali mi go tylko wyleczyli antybiottykiem, był jeszcze mały i się sam wchłonął.Moja koleżanka miała torbiela dużo większego ode mnie i musieli jej laparoskopie robić.

Ja miałam torbiela na jajniku. Jednej nocy złapał mnie straszliwy ból i wylądowałam w szpitalu. Na szczęście nie usuwali mi go tylko wyleczyli antybiottykiem, był jeszcze mały i się sam wchłonął.Moja koleżanka miała torbiela dużo większego ode mnie i musieli jej laparoskopie robić.
No właśnie, ja szukałam informacji w internecie o torbielu i prawie zawsze opis tego bólu to było: straszliwy, straszny, odczuwalny przy sikaniu... itp.
A w moim przypadku to tak naprawdę ten ból mi nie przeszkadza, co jakiś czas ukluje lekko i już. Sama już niewiem..

No właśnie, ja szukałam informacji w internecie o torbielu i prawie zawsze opis tego bólu to było: straszliwy, straszny, odczuwalny przy sikaniu... itp.
A w moim przypadku to tak naprawdę ten ból mi nie przeszkadza, co jakiś czas ukluje lekko i już. Sama już niewiem..
Mnie w ogóle nie bolało wcześniej, zaczęło się nagle o 2 w nocy i nad ranem leżałam już w szpitalu. Ale u mnie to był ból niesamowity, chodziłam zgięta w pół.

Iris pozwolę się wtrącić, poczekaj jeszcze te 2 dni i zrób teścik albo betke. Może to że się inaczej czujesz to właśnie fasolka a nie żadna torbiel! nie martw się na zapas! poczekaj cierpliwi wiem że ciężko- ale dasz rade! trzymam kciuki!

reklama
Do góry