reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

co do kłucia w okolicy jajnika to ja też takowe odczuwam i mam nadzieję, że mnie żadna torbiel się nie robi. Jestem taka wściekła na tą chorobę bo i truję się lekami i siedzienie w domu mnie dobija - dobrze, że was mam - w pracy bym was podczytywać nie mogła bo na lekcji to nie da rady a na przerwie nie ma czasu...
Trzymajcie kciuki za moją tempkę - żeby jutro znów do góry poszła... bo mnie cholera wkurzać to zaczyna. W sumie to ona i tak może być niewiarygodna bo po zażyciu wszystkich tabsów to mi się zimno zaczyna robić i taka zwykła temperatura obniża...
Kiedy się ten koszmar skończy??

reklama
Napewno już kiedyś był ten temat poruszany, ale wobec tego do niego wrócę..
Jaki test ciążowy jest według Was wiarygodny a jaki nie...?
Ja zawsze sądziłam, że pre-test jest najlepszy...
Na stronie 823 jest fotka mojego pre testu zobacz sobie pokazał bladą kreseczkę.
Inny test tej kreski nie pokazał.Wniosek pre test jest do dupy.:wściekła/y:

Dzieki o Dobre Niewiasty :)Wiem, ze najlpiej byloby czekac...ale same wiecie. Czesto jest to awykonalne. Nakrecilam sie tym razem jakos tak bardziej, bo odkad mierze tempke ( 5 miesiacy) nie mialam takiego ladnego skoku temperatury. Mianowicie: 14 dc -36.80 a nastepnego dnia -37.20 i tak mniej wiecej utrzymuje sie caly czas. W tym czasie bylo tez bardzo przyjemnie i pracowicie... ;) Tylko 19 dc spadla do 36.90 ale juz na drugi dzien wrocila do 37.10. Wiem, ze z reguly spada w dniu okresu :( i tak pewnie sie stanie i tym razem... ale jakas iskierka nadziei tli sie we mnie...a wczesniej w dniach nieplodnych nie mialam nawet cienia cienia drugiej kreski. :)
Tempka spada tez w dniu zagniezdzenia :-D:-) Trzymam kciuki!!!!!!!

Cześć Babeczki. Spadam do domciu. CHciałam z wami popisać ale klientów miałam dużo. Jacyś niewychowani - nie wiedzieli kiedy przyjść:-) Buziaki

Napewno już kiedyś był ten temat poruszany, ale wobec tego do niego wrócę..
Jaki test ciążowy jest według Was wiarygodny a jaki nie...?
Ja zawsze sądziłam, że pre-test jest najlepszy...
Betka :-p:-p A tak serio, to z tego co slyszalam to najlepsze to chyba :ClearBlue, Quick Vue, Pre-Test. Trzymam kciuki :-D

trudno mi w to uwierzyć dlatego w piątek idę do gina. Dzisiaj robie cytologię, jutro mocz, morfologie i cukier. Bo chodzę prywatnie do gina a jak będzie to fasolka to każe sobie przyjść znowu z wynikami, a tak to będę już miała.

Gratuluję!!! Cieszę się strasznie!!! SUPER!!! Wszystkiego dobrego!!!

A mam takie pytanko, kiedy najwcześniej gin może na USG ewentualnie potwierdzić ciążę?
4 tydzien po zapłodnieniu.. czyli jesli owulka w 14dc to 6 tyg po @..

Dzieki o Dobre Niewiasty :)Wiem, ze najlpiej byloby czekac...ale same wiecie. Czesto jest to awykonalne. Nakrecilam sie tym razem jakos tak bardziej, bo odkad mierze tempke ( 5 miesiacy) nie mialam takiego ladnego skoku temperatury. Mianowicie: 14 dc -36.80 a nastepnego dnia -37.20 i tak mniej wiecej utrzymuje sie caly czas. W tym czasie bylo tez bardzo przyjemnie i pracowicie... ;) Tylko 19 dc spadla do 36.90 ale juz na drugi dzien wrocila do 37.10. Wiem, ze z reguly spada w dniu okresu :( i tak pewnie sie stanie i tym razem... ale jakas iskierka nadziei tli sie we mnie...a wczesniej w dniach nieplodnych nie mialam nawet cienia cienia drugiej kreski. :)
kochana.. ja mam tak ze na 2-3 dni przed @ zaczynaja sie spadki z towarzyszącym bólem ktory z dnia na dzień się lekko nasila..
24dc 36,7
25dc 36,6 - lekki bol na wieczor
26dc 36,3 - ciut mocniejszy bol na wieczor
27dc 36,05 - dzis (narazie bez bólu ale to zazwyczaj po kąpieli..)
ale czy jutro dostane @ to jeszcze nie wiem..

biorę dziś 2 dzień clo lepiej się czuję niż wczoraj. Trochę mnie bolą jajniki! a to tylko połówka dziennie.
ja brałam 3x1 dziennie ale nawet nieźle to znosiłam, trochę mnie wieczorami głowa pobolewała no i taka podrażniona byłam ale nie tak, żeby gryźć:-D:-D:-D znoś dzielnie jak i my znosimy - to wszystko dla jaj - pamiętajcie...:-D:-D:-D

reklama
Do góry