reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Taki miala porzadeczek w domu a teraz moje gwiazdy dorwaly sie do starej gazety i poprostu masakra:szok::szok::szok:Dra ja na najmniejsze strzepki jakie tylko sie da:-D

reklama
Dziewczyny zafasolkowałam :-):-):-):-):-D:-D:-D:-D ale jutro raniutko zrobię drugi :-):-):-):-):-):-):-):-) lecę na dół zjeść coś i wrócę do Was jeszcze:-):-):-):-) mężowi jeszcze nic nie mówię, dopiero jutro jak drugi wyjdzie też pozytywnie :rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D huuuuuuuurrrrrraaaaaaaaaa:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: buziolki dla Was, potem poczytam co napisałyście jak wrócę :-):-):happy::happy::happy::blink::blink::blink:

GRATULACJE

mama helenki kanapa świetna a jaka cena????/
słuchajcie siedi mój adam nad matmą i powtaża no jeszcze 15 no może 17 lat no góra 18 ale nie 15 chyba a może 17?????? wkońcu zaintrygowana podchodze co on ma w tym zadaniu że tak duma patrzę w ten zeszyt a tam nic takiego nie ma więc pytam adam co 15 albo 17 lat???? a adam no jeszcze tyle lat nauki mi zostało i będe miał tą szkołe i nuke gdzieś:dry::szok::-D:-D:-D:-D
wyszłam się wyśmiać do łazienki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
dobry jest :-D:-D:-D

hehe dobre no ale co chcesz matka przyszlosciowo patrzy :rofl2::rofl2:

nie wypada sie chwalic ale jak umie to korzystam :zawstydzona/y: spiewalam m.in w idolu szkolnym :sorry2: zajelam 2 miejsce na 13 :tak::zawstydzona/y:
SUPER !!

mama helenki powiem tak cena mnie odstraszyła no ale transport gratis:-D:-D:-D:-D
patrysiu to ty zdolniacha jesteś:tak::tak::tak::tak::tak:
mój adam potrafi takie tekściki rzucać:szok: jak był w pierwszej klasie jeszcze w starej szkole mieli panią po 50 ale super zgrabną i zawsze świetnie ubrana a pani kiedyś grała na pianinie i dzieci miały spiewać a adam nie śpiewa więc pani nie wytrzymała i zwraca mu uwage a on dalej nic więc pani pyta adam czemu ty nie śpiewasz??? a mój syn tak się zapatrzyłem na pani stringi.....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak mi to powiedział w domu to:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale pani nigdy mi nic na ten temat nie powiedziała:-D:-D:-D:-D:-D
w drugiej klasie mieli panią z dużym biustem dla adama to ideał on zawsze mówi że żone to sobie będzie wybierał na podstawie biustu ma być duży i jędrny:szok: mówie mu kiedyś no a jak się zakochasz w takiej z małym biustem on nie ma takiej opcji:no: ja no ale wiesz kobieta urodzi dziecko wykarmi biust zwiotczeje i co??? a mój syn moja w tym głowa żeby dobrze masować a jak to nie pomoże no cóż implanty mamusiu implanty:szok::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
rozłożył mnie na łopatki
leżę i kwicze

Bardzo śmieszne :-D:-D A ja się ucieszyłam, że znalazłam coś co mi się podoba poniżej 2000 :baffled: W tej mojej mieścine, za mniejsze pieniądze to nie ma nic porządnego:dry:
Jeśłi to Wa wa to potwierdzam.:tak:

Ale dziewczyny slyszlayscie moze Piotr Rubik "Psalm dla Ciebie"
cudo ;-)
malinka - heh to ja czekam na znak :tak: chetnie bym sie nagrala ale nie mam dyktafonu :sorry2::dry: no i Twoj syn ma normalnie teksty the best :tak:
mama helenki pewnie obijetnie jaka bys wybrala i tak bedzie fajna
Psalm dla Ciebie moja Klaudia śpiewa grając na gitarze.
Uwielbiam tego słuchać.:tak:

dowikla bingo blondynka z dużym biustem:tak::tak::tak: mój adam mówi tak słuchać jej nie moge bo mnie drażni ale patrzeć ehhhhhh godzinami:-D:-D:-D
bombowy !!!

dowikla ty mi tu nie kracz:no::no::-D:-D ja jestem uwarunkowana genetycznie do bliźniaków moja babcia miała prababcia też:szok::szok: w pierwszej czy drugiej ciąży jakos bym to przeżyła ale w czwartej o nie:no::wściekła/y::wściekła/y::szok::rofl2:

kurcze antek śpi mi już dobrą godzinę ciekawe o której się obudzi i jak zaśnie na noc:confused::confused::confused::confused::confused: no nic poczekam jeszcze z 15 minut i go wezmę w obroty najwyżej na śpiocha dam mu mleko i pójdzie dalej spać.............................mam nadzieję:rofl2:

ania moja bratanica jak była mała to w przedpokoju odwaliła malunek na pół sciany cieniami do powiek:szok::szok: niczym tego nie szło zmyć ani zamalować:no: prawie 2 lata mieliśmy malunek:rofl2:
artysta malarz
Mój Kubuś zrobił arcydzieło jak to określił na ścianie w sypialni nad łóżkiem i wszystko by było dobrze ,gdyby nie pomalował tego kredkami świecowymi i nie wykonczył kolorową fluoryzującą plasteliną.:-D:-D:-D

mam nadzieję że antek nie będzie mazał po ścianach ja podobno strasznie mazałam mam nawet zdjęcie jak mój tatuś zostawił smar na podwórku z pędzlem w takim starym garze a ja to dorwałam i wymazałam ściane frontową domu i siebie przy okazji mama chciała go zabić jak to zobaczyła i moje ubrania bo wiadomo juz się nie odprały:szok::-D:-D mój brat nie był lepszy jak miał 4 lata poszedł do dziadków a dziadzia smołował dach mój mądry braciszek wykorzystał chwile nieuwagi i zaczoł rekoma podbierac tą ciepłą smołe i wkładać do kieszeni tylko mu nie szło bo sie kleiła i dziadzio go wkońcu przyuważył:szok::szok::szok: pomysłowe rodzeństwo z nas było:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Ja jadłam węgfiel z węglarki,gryzłam gips ze ściany ,weszłam do pieca a jak byłam starsza to wyrzucałam braci do ogródka przez okno.
Mama mnie się wstydziła ,bo klęłam ludzi pod furtką jak z pracy wracali a bracia moi pluli przez bramę na ulicę.
Ot udana rodzinka.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Taki miala porzadeczek w domu a teraz moje gwiazdy dorwaly sie do starej gazety i poprostu masakra:szok::szok::szok:Dra ja na najmniejsze strzepki jakie tylko sie da:-D
to była ulubiona zabawa julki łącznie z jedzeniem później tej gazety dlatego zawsze jej dawałam czarno-białą co by się druku za bardzo nie najadła:rofl2: lubiła też wdeptywać w dywan paluszki chrupki ciasteczka:szok::szok: na szczęście wyrosła z tego teraz czeka mnie pewnie powtórka z antochą tego samego:szok::szok: a może on bedzie idealnym czyścioszkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry