gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ale o co chodzi kochana bo chyba nie rozumiem...co się stało???Wow, jestem w szoku!!! To my mamy administratora????
Jak qrwa jedna osoba otwiera po piec watkow z jednym pytaniem, to nikogo nie ma. Stare watki nie sa kasowane, jak np. Staraczki 2008, czy jeszcze starsze do ktorych nikt od dawna nie zaglada. Ale jak ktos chce sie posmiac w bardzo popularnym watku, to qrwa trzeba go zmaknac!!! Na chj, ma byc smiesznie i fajnie jak moze byc nuda??? Qrwa wystarczy, ze ktos powie cos szczerze a tu od razu SZOK, PLACZ - szybko zamykajmy watek, bo ludzie przestali sobie slodzic!!!! O co chodzi? To jest forum, czy cukiernia??? Czemu ktos sobie uzurpuje prawo do tego, by mowic innym co i w jaki sposob ma mowic??? Czemu, jezeli cos uwazam osobiscie za glupie nie moge tego nazwac po imieniu? Czemu nie moge sie smiac kiedy mam na to ochote??? O co chodzi??????? Bawimy sie w cenzure? Mnie sie akurat zajebiscie podobal ten konkurs na absurdalne pytania, CO W TYM ZLEGO?????
W kurwilam sie na maxa!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, ze to co pisze pewnie jest niezrozumiale ale musze sie uspokoic i wtedy poprawie styl, literowki, gramatyke i moze mnie zrozumiecie. A teraz ide zapalic!