reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Wow, jestem w szoku!!! To my mamy administratora???? :-D
Jak qrwa jedna osoba otwiera po piec watkow z jednym pytaniem, to nikogo nie ma. Stare watki nie sa kasowane, jak np. Staraczki 2008, czy jeszcze starsze do ktorych nikt od dawna nie zaglada. Ale jak ktos chce sie posmiac w bardzo popularnym watku, to qrwa trzeba go zmaknac!!! Na chj, ma byc smiesznie i fajnie jak moze byc nuda??? Qrwa wystarczy, ze ktos powie cos szczerze a tu od razu SZOK, PLACZ - szybko zamykajmy watek, bo ludzie przestali sobie slodzic!!!! O co chodzi? To jest forum, czy cukiernia??? Czemu ktos sobie uzurpuje prawo do tego, by mowic innym co i w jaki sposob ma mowic??? Czemu, jezeli cos uwazam osobiscie za glupie nie moge tego nazwac po imieniu? Czemu nie moge sie smiac kiedy mam na to ochote??? O co chodzi??????? Bawimy sie w cenzure? Mnie sie akurat zajebiscie podobal ten konkurs na absurdalne pytania, CO W TYM ZLEGO?????
W kurwilam sie na maxa!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, ze to co pisze pewnie jest niezrozumiale ale musze sie uspokoic i wtedy poprawie styl, literowki, gramatyke i moze mnie zrozumiecie. A teraz ide zapalic! :crazy:

ale o co chodzi kochana bo chyba nie rozumiem...co się stało???:szok::szok::szok:

reklama
Wow, jestem w szoku!!! To my mamy administratora???? :-D
Jak qrwa jedna osoba otwiera po piec watkow z jednym pytaniem, to nikogo nie ma. Stare watki nie sa kasowane, jak np. Staraczki 2008, czy jeszcze starsze do ktorych nikt od dawna nie zaglada. Ale jak ktos chce sie posmiac w bardzo popularnym watku, to qrwa trzeba go zmaknac!!! Na chj, ma byc smiesznie i fajnie jak moze byc nuda??? Qrwa wystarczy, ze ktos powie cos szczerze a tu od razu SZOK, PLACZ - szybko zamykajmy watek, bo ludzie przestali sobie slodzic!!!! O co chodzi? To jest forum, czy cukiernia??? Czemu ktos sobie uzurpuje prawo do tego, by mowic innym co i w jaki sposob ma mowic??? Czemu, jezeli cos uwazam osobiscie za glupie nie moge tego nazwac po imieniu? Czemu nie moge sie smiac kiedy mam na to ochote??? O co chodzi??????? Bawimy sie w cenzure? Mnie sie akurat zajebiscie podobal ten konkurs na absurdalne pytania, CO W TYM ZLEGO?????
W kurwilam sie na maxa!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, ze to co pisze pewnie jest niezrozumiale ale musze sie uspokoic i wtedy poprawie styl, literowki, gramatyke i moze mnie zrozumiecie. A teraz ide zapalic! :crazy:

denerwujące to jest, to fakt, ale sie tym nie przejmuj, po co...??? Cenzura jest wszędzie, a wielki brat widzi wszystko:rofl2::rofl2:
Jak dobrze jest wiedzieć, że nie jestem jedyną palącą staraczką.... Chciałam rzucić, ale na razie nie mam motywacji, rzuce jak sie dowiem, że w ciąży jestem...

hehe nachetniej wogole bym badan nie robila, to tylko licencjat a wymyslaja nie wiadomo co:wściekła/y:
i ty to tak po angielsku piszesz?????:szok:
oczywiscie kochana ze pamietam, trzymam kciukasy, zebys widziala swoje maluszka na usg:-D
jasne ze sie podziele heheheheh:-Da masz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-)
Dzięki:-):-):-)
hej dziewczynki ja padam na pyska! skonczylam ten rozdzial pisac! (2 dni) sadze ze jeszcze brakuje mu oglady i pewnie promotor powie ze jeszcze wieli innych rzeczy :-p ale co tam! padam normalnie !!!! wiec wybaczcie ze nie podpisuje! :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
jutro biore sie za nastepny rozdzial! :szok: ale mam zamiar sie troszke pobyczyc! bo w czwartek juz do pracki! :-(
KOLOROWYCH SNOW BĄBELKI! :-D do jutra!
tak jest - odpoczynek Ci się należy;-)
Kolorowych snów
Ja już dziś zamykam... DOBRANOC DZIEWCZYNKI! zajrzę jutro- pozdrawiam

Dobranoc:-)

Kaprycha - trudno ten wątek zamknięty, ale myślę, że i tak niedługo powstanie nowy, podobny - takich wpisów na pewno się nie da uniknąć:baffled:

Ja też byłam u fryzjera bo już miałam duże odrosty;-)
Oj odrosty to i ja mam spore, ale jutro idę na wypróbowanie nowej fryzjerki, co potrafi i jak będzie ok.to zrobie odrost:tak:a ile placisz za taką usługę w swoim miescie?jesli mogę wiedziec

A ja tam popieram ze zamkneli ten wątek, nie ma sensu wzajemnie sobie dogryzac a pozatym tresc tego wątku.....:baffled:
Dobrze Elżbietka zrobila.:tak:

Dobrywieczor dziewczynki wpadlam sie przywitac i powiedziec ze o was nie zapomnialam zebyscie sobie nie myslaly poprostu mam malo czasu i strasznie duzo na glowie nie udzielam sie zbytnio na watku bo tez zabardzoi nie mam o czym pisac ciagle po staremu wstretna znow sie zbliza a mi lata leca wkolo same dzieciaczki sie rodza a ja ciagle mam puste ramiona coz powoli nie mam juz na to sil ale ktos musi sie taki znalesc wszyscy przecierz szczesliwi nie moga byc przepraszam was kochane za te slowa zycze spokojnego wieczorku i zaniedlugo znow do was zajrze :)

reklama
Ja tez się muszę wam przyznać ze podpalam, ale raczej tak w towarzystwie - w pracy czy na imprezce. Teraz np jak siedzę w domu drugi tydzień to nie pale... taki jestem social smoker jak to mowia angole;-);-);-)

Do góry