Popieram;-)Hanka - ciebie nigdy!!!!!!! Kto by takie farmazony wypisywał??? Nikt nie ma takiego talentu![]()
Jak każdej z nas będziesz znikać na 2 dni pzred testem - to wyjdzie, że nie będziesz wcale pisać na BB - siedź i kciuki trzymaj a nie znikajPodajcie terminy testowania to dla każdej będę znikać na 2 dni a potem niby z nienacka się pojawię i Fasole będą się sypać.
Lece lachony bo mam zajob dzisiaj.
Jeszcze raz Gratulacje

wszystkie jedziemy na święta do spa coś czuję;-):-);-)A tak poważnie to myśle że to co innego pomogło. A mianowicie... pamiętacie jak pisałam wam kiedyś że byłam z M. 4 dni w ośrodku spa, wtedy miałam owulacje) więc to krótka historia poczęcia
)))
Dobrze, że juz wszystko w porządkuDzieki Zajaczku....:-) teraz juz lepiej ale 2 trymestr nie zaczelam ciekawie,...jak w 1 byl w miare spokojny choc pelny obaw i lekow to 2 dopiero sie zaczela jazda, niby do konca 1 kazda czeka a to nieprawda ciaza to ciaza w kazdym sie cos moze zdarzyc, ja np mialam skurcze (mam) musze duzo odpoczywac, bylam w szpitalu bo mialam przez 8h regularne co 5 min przezylam koszmar teraz spokoj odpukac i zadnych dolegliwosci ciazowych, brzuszek mi rosnie i ciagle chce mi sie jesc :-)

ale potem za to już będzie tylko lepiejA u mnie fala operacji w rodzinie, jakies fatum czy cos...moja mama w listopadzie miala oparcje na woreczek zolciowy, w styczniu operacja na kolano i wlasnie wczoraj ustalono jej kolejny termin-tym razem na kregoslup-15 kwietnia idzie do szpitala...i ma miec wstawiane jakies sztuczne elementy...a ja 1 czerwca...poprostu rok 2009 jakos ze zdrowiem w mojej rodzinie nie idzie w parze:-(
Wogole to mam podly humor i przepraszam ze sie nie udzielam na biezaco-kciuki i tak za Was trzymam mocno!!! Pozdrawiam!

do roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ja przez to, ze ciagle myslalam o fasolce to jestem w dupie z pisanie magisterki. Koncze pierwszy rozdzial, jeszcze nie prowadzilam badania a termin mam na pierwszego maja. Qrwa, nie ma szans, zeby mi sie udalo skonczyc na czas![]()

Gosiu - to jeszcze nie jest duży spadek więc wszytsko możliweMnie dziś spadła temperatura do 36,8 ale mierzylam godzinę wcześniej bo jechałam do laryngologa z tym moim gardłem - dziś już lepiej mówię. Okazuje się, że to oczyszczanie zatok mi tak paskudzi w gardle, że spływając zapaskudziło migdałki a potem krtań... Dostałam przedłużenie antybiotyku i naproxen przeciwzapalnie. Po takich lekach to nie spodziewam się że coś tam zafasolkuje zwłaszcza że dziś zaczyna mi temp lecieć

Ja chyba też mam blokadę - ale w końcu i tak musi się udaćJa dziewczynki już nieco się staram tj. od 3.02.2008 z NPR (jak widać za nadto się stresuję chyba ;-)), a wcześniej nieco los kusiliśmy... Teraz - jak chyba pisałam już - zabrałam się za ziółka (a raczej zabiorę się wieczorem) na spokojnieBo w międzyczasie i tak mam kilka wizyt u dentysty, hehe...
![]()

Marzenixx - nie bądź żyła i się podzielhej dziewczeta!! u mnie normalnie zima!! pada snieg i biala jest jak w gorach!!
no wiec:
mi siostra nawysylala dzis fluidkó i zabronila przychodzic wstretnej @@@@![]()

Dziewczynki, nie mam dobrych wiadomosci. Poszlam do niej z wynikami progesteronu i estradiolu z 20dc (owu 11dc) i powiedziala, ze estradiol ok, natomiast progesteron duuuzo za niski (1.64 przy normie okolo 2-22) - wiec moze nie ma sie co dziwic, ze @ przyszla tak szybko niespodziewanie... Wlasnie, dzisiaj mam juz tylko lekkie plamienie, a temperatura przez cala @ baaaaardzo wysoka - 36.9!Czy ktoras z Was tak miala? Chcialabym miec wszystko dobrze z tymi hormonami, nie musiec chodzic co chwila do lekarza, po prostu pojsc do lozka, wyseksic M i miec sliczny brzuszek........... ale ktora z nas by tak nie chciala?
![]()
Olapolap - rzeczywiście z ta tempką dziwne - ale ja nie mierzę w czasie @

Ja też bym chciała już mieć brzusio - i to bez problemów, obliczeń tylko z przyjemności

przykro mi, że @ przyszłaPrzed chwilą dostałam @.Jednak u mnie testy nie myliły się

Ja też byłam u fryzjera bo już miałam duże odrosty;-)U mnie nic ciekawego , poszlam do fryzjera ale dopiero na jutro się zapislam.
Muszę cos ze swoja szopą zrobic, bo fatalnie się czuję ......
Nie będę nudzila tylko zmykam...![]()
ewelaa - już Ci mało zostało do testu - trzymam kciuki:-)Cześć dziewczyny, właśnie dotarłam do pracy. to mój 33 dc koresu dalej nie mam, dziś tempke rano miałam 36.9 taką samą jak wczoraj. Brzuszek mnie trochę boli, ale tylko chwilami.
Laris - nie czytaj o torbielach - powtórz test po terminie @ i do lekarza jakby coA propo tego domniemanego torbiela... Ja też mam nadzieję, że się mylę.. Ale ja nigdy wcześniej nie odczuwałam czegoś takiego. Nigdy. Wogóle to po raz pierwszy w życiu pare dni po owulacji odczuwałam ból brzucha i miałam go przy tym wzdętego jak balon... Jakis porabąny ten cykl mam... Inny niż zawsze![]()

Poczekaj i zrób ciążowyNa pewno wiekszosc z Was slyszala, ze testy owulacyjne moga wykazac wczesna ciaze. Moje pytanko wiec brzmi: kiedy najlepiej je robic ( rano czy w ciagu dnia) jesli wlasnie celem jest wykrycie wczesnej ciazy?Jestem w 23 dniu cyklu.Tempka wciaz powyzej 37. Wczoraj popoludniu zrobilam test owulacyjny. Nie wykazal nic- po prostu jedna gruba krecha testowa. Dzis rano powtorzylam, dwie kreseczki, druga wyrazna ale nie tak mocno zabarwiona jak przed owulacja. Po prostu widoczna, rozowa.Co o tym sadzicie?

MożeCzyli co? że kłucie jajnika może być objawem fasolki???

Gosiu - masz rację - jak się wyleczysz to może i fasolka szybciej przyjdzietak, lekarka wie - ale ja tak jużú 4 m-c się męczę z tymi chorobami zatokami i gardłem bo nie chciałam leków brać. Muszę się w końcu doprowadzić do pionu bo tak to ani nie będę zdrowa ani nie zajdę w ciążę. W tym cyklu nie daję sobie szans...
u mnie też ciągle pruszy...jakby nie wiosna była