reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
proponowałam kiedys zrobic tabelke ale nikt nie wyraził chęci... :(
a też myślę że to by byl dobry pomysl

Któraś Laska w podpisie powinna mieć wypisane wszystkie Staraczki i ich dzień spodziewanej (a raczej niespodziewanej) @, będzie wiadomo która kiedy co i jak:happy:
kobitki a od czego są suwaczki? przeciaz wiekszość ma taki jak np ja i widac za ile mam miec @ ilu dniowe itd.... a jak nie przychodzi czy cus to poprawiam i wiadomo.. poza tym zawsze mozna w suwaczku jakis tekst dopisac itd..

Ostatnia edycja:
Zaraz się zabieram za czytanie tego bloga. Jestem bardzo wrażliwa i samo ''ŚPIJ ANIOŁKU'' mnie wzruszyło a gdzie reszta.. wrr... Ja ostatnio ślimtałam przy teledysku śląskim gdzie przyjaciel pewnego aktora/piosenkarza napisał o nim piosenkę i o jego wnuczce, która tak płacze za dziadziem.. wrr..
No ja też jak są takie historie to płaczę - to straszne:no:
No to odwrotnie niż u mnie bo ja wsiąkłam maksymalnie w to forum. Nawet nie myślę tak bardzo o swojej fasolce czy już jest tylko o innych:-):-)
już jestem drugi tydzień bo poszłam na zatoki a teraz top paskudztwo...mam L4 do środy ale je przedłużę bo do szkoły nie wrócę z bezdłosem - choć dzieciarnia by się ucieszyła...
Ja też już wsiąkłam w BB - trudno:tak:
A co do L4 - bardzo dobrze - teraz leniu**** i zdrowiej
No tak, pewnie zaraz będzie pusto na forum, ale wcześniej nie mogłam tu wpaść. Odebrałam wyniki prolaktyny i progesteronu i według norm, które są pod wynikiem, wszystko jest ok.
Te normy co są pod wynikiem:tak:
No ja też się żegnam i do jutra... buziaki... Fajne macie pieski ale ja osobiście to nie przepadam za psami natomiast mój K bardzo.
u mnie na odwrót - chcemy miec pieska a mój M nienawidzi kotów:tak: bardzo chcielibyśmy owczarka długowłosego lub szwajcarskiego:tak:
Siostra mojego M ma 3 letniego synka.Nadal nie chodzi...z winy lekarzy. Miala zagrozona ciaze.Rodzila w 26 tyg. z zakazeniem. Lekarze nie chcieli jej zrobic cesarki.Ona ich blagala...a oni mieli to w dupie.Stas urodzil sie z ocena 1 w skali Apgar i wywieziony zostal z sali porodowej pod respiratorem i bez akcji serca (reanimacja).Ojcu powiedzieli,zeby przyszedl rano i zapytal sie czy dziecko zyje...
biedactwo:no: gorące całuski dla maluszka:tak:
Szafirku - masz bardzo mądrą mamę:tak:
Jestem nieźle chora. Cały czas na leka z domowej apteki ale jak mi nie przejdzie do jutra to ide do lekarza. Najważniejsze że nie mam gorączki. Buziaki dla wszystkich
Idź do lekarza - nawet bez gorączki
A jeśli chodzi o mnie, to zbaraniałam konkretnie... :baffled:dwa dni temu na pre-teście był piekny cień kreseczki w miejscu T, a dziś zrobiłam Quick-vue i nie ma nawet cienia... :wściekła/y::zawstydzona/y::wściekła/y:
Nic juz nie rozumiem... Byłam zrobić dziś HCG, ale niewiem kiedy będą wyniki, mam jutro dzwonić. Pani w recepcji stwierdziła, że tak rzadko robią te badanie, że nie jest w stanie mi obiecac, ze jutro będą wyniki. Może za dwa, trzy dni...
Laris - poczekaj jeszcze na wyniki i powtórz test - są różne powody tego, że cień znika, ale trzymam kciuki za Ciebie:tak:
W ogóle to się witam :-D... Bo na wątku (i na tym forum) jestem nowa...
WitaJ Nanak!:-)
Witam Was Babeczki
Dzisiaj nawet w miarę nadrobiłam to co naskrobałyście:-)
Ja dziś znowu mierzyłam tempkę i mam drugi dzień 36,9?? musze poczytać o tych temperaturkach trochę.
Czytaj, czytaj i mierz:tak:

muszę się was poradzić? mam taki problem moja dobra koleżanka wychodzi za mąż i ma wieczór panieński 4 kwietnia i problem polega na tym, że to będzie już świeżo po IUI i nie wiem czy powinnam iść czy odpoczywać? zapytam się lekarza, ale chyba będę musiała zrezygnować z zabawy!?

Załączniki

• DSC_3502.jpg
    DSC_3502.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_4277.jpg
    DSC_4277.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 34
Juz kiedys pisalam moj temat to : "Funkcjonowanie w życiu Dorosłych Dzieci Alkoholików".
i jak zwykle nic nie napisalam, nawet nie otworzylam zadnej strony... wstyd mi przed sama sobą..:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No, mnie tez ciazko sie skupic na pisaniu.
Moj temat to : Asymilacja, czy marginalisacja. Przyklad doswiadczen polsich dzieci w szkolach Wielkiej Brytanii. (
[FONT=&quot]Assimilation or Marginalisation?[/FONT][FONT=&quot]The experience of Polish children in British schools )[/FONT]

Wracam do pisania :dry:

P.S. Dzieki Wikula :-D:-):-D

:-DSiema Andzia:-D

reklama
Hahahaha, wlasnie sie usmialam do lez. Rzuccie okiem na watek "Mozliwe??" i zobaczcie co Olap znalazla na sieci!!!!!!!!! :-D:-):-D:-)

Dobra, teraz to juz na serio zdupcam!

Do góry