reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Martyna

Ile dni po IUI to bedzie ?
Ja czytalam duzo o tym co jest, ale po IVF. Wydaje mi sie ze podobnie moze byc z IUI....Otoz zalecaja, zeby wziasc wolne po pracy, bo w moim przypadku to tez bol (punkcja jest dosc bolesna i pozniej transfer)...zeby czuc sie wypoczeta i zrelaksowana co ulatwia implementacja zarodka. Wiec ja napewno bede brala 10 dni wolnych.......

Trudno mi odpowiedziec na pytanie Twoje, ale jesli bym poszla...to zdecydowanie bym sie oszczedzala. Jesli nie chcesz pwiedziec kobitkom ze jestes po IUI, mozesz zawsze zmyslic historie ze mialas jakis tam zabieg ginekologiczny, i musisz byc ostrozna....

reklama
Martyna

Ile dni po IUI to bedzie ?
Ja czytalam duzo o tym co jest, ale po IVF. Wydaje mi sie ze podobnie moze byc z IUI....Otoz zalecaja, zeby wziasc wolne po pracy, bo w moim przypadku to tez bol (punkcja jest dosc bolesna i pozniej transfer)...zeby czuc sie wypoczeta i zrelaksowana co ulatwia implementacja zarodka. Wiec ja napewno bede brala 10 dni wolnych.......

Trudno mi odpowiedziec na pytanie Twoje, ale jesli bym poszla...to zdecydowanie bym sie oszczedzala. Jesli nie chcesz pwiedziec kobitkom ze jestes po IUI, mozesz zawsze zmyslic historie ze mialas jakis tam zabieg ginekologiczny, i musisz byc ostrozna....
tak naprawdę nie wiem dowiem się w czwartek ale wydaje mi się że IUI będę miała 31.03 najpóźniej więc to będzie ok 5,6 dni po zabiegu. zobaczymy co lekarz powie. A o tym że będę miała IUI to wie tylko mój tata no i oczywiście Mąż i wy!

Dziewczyny a ja od @ aż do teraz mam bóle piersi a przecież @ już minął. Cholerka wie czemu mam te bóle?! Wiecie dla mnie to jest dziwne o tyle bo nigdy nawet w czasie @ tak mocno mnie nie bolały, zawsze tylko przy dotyku i z boku a teraz całe i mocniej, głównie lewa. Mknę się uczyć:)
możesz mieć za wysoką prolaktyne?

Witam wieczorowo:-)

Ja dokarmiam kotka przybłędę, że tak brzydko się wyrażę, polubiłam go bardzo, ale nie dotykam ani nic, no czasem gadam do niego:-) Ja to bez gadania nie mam życia:-) Ale ponoć kotki przenoszą te wszystkie niefajne bakterie szkodliwe dla ciąży. Pamiętajcie też by nie jeść surowego mięsa ani NIE DOTYKAĆ surowego mięsa podczas staranek i w czasie ciąży - łatwo o toxoplazmozę.
Ja swojego zbadałam czy jest chory na tokso i wyszło, że nie jest ale nie zmieniam mu kuwety ;-);-)

biorę dziś 2 dzień clo lepiej się czuję niż wczoraj. Trochę mnie bolą jajniki! a to tylko połówka dziennie.
Niech bolą i niech rosną piękne pęcherzyki :-D:-D

Po chwili zdezorientowana pyta: "Ale przed staraniami to znaczy że co, w sensie na potencję???" :szok:
Dobre :-D:-D
Ja polecam salfazin, l-karnitynę i selen.

muszę się was poradzić? mam taki problem moja dobra koleżanka wychodzi za mąż i ma wieczór panieński 4 kwietnia i problem polega na tym, że to będzie już świeżo po IUI i nie wiem czy powinnam iść czy odpoczywać? zapytam się lekarza, ale chyba będę musiała zrezygnować z zabawy!?
Pewnie lepiej się lekarza spytać.
Może warto się trochę wyluzować i dobrze bawić oczywiście z umiarem:tak::tak:

Lilu, Marzenixx gdzie się podziewacie? Pamiętacie, że trzeba trzymać za mnie kciuki w czwartek o 15:55.

Jak ktoś by chciał to przesyłam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
No pewnie, że przyniosą :tak::tak::tak:
Czuje się dobrze, wieczorami trochę mdli ale jest ok. Wydaje mi się, że mam już wielki brzuszek :dry: W czwartek mam usg i troszkę się boję i jednocześnie nie mogę doczekać ;-)
no to super dzidzia już będzie dobrze widoczna...:-) ja też wizyta w czwartek na podgladanko pęcherzyków. Nie martw się i nie bój wszystko bedzie dobrze. Wklej na mam zdjęcie dzidziusia jak już wrócisz-:-D:tak:

Do góry