reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Oj odrosty to i ja mam spore, ale jutro idę na wypróbowanie nowej fryzjerki, co potrafi i jak będzie ok.to zrobie odrost:tak:a ile placisz za taką usługę w swoim miescie?jesli mogę wiedziec
dzisiaj za farbowanie i podcięcie zapłaciłam 120zł. Włosy mam krótkie i teraz chcę je zapuścić więc nie podcinam dużo ale farbowac muszę całość a nie tylko odrosty;-)
Ja tez się muszę wam przyznać ze podpalam, ale raczej tak w towarzystwie - w pracy czy na imprezce. Teraz np jak siedzę w domu drugi tydzień to nie pale... taki jestem social smoker jak to mowia angole;-);-);-)
ja już nie palę i bardzo się cieszę:tak:

Sisi - witaj i zaglądaj do nas - zawsze raźniej w grupie niż samej:-)

reklama
Co tam dziabogi slychac wieczorowa pora? :rofl:

Widze ze dymkowo sie zrobilo. Ja palilam kiedys, ale rzucilam 4 lata temu. Teraz od czasu do czasu tylko fajke wodna podpalam

Witam ię wieczorową porą :))) i lece nadrabiać :))) nie myślcie że macie już ze mną spokój tylko dlatego że wyszły dwie kreseczki :)))P

No tak, pewnie zaraz będzie pusto na forum, ale wcześniej nie mogłam tu wpaść. Odebrałam wyniki prolaktyny i progesteronu i według norm, które są pod wynikiem, wszystko jest ok. I teraz mam dwa pytania: po pierwsze są rózne normy dostępne w necie i według niektórych mam za wysoki progesteron:szok: Dlaczego są różne normy i czy sugerować się nimi, czy tylko tymi, które są na kartce z wynikami? Po drugie- jeśli z progesteronem jest ok to skąd te plamienia przed @ ? Macie jakiś inny pomysł?

Idę czytać dalej....
hmm wiesz ja mam poziom progesteronu w fazie luutaelnej jak kobieta w 3 trymestrze, bardzo wysoki, ale ginekolog nie zmartwil sie tym wynikiem, podobno dobrze jak jest duzo progesteronu... moge wiedziec jaki masz poziom tego hormonu?
ja tez mam czasem plamienia, ale u mnie moze to byc z powodu podwyzszonej prolaktyny
No ja też się żegnam i do jutra... buziaki... Fajne macie pieski ale ja osobiście to nie przepadam za psami natomiast mój K bardzo. On miał zawsze psy w domu a ja nigdy. Może to i powód. Chyba jak już to wolę kota... Mnie do szału doprowadza szczekanie psa - nie lubię tego a kotki są ciche nawet jak miauczą. Może kiedyś jak dzieci będą bardzo chciały to się przełamię. My mieszkamy w bloku i też uważam że blok dla psa to męczarnia.
Do jutra dziewczyny i
słotkich snufff
:-D:-D:-D
hmmm ja lubie zwierzeta i psy i koty, jednak bardziej jestem kociara, moze tez troche z lenistwa, nie trzeba z nimi wychodzic rano na spacer ;) no i koty wydaja mi sie czysciejsze
moj m znow nie lubi kotów, ale przepada za psami, chyba bedzie problem co do wybory zwierzaka, poki co oboje sie zgadzamy co do tego , ze chcemy miec dziecko ;)
Sorki dziewczyny że musiałyście tyle czekać, ale musiałam ochłonąć :)))
Załączam wam zdjęcie... widać fasolka chciała mi zrobić spóźniony prezent na urodziny... :))

bardzo sie ciesze, moje szczere gratulacje :)

Elfa lekarz zalecił IUI - Ruchliwość jest całkiem dobra gorzej z ilością i morfologią.

zycze Ci aby sie udało za 1 razem, ja ide z moim m i jego wynkami nasienia i hormnkow do androloga, sprobujemy jeszcze popracowac nad jego ruchliwoscia , parametry ilosciowe udąlo nam sie ładnie poprawic...

muszę się was poradzić? mam taki problem moja dobra koleżanka wychodzi za mąż i ma wieczór panieński 4 kwietnia i problem polega na tym, że to będzie już świeżo po IUI i nie wiem czy powinnam iść czy odpoczywać? zapytam się lekarza, ale chyba będę musiała zrezygnować z zabawy!?

hmm wiesz, jesli ta imprezka ma sie odbyc u niej w domu, to mozesz do niej wejsc na 2 godzinki i spedzic czas bez alkoholowo, ale jak sie szykuje gdzies potancówka to aboslutnie nie idz, kolezanka powinna zrozumiec, moje przyjaciolki z bardziej błachych powodów nie poprzychodzily na moje panienskie ... :crazy:

wiecie co , mialam dzis jechac do ginekologa na usg zobaczyc jak tam moje pecherzyki , czy rosna prawidlowo, ale nie pojechalam, jakos szkoda było mi kasy, trzymam je dla androloga meza, w sumie co miesiac chodze do tego gina i dowieaduje sie tylko w kołko ze pecherzyki ładnie rosna...mysle ze nic sie złego nie stanie jak 1 miesiac opuszcze wizyte
aaa i robie od wczoraj testy owulacyjne aby trafic na owulacje z sexikiem, narazie wyniki negatywne...
ale ten miesiac jakis dziwny mam, jeszcze stan zapalny podłapalam, mam globulki wykupione, ale nie chce teraz aplikowac, bo nie chce opuscic owulacji..ale z drugiej strony tez trudniej o zapłodnienie przy infekcji...czuje ze ten miesiac bedzie stracony

Witam Was dziewczyny wieczorową porą!
Niunians serdeczne gratulacje! Coraz więcej nas zaczyna fasolkować. Może czas na wiosnę!

wszystko nadrobiłam... jednak odpisywać będę jutro bo dzisiaj już muszę lulu... mój M zabronił mi pić kawę więc jestem cały dzień śpiąca. Zwykle piłam 2 z mlekiem ale on gdzieś na necie wyczytał że to niezdrowe, a on nie chce mieć dzieciaka z ADHD po kofeinie :)) dobranoc

reklama
Hahahaha, wlasnie sie usmialam do lez. Rzuccie okiem na watek "Mozliwe??" i zobaczcie co Olap znalazla na sieci!!!!!!!!! :-D:-):-D:-)

Dobra, teraz to juz na serio zdupcam!

Wow, jestem w szoku!!! To my mamy administratora???? :-D
Jak qrwa jedna osoba otwiera po piec watkow z jednym pytaniem, to nikogo nie ma. Stare watki nie sa kasowane, jak np. Staraczki 2008, czy jeszcze starsze do ktorych nikt od dawna nie zaglada. Ale jak ktos chce sie posmiac w bardzo popularnym watku, to qrwa trzeba go zmaknac!!! Na chj, ma byc smiesznie i fajnie jak moze byc nuda??? Qrwa wystarczy, ze ktos powie cos szczerze a tu od razu SZOK, PLACZ - szybko zamykajmy watek, bo ludzie przestali sobie slodzic!!!! O co chodzi? To jest forum, czy cukiernia??? Czemu ktos sobie uzurpuje prawo do tego, by mowic innym co i w jaki sposob ma mowic??? Czemu, jezeli cos uwazam osobiscie za glupie nie moge tego nazwac po imieniu? Czemu nie moge sie smiac kiedy mam na to ochote??? O co chodzi??????? Bawimy sie w cenzure? Mnie sie akurat zajebiscie podobal ten konkurs na absurdalne pytania, CO W TYM ZLEGO?????
W kurwilam sie na maxa!!!!!!!!!!!!!!
Wiem, ze to co pisze pewnie jest niezrozumiale ale musze sie uspokoic i wtedy poprawie styl, literowki, gramatyke i moze mnie zrozumiecie. A teraz ide zapalic! :crazy:

Ej no kurde przeciez ja tam nie napisalam niczego zlego, wkleilam tylko to, co znalazlam, to dlatego zamkneli watek? :crazy: No co to ma byc, cenzura jakas bleeee a konkurs byl taaaaki fajny, przeciez takie perelki mozna na necie znalezc... Moze Kaprycha trzeba otworzyc nowy watek konkursowy?
:-D:-D:-D:-D

Do góry