reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

CHYBA TAK ZROBIE :))) bo siedzę i normalnie jak widzę gdy inni piją to mnie chce trafić. Zwykle piłam capuccino, ale ja za nim nie przepadam bo jest za słodkie :((

jest to parzona kawa do ekspersu badz jak kto woli sypana ale znalazlam teraz u siebie tez rozpuszczalna i smak ten sam tylko spac mi sie chce okrutnie bo ja tez kawosz :-) teraz nie moglam jej dostac wiec 2 tyg pilam slaba zwykla

reklama
Boje się testować, bo ostatnim razem jak zrobiłam test to na drugi dzień dostałam okres, ale wtedy okres spóźniał mi się 1 dzień. Może poczekam jeszcze, bo te bóle brzucha mnie niepokoją. Jakbym zafasolczyła, to chyba już bym nie miała bóli co? zawsze mam na okres bóle brzucha

Bolem brzucha nie stresuj sie az tak bardzo, bo wiele dziewczyn tak mialo a fasolka byla. Podobno bol na @ i bol zagniezdzajacy jest bardzo podobny. Trzymam kciuki.

Boje się testować, bo ostatnim razem jak zrobiłam test to na drugi dzień dostałam okres, ale wtedy okres spóźniał mi się 1 dzień. Może poczekam jeszcze, bo te bóle brzucha mnie niepokoją. Jakbym zafasolczyła, to chyba już bym nie miała bóli co? zawsze mam na okres bóle brzucha
Ja jak mam @ to też mnie boli brzuch i to dosyć mocno, a gdy zafasolkowałam też bolał, tylko np przez 5 minut, a jak usiadłam to przechodził. I tak pare razy dziennie. Ale poczekaj z testowaniem do najdłuższego cyklu jaki miałaś. Ja robiłam test w 37 dniu bo taki miałam najdłuższy cykl i wtedy dopiero wyszła 2 kreseczka a wcześniejsze były negatywne

jest to parzona kawa do ekspersu badz jak kto woli sypana ale znalazlam teraz u siebie tez rozpuszczalna i smak ten sam tylko spac mi sie chce okrutnie bo ja tez kawosz :-) teraz nie moglam jej dostac wiec 2 tyg pilam slaba zwykla
Ja też ledwo rano wstanę ok 7 to już o 10 bym poszła spać... straszny śpioch się ze mnie zrobił, ale to chyba przez odstawienie kawy, bo już nie pije tydzień. A wcześniej potrafiłam wypić pare filiżanek dziennie, ale wszystkie z mlekiem :)) chociaż mój M ograniczał mi wtedy do 2 dziennie, wiec dlatego teraz też chce mi ograniczyć :))
BO JA UWIELBIAM SMAK KAWY :)))

Zobaczysz nawet nie poczujesz roznicy, Ja zamienilam zwykla kawe na bezkof. pare miesiecy temu. Uwielbiam smak i zapach kawy wiec nie wyobrazam sobie dnia bez kawusi, nawet do pracy zabralam maly sloiczek mimo ze mamy maszyne z roznymi rodzajami kawki, pokusa jest wielka ale czego nie robi sie dla fasolki.

Kilka dni temu spotkalam kolezanke, ktora jest w 18 tygodniu ciazy. I po prostu szok, brzuszek zupelnie plaski, wyglada kwitnaco, piekna cera, pelna energii. Super!Od samego poczatku ciazy nie miala najmniejszych objawow! Zadnych mdlosci, boli, zmian nastrojow... jedyne co, to zauwazyla, ze ,, jakby troche senna bardziej byla'' no i okresu brak :). Jest bardzo szczuplutka i drobna- nie wiem jak to mozliwe, ze ona nic nie odczuwa ? Rozmawiajac z nia zastanawialam sie gdzie ona miesci tego bajbika. Przeciez ma juz pewnie z 10 cm :) A ona zupelnie jak patyczak.Przekonalam sie wiec totalnie, ze nie ma dwoch takich samych kobiet i ciaz... nie ma co sie sugerowac objawami innych ;)

Kilka dni temu spotkalam kolezanke, ktora jest w 18 tygodniu ciazy. I po prostu szok, brzuszek zupelnie plaski, wyglada kwitnaco, piekna cera, pelna energii. Super!Od samego poczatku ciazy nie miala najmniejszych objawow! Zadnych mdlosci, boli, zmian nastrojow... jedyne co, to zauwazyla, ze ,, jakby troche senna bardziej byla'' no i okresu brak :). Jest bardzo szczuplutka i drobna- nie wiem jak to mozliwe, ze ona nic nie odczuwa ? Rozmawiajac z nia zastanawialam sie gdzie ona miesci tego bajbika. Przeciez ma juz pewnie z 10 cm :) A ona zupelnie jak patyczak.Przekonalam sie wiec totalnie, ze nie ma dwoch takich samych kobiet i ciaz... nie ma co sie sugerowac objawami innych ;)

Swieta prawda, ksiazki, badania itp sa opierane na przecietnej.

Dzisiaj mam strasznie wodnisty sluz, za kazdym razem jak wstaje mam wrazenie ze "sluza " sie otwiera. Sorki za szczegolowy opis. Ktos sie na tym zna?????

reklama
dziewczynki duzo z was siedzi w Angli i dobrze znacie jezyk ja mam problem z przetłumaczeniem takiego technicznego zwrotu!!! POMOCY!!!
"TRANSIT TIME" chodzi o technologie mierzenia przepływu itp o ile to coś pomorze! :tak:

Do góry