reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwa:rofl2::rofl2::rofl2:Co sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-):szok:

Nie wiem o jakich tabletkach czytałaś ale renie można na 100% i to w dowolnych ilościach :rofl2:
szczerze niw iem o jakich, bo szukalam jakie przeciwbolowe można a zgagi raczej nie mam, albo rzadko i nigdy zadnych tabletek na to nie rałam dlatego nie wróciłam uwagi:-) wiem tylko że było kilkanaście wypisanych na zgage, na pewno ranigast a jakie jeszcze nie pamiętam :no:

Ja ostatnio mam wsciekły apetyt ,ale niestety tak sama z siebie tylko i z mojego łakomstwa:rofl2::rofl2::rofl2:Co sadzicie o tej reformie oświaty ,bo Wasze dzieci to jako 5 latki zaczną zerówkę, a potem 1 klasę,.Mnie trochę szkoda dzieciństwa ,boje sie przeciązenia itd ,brak dojrzłości szkolnej ,społeczno-emocjonalnej ,nie wiem jakie to okaże się w Polsce w praktyce ,bo gotowi na to w ogóle nie jesteśmy.Jakie macie nastawienie??;-):szok:
nie widze tego za ciekawie :no::no::no:

Ja tam uważam że to kwestia wychowania, jak sie dziecko bedzie uczyło od małego, to będzie gotowe juz jakie 5 latek isc do zerówki.. Ja tam nie mam nic przeciwko, ja sama miałam iśc wcześniej do szkoły:tak::-D:-D:-D

WITAM Maritke ,to nowa mamusia z bliżniętami,szkoda że i ja nie mam !!takich odchowanych w wieku Klaudii co najmniej:-):-):-):-)Słyszałyście o 8 raczkach z ameryki ,to dopiero czad ,babka w domu miała już 6 dzieci !!!i zdecydowała sie na in vitro 6 zarodków z czego któryś się podzielił i urodziła 8!!!!A teraz zastanawia się jak utrzyma rodzinę bo ona niby z zasiłków żyła-nie rozumiem tego.

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: niepoważna ta kobieta ,chyba nie ma rozumu :no:

co ona planuje wpisać sie do ksiegi rekordów Ginesa????:-D:-D:-D:-D

Haha zobaczymy:-D:-D:-D

Przed chwilą zjadłam (nie uwierzycie) 8 kanapek z pomidorem!!!! a najlepsze... ze dalej bym coś zjadła!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

A obiad był 3 godziny temu..:baffled::baffled:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ależ Ty masz apetyt,dzidziuś przynajmniej będzie najedzony :-D:-D:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: niepoważna ta kobieta ,chyba nie ma rozumu :no:

co ona planuje wpisać sie do ksiegi rekordów Ginesa????:-D:-D:-D:-D

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ależ Ty masz apetyt,dzidziuś przynajmniej będzie najedzony :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Baba masakra:szok::szok::szok:

Ja.... nooo mam strrrraszny apetyt:sorry2: i niezbyt sie z tego ciesze:dry::dry::dry:

Teraz zjadłam te 2 kanapki z dzemem i jeszcze mam ochote:dry::dry:

reklama
Do góry