reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Świeżo poślubiona żona mówi do męża, który właśnie wrócił z pracy:
- Mam wspaniałą wiadomość. Niedługo będziemy mieszkać we trójkę!
Mąż nie posiadał się z radości. Ucałował żonę i powiedział:
- Och, kochanie, jestem najszczęśliwszym mężczyzną na świecie!
- Cieszę się, że tak czujesz, bo jutro rano wprowadza się do nas moja mamusia

Ja niestety nie..jezdze do polski 4 razy w roku zeby u mojej fryzjerki sie obcinac!
Tu nie moge znalesc dobrej..jak pojde chociaz tylko grzywke obciac to krzywo mam obcieta...olewka..i kosztuje 50 zl tylko za grzywke:szok:
Za obciecie od 200 zl..a farba i obciecie ok 500 zl..do kitu DROGO:rofl2:

a ja se dzisiaj posadziłam jakies 800 petuni.....

Mamy tutaj ogrodniczkę???:-D:-D:-D No więc spawa wygląda tak- kupiłam sobie chałupe pierwszą w życiu. Nigdy wcześniej nić nie posadziłam! Chcę ładne kwiatki wiszące na oknie. Co wyhoduję a nie zabiję? Bo ja do roslinek nie mam ręki i z roślin to najbardziej lubię świerki :-)

kochane co myslicie o cwiczeniach na silowni..3 razy w tyg..chyba nie zakloci to zajscia w ciaze..nie bede sie katowac codziennie..poprostu kregloslup mnie boli i musze cwiczyc trcoche:-)
Lekka rozgrzewka plus troche na rece i rozciaganie:-)

Nie zaszkodzi dopóki nie będziesz w ciąży. A lekarze nawet chwalą dużo ruchu przed i w trakcie ciąży! Oczywiście przed ciążą może być siłownia, potem coś lajtowego. Najlepiej mieć swojego trenera na siłowni:tak: Doradzi odpowiednie ćwiczenia.

Ja właśnie myślałam o siłowni , ale w celu schudnięcia. A raczej wrócenia do swojej wagi. Planuję drugie dziecko a po pierwszym zostało mi jeszcze 6 kg. Minęły juz 2 lata, więc nie wierzę już w bajki, że sama zrzucę! Macie coś sprawdzonego - dieta , czy może bieganie? Ale biegać to ja za bardzo nie lubię. Może jazda na rowerze?

Pewnie juz wszystkie śpicie, ale napiszę wam mój stary ale ulubiony kawał:

Wnuczek mówi do babci - babciu, widziałaś gdzieś moje tabletki? Było na nich napisane LSD!

-Pierdolic tabletki! Widziałeś k..wa smoka w kuchni???

reklama
Do góry