reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

test.jpg

reklama
KRYZYS...sryzys.....ciezko uwierzyc no ale coz...w czasie wojny było gorzej...przezyjemy.....mam jakies 20000 kwiatkow to na chleb z witą bedzie.......dam rade.....mielismy teraz kupic autko i na wakacje wybrac sie w turystyczna wakacje-włochy hiszpania i paryz...no coz....pozostanie mi koc na podwirku,sztuczna palma,matirni,,,,moze nawet słonko bedzie-a jak nie to namaluje.......
:-D to sie nazywa pozytywne nastawienie! :-)
:-D:-D:-D:-D:-D:-D GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie!!

U mnie dzisiaj tempka 37.25 :baffled: Wczoraj 37 i jak pamietacie tendencja wzrostowa :szok: Co sie ze mna dzieje??? Po pacha 37.1, a nadal nie czuje sie chora... Te wysokie temperatury w... sa wg. mnie powiazane z ta pod pacha, moze ja mam jakas ukryta chorobe albo stan zapalny?
:baffled: Jak tak dalej pojdzie, to nie bede wiedziala jak wyznaczyc linie pokrywajaca...... :confused:

Wnuczek mówi do babci - babciu, widziałaś gdzieś moje tabletki? Było na nich napisane LSD!

-Pierdolic tabletki! Widziałeś k..wa smoka w kuchni???

Genialny
:-D:-D Podoba mi sie sposob w jaki ocenzurowalas ten dowcip :-D

GRATULACJE!!! :-D:-D:-D:-D Ale czemu niby mialabys nie wierzyc temu testowi?????? Tak z ciekawosci, to jest KinderTest?

Jak dlugo czekalas na pojawienie sie II na tescie?

GRATULACJE!!! :-D:-D:-D:-D Ale czemu niby mialabys nie wierzyc temu testowi?????? Tak z ciekawosci, to jest KinderTest?

Jak dlugo czekalas na pojawienie sie II na tescie?
Tak to jest KinderTest. Jak zapuścilam kropelki to się odwróciłam, ale po chwili popatrzyłam i pojawiły się dwie kreseczki ale ta jedna w polu testowym T była bardzo delikatna, dopiero po jakiejś minucie zrobiła się bardziej intensywniejsza. Mam nadzieje, że to prawda...............:-)

Olapolap
Tez myślę że to kinder test kupowałam taki w rossmanie za 7żł
i na allegro po 2.50 za szt.wygladał identycznie.
Musi być czuły bo taka piękna kreseczka eweli wyszła.
Zmykam do pracy.pa.pa

Tak to jest KinderTest. Jak zapuścilam kropelki to się odwróciłam, ale po chwili popatrzyłam i pojawiły się dwie kreseczki ale ta jedna w polu testowym T była bardzo delikatna, dopiero po jakiejś minucie zrobiła się bardziej intensywniejsza. Mam nadzieje, że to prawda...............:-)

Skoro kreseczka sie pojawila taaak szybko, to to musi byc prawda :tak::tak::tak: Robilas juz kiedys jakis test ciazowy?
;-)

Witajcie!!

U mnie dzisiaj tempka 37.25 :baffled: Wczoraj 37 i jak pamietacie tendencja wzrostowa :szok: Co sie ze mna dzieje??? Po pacha 37.1, a nadal nie czuje sie chora... Te wysokie temperatury w... sa wg. mnie powiazane z ta pod pacha, moze ja mam jakas ukryta chorobe albo stan zapalny? :baffled: Jak tak dalej pojdzie, to nie bede wiedziala jak wyznaczyc linie pokrywajaca...... :confused:
dla mnie to cosik tu nie pasuje! az tak wysokie tempki ???? prze owu??!? nie spotkalam sie jeszcze! :sorry2: jak tak dalej pojdzie to bede pewna ze ten spadek co niby @ mialas to byla owu! :sorry2:

reklama
Do góry