reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Torba to prezent od męża na poprawienie humoru. Muszę dopakować kosmetyki ale już zaczęłam zbierać sobie małe opakowania i próbki kosmetyków,których używam. Zajmują mało miejsca, a na te dwa(planowane) dni powinny wystarczyć.W razie czego jest mąż to coś tam awaryjnie dowiezie ale raczej takiej opcji nie przewiduję.;-)

reklama
A co mi tam tez się pochwale moimi zdobyczami(te największe czyli wózek i komoda to mojego męża;-))
Śliczny wózeczek, a komoda wg mnie też nie jest najlepszym wydadkiem:tak:
W ogóle dziewczyny szalejecie:-D A ja na szarym końcu za Wami... No ale jest jeszcze nieco czasu, więc nadrobię mam nadzieję;-)

ankzoc piękny jest ten wózeczek, powiem Ci ,ze mnie troche zniechęciły te maleńkie kółeczka i do tego nie pompowane...mam nadzieje ze nie będziesz miałą żadnych problemów z nimi. Stylistyka jest cudna :)
widziałam ostatnio takiego na ulicy i prezentował się świetnie :)

a mój M wczoraj zamówił łóżeczko :D
vanp3.jpg

na razie daję zdjęcie robocze jak ustawimy wszystko to pokaże jak to wygląda....
wybraliśmy to bo ma sztywny przewijak i nie trzeba już kupować go osobno...a i kolor inny niż wszystkie :D nasz syneczek będzie leżał w pomarańczy ;)

M kupił jeszcze materacyk kokos-gryka danpol i dwa komplety pościeli
2u7nngl.jpg

2prcxhf.jpg

confi- wiesz te przednie koleczka nie sa takie malutki jak to zwykle chicco robi. Ja tez mam materacyk koks- gryka :-), a posciel i lozeczko sliczne, ja sie zastanawiam czy drugiej nie domowic z tymi pieskami ale w różu :);-)

ankzoc - jak to mówią "wypasiona fura" dla Majeczki. Faktycznie wózek prezentuje się wyjątkowo, zwraca uwage.
Confi - łóżeczko super rozumiem ze składane? A możesz zdradzić ile kosztowało? też takie będę miała ze względu na częste podróże które planujemy latem.

confi- wiesz te przednie koleczka nie sa takie malutki jak to zwykle chicco robi. Ja tez mam materacyk koks- gryka :-), a posciel i lozeczko sliczne, ja sie zastanawiam czy drugiej nie domowic z tymi pieskami ale w różu :);-)
No to dobrze ze nie sa takie małe bo kiedyś widziałam taką młodą mamuśkę (z Chicco właśnie...nawet podobnym do tego ) która walczyła z zaspami śnieżnymi na naszych cudownych prawie nieodśnieżonych chodnikach. Po długiej walce zaspy wygrały 1-0 a mamuśce pomógl jakiś facet i po prostu przeniósł jej wózek trochę dalej :-D

jeszcze raz dzięki za linka do tej pościeli :-) dzieki Tobie nasz synuś będzie miał kolorowe sny ;-)

*AgA* łóżeczko kosztowało 300 złotych i owszem jest składane :)
My wybraliśmy właśnie takie bo według nas są ciekawsze niż drewnianie a poza tym jesteśmy ludźmi dośc mobilnymi i takie łóżeczko jest dla nas idealne ;)

confi- wiesz u nas akurat odsniezanie chodników jest na wysokim poziomie hahha, wiec mam nadzieje , ze zadne zaspy nam nie zagroza :-D

reklama
confi- wiesz u nas akurat odsniezanie chodników jest na wysokim poziomie hahha, wiec mam nadzieje , ze zadne zaspy nam nie zagroza :-D
no tak...ja tylko na Stogach mieszkam :-D:-D:-D
tu faktycznie świat czasem o nas zapomina ... mam nadzieję ze kiedyś uda nam sie znaleźć coś w innym miejscu ;-)

Do góry