reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Witam wszystkie straczki ;)

po raz pierwszy do Was piszę, ale to nie znaczy, ze Was nie znam;) Śledziłam Wasze posty, czego mam nadzieje nie macie mi za złe. Oboje z mężem staramy się o rodzeństwo dla naszego 5-letniego Kubusia dopiero od dwóch cykli, tzn. teraz jest drugi. Zaczynam juz fiksować, a to dopiero początek:) Odkrywam w sobie tyle pierwszych oznak ciąży, że głowa mała :) Ostatnią @ miałam 4 marca więc mam jeszcze troszkę czasu do zrobienia testu. Dobrze wiem, że to wszystko dzieje się tylko w mojej głowie, no ale cóż... naiwność i chęć bycia w ciąży jest o wiele silniejsza. Póki co nie pozostaje mi nic innego jak czekać cierpliwie, ale to jest takie trudne....

Pozdrawiam Was cieplutko i prawie wiosennie:-)

trzymam kciuki i zecze samych owulacyjnych cyklów :-)

reklama
hejka
miłego dnia dziewczyny wam życzę.
U mnie ok, byłam dziś umówic sie z fryzjerem na cięcie i czesanie. W sobote idę i potem od razu jedziemy na impreze do gdańska:)

Czesc laseczki!!!!!!!!!!
Ale nam przybylo nowych forumowiczek,witam was serdecznie na naszym przesympatycznym forum:tak:
wiosna przyszla,slonko wyszlo to i staraczek o fasolki przybylo:-p a ja bidula w lozku leze na L4 jestem mam zapalenie oskrzeli:dry: u mnie do @ jakies 7 dni moze nie przyjdzie;-) chociaż nie nastawiam sie w tym cyklu na fosolke moim zdaniem za mało prob bylo:sorry2: chociaz kto wie,pozyjemy zobaczymy:-D
pozdrawiam goraco:-)

Hihi już postanowione:-) urywam się dziś wcześniej z pracy, żeby zająć sobie kolejkę u ginka, bo on przyjmuje od 18, ale nie ma zapisów i zawsze jest pełno ludzi i przyjmuje do ostatniej pacjentki, więc żebym nie musiała tam siedzieć do nocy to muszę pojechać wcześniej:-D w życiu bym nie wytrzymała do następnego tygodnia:-p

Kroptusia co tam u Ciebie słychać po wizycie??? Mam nadzieję, że Ty czujesz się dobrze, a Dzidzia rośnie zdrowo:-D pamiętam Cię z Wrześniówek 2009:-)

Pogoda za oknem u mnie się niestety nie zmieniła, ale przynajmniej nie pada śnieg:-)

Hej Kochane,

Ja już po pracy i po poszukiwaniach wiosny.
Oto efekty: ST830227.jpg ST830249.jpg

Witam Dziewczyny w ten piękny słoneczny poranek:-)

Maggie i jak plamienie? mam nadzieję,że przeszło.
Podanie złożyłam i nawet później jeszcze drugie zupełnie przez przypadek wracając do domu się natknęłam na ofertę,zobaczymy co z tego wyniknie.
A wczoraj już popołudniu i wieczorem nie wchodziłam na forum bo zajęci byliśmy;-)robieniem dzidziusia:happy2::happy2::happy2:
jakby efekty miały dorównać stopniem radości do wczorajszego staranka to by musiały być chyba pięcioraczki conajmniej:-D:-D:-D Dziś mój luby pojechał sobie do pracy ale spoko spoko jutro wraca i jeszcze nad tym popracujemy:tak:
Aniu - ciągle coś tam się dzieje ale ponieważ oprócz tego żadnych dolegliwości nie ma to czekam. Trzymam kciuki za prace :-) I za pięcioraczki oczywiście :-D

Witam wszystkie straczki ;)

po raz pierwszy do Was piszę, ale to nie znaczy, ze Was nie znam;) Śledziłam Wasze posty, czego mam nadzieje nie macie mi za złe. Oboje z mężem staramy się o rodzeństwo dla naszego 5-letniego Kubusia dopiero od dwóch cykli, tzn. teraz jest drugi. Zaczynam juz fiksować, a to dopiero początek:) Odkrywam w sobie tyle pierwszych oznak ciąży, że głowa mała :) Ostatnią @ miałam 4 marca więc mam jeszcze troszkę czasu do zrobienia testu. Dobrze wiem, że to wszystko dzieje się tylko w mojej głowie, no ale cóż... naiwność i chęć bycia w ciąży jest o wiele silniejsza. Póki co nie pozostaje mi nic innego jak czekać cierpliwie, ale to jest takie trudne....

Pozdrawiam Was cieplutko i prawie wiosennie:-)
Witaj Kochana - oczywiście że nie mamy Ci za złe że nas podczytywałaś. Witamy w naszym gronie. Jak długie masz cykle??

hejka
miłego dnia dziewczyny wam życzę.
U mnie ok, byłam dziś umówic sie z fryzjerem na cięcie i czesanie. W sobote idę i potem od razu jedziemy na impreze do gdańska:)
Kinga to wklej nam foteczkę jak się wyfryzujesz? Co wogóle zamierzasz zrobić??
Czesc laseczki!!!!!!!!!!
Ale nam przybylo nowych forumowiczek,witam was serdecznie na naszym przesympatycznym forum:tak:
wiosna przyszla,slonko wyszlo to i staraczek o fasolki przybylo:-p a ja bidula w lozku leze na L4 jestem mam zapalenie oskrzeli:dry: u mnie do @ jakies 7 dni moze nie przyjdzie;-) chociaż nie nastawiam sie w tym cyklu na fosolke moim zdaniem za mało prob bylo:sorry2: chociaz kto wie,pozyjemy zobaczymy:-D
pozdrawiam goraco:-)
emma - to już zaczynam trzymać kciuki i odprawiać małe czary-mary ;-)
kroptusia co u ciebie ???
No właśnie, Kroptusiu Kochanie - co z Tobą????

Hihi już postanowione:-) urywam się dziś wcześniej z pracy, żeby zająć sobie kolejkę u ginka, bo on przyjmuje od 18, ale nie ma zapisów i zawsze jest pełno ludzi i przyjmuje do ostatniej pacjentki, więc żebym nie musiała tam siedzieć do nocy to muszę pojechać wcześniej:-D w życiu bym nie wytrzymała do następnego tygodnia:-p

Kroptusia co tam u Ciebie słychać po wizycie??? Mam nadzieję, że Ty czujesz się dobrze, a Dzidzia rośnie zdrowo:-D pamiętam Cię z Wrześniówek 2009:-)

Pogoda za oknem u mnie się niestety nie zmieniła, ale przynajmniej nie pada śnieg:-)
Mama Sówka - to trzymam kciuki żeby wszystko było ok i żeby gin dał Ci zielone światełko. Daj znać co i jak. Buziaki :-)

no własnie co z kroptusia?? czekamy tu na ciebie slonce;-)
a ja sobie tak troche sledziłam pocz:confused:ątki tego forum pare stron tylko bo potem wymieklam:shocked2: jestem ciekawa co sie dzieje z LUSESITOM zalozycielkom staraczek2009????? na dzisiaj koncze musze odd:shocked2:ać laptopa nachalnemu bratu

Dziewczyny,

Poszukałam Kroptusi na innym forum i podczytałam że dobrze nie jest. Są problemy z łożyskiem - jest niezbyt dobrze. Nie będę pisać więcej bo nie wiem czy Kroptusia sobie by tego życzyła. Mam tylko do Wszystkich Wielką Prośbę - trzymanie kciuków swoją drogą ale proszę Was - pomódlcie się za jej maleństwo i za nią. Ja jestem wierząca choć nie praktykująca i choć nie modlę się co dzień to dziś napewno to zrobię - i nie tylko dziś.

reklama
Do góry