wiktoria12
Mama i żona :)
Ale ten facet jest głupi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez umylam dzisiaj lodowke i cala mikrofale i chlebak-ale ja to myja tak co dwa tygodnienajtrudniej zaczac a potem jakos leci
Ja zaczelam dzis porzadek w kuchni nawet umylam lodowke i szafki![]()
Ogladam ale zawsze po W11;-):-)Ja mam białe plytki w kuchni ale meble ciemniejsze.Moj wlasnie wrocil do domku
Dowikla nie goladasz tego co tydzien
A porzadki to ja tez robie non stop ale lodowke to raczej raz w miesiacuKuchnie mam biala wiec trzeba ja dosc czesto sprzatac
Ogladam ale zawsze po W11;-):-)Ja mam białe plytki w kuchni ale meble ciemniejsze.
A ja mam kuchnie ciemną
eee powrót z przedszkola i spacer dziś to miał z przygodamiAs przyznaj się co żes mu osypała do kolacji że padł jak kawka![]()
bardzo chetnie
uuuu wspolczuje Laura juz spi
Agnes fajnie ze masz komu dac dziecko![]()
No to jestesmy na tym samym etapieheheh najpierw tvn) no ja tez musze jeszcze lampy i drzwi zrobic tzn umyc i po sprzatniu;-)