reklama
Kinguś
super wiadomość życzę dużo zdrówka.
Dziewczyny jak to jest z moją toksoplazmą i różyczką?
toxoplazma gondlii
IgG 39,00 IU/ml
wynik ujemny<3
wynik wątpliwy 3-5
wynik dodatni >5
IgM 0,620 index
wynik ujemny do 0,68
wynik wątpliwy 0,68-1,00
wynik dodatni powyżej 1,00
wirus rózyczki
przeciwcziala IgG 168,00
wynik ujemny poniżej 5,0
wynik wątpliwy 5,0-10,0
wynik dodatni powyżej 10,0
czyli przechodziłas tox i masz przeciwciała
Czesc,
Ciezarowki ;-) powinny unikac serow plesniowych, paszterow, niedosmazonych mies, i nawet mies z grilla, cos nawet kiedys czytalam o jajakach (musza byc na twardo).
w serach sa jakies zywe bakteri.....a tą reszte co wymieniłas to zewzgledu na zarazeniem toxoplazma....
witam wieczorkiem
ach...musze sie wak do czegos przyznac.....jakis czas temu kupiłam se ziółka jakiegos ojca.....od kiedy je pije to czuje ze w obu jajnikach dochodzi do pekniec jajeczek......dwa ray miałam badane i doktorek tez to stwierdził...
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Zamówiłam testy owu więc trochę będę się nimi kierować.
Popieprzone to życie i tyle. Ja już jestem nałożnicą szatana i wiara mnie opuściła. W piekle niż demograficzny to go zasile.
Hania
W tym miesiacu testy mnie bardzo poratowale bo bylam troche przeziebiona i temp. szalala

Marzenixx
Mnie wiara opuscila pare lat temu jak zmarl moj tesc, moj M stracil mame jak mial 7 lat zmarla dzien po porodzie i dzidzius tez, wiec stracil rodzicow bardzo wczesnie, 3 lata temu ja stracilam ciaze, a rok temu poronilam. I jak tu wierzyc, ze ktos tam jest, choc wiem ze mamy swojego Aniolka, ktory nad nami czuwa.
olesia_33
Witaj dzeni4
,Ale sie wczoraj ubawilam, wielkie dzieki, naprawde poprawilas mi humor :-)
olesia_33
nie ma sprawy.......sobie tez poprawiłam........hm...zapowiedziała mi sie na rano policja....wzwiasku z jakim oszustwem....ale niemam pojecia o co chodzi......jakby co to wyslecie od czasu do czasu jakas paczke??????![]()

olesia_33
Dziewczyny macie jakies zdjecia jak bylysie male???
Glupie pytanie pewnie, ze macie, ale to naj naj ciekawsze i ulubione. Zaraz wam pokaze moje :-)
Glupie pytanie pewnie, ze macie, ale to naj naj ciekawsze i ulubione. Zaraz wam pokaze moje :-)
olesia_33
reklama
olesia_33
Podziel się: