reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
aha
zapomnialam Wam powiedziec o njawazniejszym - wynikach malego
jak tak spojrzalam na nie to analizujac
MORFOLOGIA:
Pltyki krwi 508 K/uL [150-400]
PCT 0,56 % [0,15-0,45]

WIEC TEGO MA ZA DUZO NIE WIEM CZY DOBRZE BO DOPIERO SIE OKAZE JAK POJDE DO LEKARZA
ale widze ze zelazo w surowicy ma dobre bo w normie
a mocz hmmm :sorry2: nie znam sie na tym wiec tez powiem jak wroce od lekarza :tak:

Dla mnie to czarna magia :baffled: U mnie razem zwynikami odrazu normy podają :tak:

As, istny królewicz z bajki :tak:

Ja w ciąży miała jak zwykle z resztą ogromną ochotę na zbliżenia i czułości. P bał sie kochać w ciąży i im dalej tym żadziej aż w końcu zostały mi tylko przytulanki i masażyki w zastępstwie. A ciepluchem byłam strasznym, latem pół biedy, ale ja zimą, gdzie dziewczyny w pracy latały w podwójnych swetrach ja otwierałam drzwi na oścież i wiatrak włączałam. Gdyby nie to, że byłam w ciąży chyba by mnie wzrokiem pożarły.

Wycztyalam w gazecie o testach w 6tc ktore rozpoznaja plec dziecka.Jezeli sie nie prawdzi oddaja kase:szok:ciekawe ile taki test kosztuje:confused:
Pewnie sporo kosztują i ze zwrotem też nie liczyłabym na łatwiznę.

reklama
Wydawało mi się, że piłaś, że lubisz się malować i innych :confused: Miałam wrażenie że się na tym znasz :tak:

Czy ja jestem dzisiaj jakaś ociemniała :confused::-D

Do góry