reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

Moje ostatnie zakupy dla Adasia:) :

super naprawde extra ciuszki !!!!!

Dziewczyny czy wy naprawde juz pierzecie i prasujecie wszytsko :confused::confused::confused:
Nie za wczesnie na to :confused: Ja sie tak zamierzam dopiero kolo pierwszych dni maja :sorry2:A tak wogole to kiedy wstawiacie lozeczka, posciele itp. Ja tak mysllam zeby kolo 20 maja zrobic gotowy kacik dla maluszka. Choc nie powiem z checia zrobilam bym to juz teraz :-)

Martusia ja dokładnie tak jak ty zaplanowałam, co prawda łózeczko jeszcze nie kupione ale upatrzone w połowie maja chce isc zamówic zeby był kolor taki jak chce a wybrałam łóżeczko turystyczne wiec jakos po 20 maja chciałabym juz je w pokoju postawic i niech czeka.
Póki co narazie nic nie prałam mam zamiar wziąśc sie za pranie na poczatku maja powolutku zeby było ciepło zebym mogła ubranka posuszyc na balkonie potem poprasuje i niech czekaja.Suszone na dworze tak pieknie pachna potem.A jak juz urodze to mój S odbierze wózeczek ze sklepu bo wybrany zamawiałam, zapłaciłam o stoi w sklepie do rozwiązania Pan sprzedawca tak nam zaproponował ze oni tak robia zamawiaja a klient odbiera jak juz po rozwiazaniu i mi to pasuje.Bo ja wczesniej nigdy wóżka nie miałam w domu przed narodzinami takze ten pomysł mi sie spodobał.:-)

Ja się pochwalę wczorajszymi, pierwszymi zakupami. Skoro płeć już ustalona muszę się zaznajomić z "działami męskimi" sklepów...:-D

Piekna poprostu piekne!!!!

Jak mówiłam pozazdrościlam Wam tych ślicznych ciuszków i sama dzisiaj zakupilam pierwszy komplecik ! :-)
WYPRAWKA 4 cz pajacyk śpiochy body 0-3 50 56 blue (589967454) - Aukcje internetowe Allegro

Wyprawka zawodowa naprawde cudna:-)

reklama
Dzieki za odpowiedz dziewczyny :-)
Jestem spokojniejsza :-) ;-)

Super ciuszki :-)
Ja sie wybieram i wybieram i wybrac nie moge ostatnio na zakpy ;-)
Moze jutro skoczymy ;-)

Oto, co zakupiłam wczoraj dla Maleństwa:

zestaw.jpg

- komplet body i półśpiochy
- czapeczka z tygryskiem i butelka tommee tippee najmniejsza
- pajace w odcieniach bieli i żółtego z Puchatkiem (w trzypaku)
- aspirator Frida do noska, filtry do aspiratora i przybornik do paznokci
- gwiazdki świecące w ciemności
- pielucha flanelowa podbijana ceratką
- body z pieskiem z Disneya (w trzypaku)
- 2 kocyki z aplikacjami, zielony i pomarańczowy, mięciutkie niesamowicie
- dziwny pajac i body z motywami z Kubusia Puchatka
- okrycie kąpielowe ogromne z kapturem

Ciuszki zakupiłam wszystkie w TESCO - nie dość, że są tanie, to podobno super jakość. No i seria Disneya jest :-)
Ciuszki kupuję tylko w rozmiarze 62. Wolę, żeby były z początku za duże, niż żeby leżały nieużyte w szafie potem...
Aha! Kupiłam jeszcze wypełnienie pościelowe do łóżeczka, ale nie ma co fotografować - ot, takie zwykłe :-)
Straszną radochę sprawia mi kompletowanie wyprawki :-) Tylko co to będzie, jak już wszystko będę miała? :-p

Ja się pochwalę wczorajszymi, pierwszymi zakupami. Skoro płeć już ustalona muszę się zaznajomić z "działami męskimi" sklepów...:-D

Jak mówiłam pozazdrościlam Wam tych ślicznych ciuszków i sama dzisiaj zakupilam pierwszy komplecik ! :-)
WYPRAWKA 4 cz pajacyk śpiochy body 0-3 50 56 blue (589967454) - Aukcje internetowe Allegro

Jeszcze zamówilam takie body :-)

Dziewczyny oszalałyście chyba ;-):-D. Piękne rzeczy kupiłyście :-)

reklama
tricolor- ja mam właśnie takie body. To jeden z najbardziej zadowalających moich zakupów. Cena przystępna no i moje ulubione kolorki.

No to się cieszę, że je kupiłam skoro mówisz, że jakość dobra :-)

madziumba a tak swoja droga to moje pierwsze zakupy ciuszkowe więc dopiero zacznę szaleć :cool2::-D

Do góry