reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Miłego wieczorku i spokojnej nocki dla Was i Waszych pociech Kochaniutkie :happy2::happy2::happy2: Jutro do Was zajrzę bo juz mnie spanie moży i juz nie dam rady wysiedzieć dłużej na tym fotelu :-):-):-) buziolki Mamuśki i dzieciaczki:happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
U mnie sytuacja opanowana,dzieciaki bawia się grzecznie tzn Oliwka z Klaudią.A Kacper chyba sie rozchorował :sorry2: nawet obiadu nie zjadł i ma 38.3.Także siedzi u dziadków żeby Oliwki czasem nie zarazić bo nie wiadomo co mu jest.
ehhh te chorobska wspolczuje
Ech zepsuła mi się maszyna do szycia.....
no złośliwosć rzeczy martwych ods kilku dni.
Sama kombinowałam nad nią dobre 2 godziny i w końcu poszłam to teściową ;-)
Teściowa przyszła i zreperowała w 10 minut :-)
To po co ja się tak męczyłam?
:-D:-D czasami dobrze mieć teściową :-D:-D:-D

Oj taka co pomoze warto miec:tak:

Patrysia a to ci chlopicho:wściekła/y:

mój P usunął na sofie ogladajac film na tvn wiec ja korzystam:-)moje babuchy juz w łóżkach i mam nadziej ze zaraz zasną

aleksia - zostalam sama z dzieckiem w domku wiec chyba sie upije samaaaaa:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Patrysia znam doskonale takie sytuacje:cool2::cool2::cool2::cool2: przez 10lat mam podobnie....
ale wole jak mój siedzi z kolegami w domu niz ma gdziesz chodzic,ale to moje zyczenie tylko:baffled:

Patrysia znam doskonale takie sytuacje:cool2::cool2::cool2::cool2: przez 10lat mam podobnie....
ale wole jak mój siedzi z kolegami w domu niz ma gdziesz chodzic,ale to moje zyczenie tylko:baffled:
ja tez bym wolala i tak bylo siedzieli kulturalnie przy drinie w domku ja poszlam tylko zaniesc do kolezanki zamowienie i wzielam malego bo ona tez ma dziecko w podobnym iweku wiec mysle sobie ze sie pobawia ja przychodze w domu nikog nie ma i sytoje jak ta ci..a przed klatka bo kluczy nie mam .... i zadzwonilam zeby przyszedl to powiedzial ze postoi przed klatka i zaraz przyjdzie i do tej pory go nie ma bo widzialam ze szedl do kolegi a on ma wylaczony tel - specjalnie (kolega) bo moj zostawil w samochodzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wyc mi sie chce
juz mi szumi troche

reklama
mój P usunął na sofie ogladajac film na tvn wiec ja korzystam:-)moje babuchy juz w łóżkach i mam nadziej ze zaraz zasną

chlopy juz tak maja nie da sie ich wychowac pod tym wzgledem
Moj nie chodzi nigdzie bo lubi byc w domku ale przez ten czas jak jestesmy razem zdarzylo mu sie 2 razy:baffled:

Do góry