reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ania a obtacza się bułka tarta jak krokiety????

patrysia nie zazdroszczę :no::no::no: mój na szczęście nie wychodzi,mało jest w domu to wolne chwile spędzamy w trójke

taaaaaaa w tym jest problem bo jak jest tesciowa w domu to ja malego nie zostawie bo jej nie lubie i jestem do niej uprzedzona malego tez jej nie daje - wyrodna ze mnie synowa wiem ale coz za duzo z nia przeszlam - zlego :-(

ja swojej tez dzieci nie zostawaim bo nie mam do niej przekonaia.ona nie ma podejscia do młaych dzieci i w ogole ma calkiem inne poglady niz ja co do wychowywania.tzn Pauline juz jej zostawie bo potrafi mowic wiec powie co jej potrzeba,a malato gora na 2godz i to musi byc nejdzona,wyspana i kupka zrobiona:-)

kobiety-która jest z mazowiekiego to daje link do strony NFZ mazowickiego-tam pod odpowiednia nazwa sa gabienty i przychodnie które maja podpisana umowe z NFZ na konkretne porady itd.
Informator

i wlasnie tam bede teraz szukac ortodonty i ortopedy:-)

reklama
Do góry