reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oto focie z dzisiejszego spacerku

Załączniki

• DSC00137.jpg
    DSC00137.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00134.jpg
    DSC00134.jpg
    40,5 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00133.jpg
    DSC00133.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 27
  • DSC00146.jpg
    DSC00146.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC00142.jpg
    DSC00142.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00144.jpg
    DSC00144.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 28
reklama
GRETI
Ja nigdy nie robilam:no:wiec nie pomoge

Skasowalo mi odp do Twoich cytatow:baffled::baffled::baffled::wściekła/y:
A wiec zdjecia sliczne.Pogoda naprawde super :tak:No i dzieciaczki przeslodkie:-);-)

Moje male wstaja tak miedzy 8 a 9;30-roznie to bywa-zima potrafily mi nawet pospac do 10
W dzien klade je ok 13 a wieczorkiem to tak 21;30-22

Udka kurczaka obtoczyłam w jajku i w mieszance: starty ser, słodka papryka i migdały, a teraz się piecze w piekarniku.
Może któraś z was już to robiła ?

Ja nie robiłam :-( Ale jak mi sie za piec kuraka w piekarniku to tak w połowie dodaje troszkę masełka na każdy kawałek :tak:

Oto focie z dzisiejszego spacerku

Śliczne fotki :tak: na zdjęciach twoje dziewczyny wcale nie wyglądają na takie malutkie :rofl2:

Fajnie, że masz mozliwość zostawienia jej na podwórku.
My niestety mieszkamy w bloku i to na ostatnim piętrze:dry:
My mieszkamy w kamienicy na drugim pietrze:tak:Ale tutaj to nawet jakbym zostawila pusty wozek na dole to w tym czasie co weszlabym do gory wozka by juz nie bylo:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mamy z drugiej strony takie jakby"podworko" ale nawet jeszcze nigdy na nim nie bylam

Śliczne fotki :tak: na zdjęciach twoje dziewczyny wcale nie wyglądają na takie malutkie :rofl2:
Dziekuje:tak::tak::tak:
Sa odpowiednio zakamuflowane:-D:-D:-DZartuje oczywiscie;-)Na zdjeciach zawsze wygladaly na wieksze niz sa:tak:
Chociaz mam jedno zdjecie z nad morza na ktorym wygladaja fatalnie-tzn chude z wielkimi brzuszkami i do tego tak opalone ze szok:szok:Jak je znajde to wkleje ale zaraz szybko usune

Dziewczyny, to o której wasze smyki wstają rano i ile śpią w dzień jak tak późno chodzą spać ??
Moja Gabi idzie spać najpozniej o 20 a wstaje ok 6-7 i czasami nie zawsze śpi w dzień 1,5 godziny
A tak Oliwka wariowała z samego rana :tak::tak::tak::tak: wygląda jak kosmita :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D fajnie
Udka kurczaka obtoczyłam w jajku i w mieszance: starty ser, słodka papryka i migdały, a teraz się piecze w piekarniku.
Może któraś z was już to robiła ?
Nie robiłam ale fajny pomysł :tak: a ja mam w końcu pomysl na ten kawałek szynki wieprzowej co mam w zamrazalce bo gulasz nam sie przejadł i mąz mi podpowiedzial zeby zrobić szaszłyki :sorry2: czyli w następna niedzielę szaszlyki ryż i surówka a dziś zupa ogórkowa ale jestem zla bo ziemniaki sie całkowicie rolecialy bo nie nadaja sie na zupe tylko do drugiego dania na pire ziemniaczane :szok::szok::no: ale dzieci zjadły a to najważniesz resztę zje mąz jak wroci z pracy :sorry2: tylko jutro znów musze coś wymodzić :dry: a też już mi brak pomyslow
Ja mieszkam na parterze ale nie zostawiam nigdy Gabi w wozku bo to uliczka dojazdowa wieć niebezpiecznie i niezdrowo ale mam kawalek ogrodka za blokiem tylko jak mieszakm 7 lat nic w nim nie robiłam wszystko dziko rośnie bo mnie do kopania nie ciągnie :baffled:

jestem
aha dziewczyny co do zdjec z moimi wlosami granatowa czern to sa na nk - wybaczcie ale juz mi sie nie chce ich dodawac :zawstydzona/y::sorry2:;-) zreszta i tak za bardzo nie widac koloru
fajnie wyszlo by na dworze ale pogoda nie ladna :no:
dowikla - ale super wygldaja na zdjeciach swietne fotunie :tak::tak:

reklama
A mi się nudzi przeokropnie :sorry2: Oliwka spi juz 2,40h,ja wszystko wczoraj posprzątałam,obiad też.
Nie ma co robić i dlatego tak co chwilę zaglądam na BB ,strasznie mnie ciągnie :-D:-D:-D:-D:-D
a ten dzisiejszy dzień to jakoś tak za długi mi się wydaje-przez to przestawianie zegarków.jeszcze tyle godzin do wieczora.

Do góry