reklama
GRETI
Ja nigdy nie robilam
wiec nie pomoge
Skasowalo mi odp do Twoich cytatow

A wiec zdjecia sliczne.Pogoda naprawde super
No i dzieciaczki przeslodkie:-);-)
Moje male wstaja tak miedzy 8 a 9;30-roznie to bywa-zima potrafily mi nawet pospac do 10
W dzien klade je ok 13 a wieczorkiem to tak 21;30-22
Ja nigdy nie robilam

Skasowalo mi odp do Twoich cytatow

A wiec zdjecia sliczne.Pogoda naprawde super

Moje male wstaja tak miedzy 8 a 9;30-roznie to bywa-zima potrafily mi nawet pospac do 10
W dzien klade je ok 13 a wieczorkiem to tak 21;30-22
Mama Helenki
i Aniki :D
Udka kurczaka obtoczyłam w jajku i w mieszance: starty ser, słodka papryka i migdały, a teraz się piecze w piekarniku.
Może któraś z was już to robiła ?
Ja nie robiłam :-( Ale jak mi sie za piec kuraka w piekarniku to tak w połowie dodaje troszkę masełka na każdy kawałek

Oto focie z dzisiejszego spacerku
Śliczne fotki

My mieszkamy w kamienicy na drugim pietrzeFajnie, że masz mozliwość zostawienia jej na podwórku.
My niestety mieszkamy w bloku i to na ostatnim piętrze![]()

Mamy z drugiej strony takie jakby"podworko" ale nawet jeszcze nigdy na nim nie bylam
DziekujeŚliczne fotkina zdjęciach twoje dziewczyny wcale nie wyglądają na takie malutkie
![]()

Sa odpowiednio zakamuflowane

Chociaz mam jedno zdjecie z nad morza na ktorym wygladaja fatalnie-tzn chude z wielkimi brzuszkami i do tego tak opalone ze szok

Joanna73
uzależniona od BB
Moja Gabi idzie spać najpozniej o 20 a wstaje ok 6-7 i czasami nie zawsze śpi w dzień 1,5 godzinyDziewczyny, to o której wasze smyki wstają rano i ile śpią w dzień jak tak późno chodzą spać ??
A tak Oliwka wariowała z samego ranawygląda jak kosmita
![]()

Nie robiłam ale fajny pomysłUdka kurczaka obtoczyłam w jajku i w mieszance: starty ser, słodka papryka i migdały, a teraz się piecze w piekarniku.
Może któraś z was już to robiła ?

Ja mieszkam na parterze ale nie zostawiam nigdy Gabi w wozku bo to uliczka dojazdowa wieć niebezpiecznie i niezdrowo ale mam kawalek ogrodka za blokiem tylko jak mieszakm 7 lat nic w nim nie robiłam wszystko dziko rośnie bo mnie do kopania nie ciągnie

cudne są te twoje córy,wręcz przesłodkieOto focie z dzisiejszego spacerku

jestem
aha dziewczyny co do zdjec z moimi wlosami granatowa czern to sa na nk - wybaczcie ale juz mi sie nie chce ich dodawac
;-) zreszta i tak za bardzo nie widac koloru
fajnie wyszlo by na dworze ale pogoda nie ladna
dowikla - ale super wygldaja na zdjeciach swietne fotunie

aha dziewczyny co do zdjec z moimi wlosami granatowa czern to sa na nk - wybaczcie ale juz mi sie nie chce ich dodawac

fajnie wyszlo by na dworze ale pogoda nie ladna

dowikla - ale super wygldaja na zdjeciach swietne fotunie

reklama
A mi się nudzi przeokropnie
Oliwka spi juz 2,40h,ja wszystko wczoraj posprzątałam,obiad też.
Nie ma co robić i dlatego tak co chwilę zaglądam na BB ,strasznie mnie ciągnie

a ten dzisiejszy dzień to jakoś tak za długi mi się wydaje-przez to przestawianie zegarków.jeszcze tyle godzin do wieczora.

Nie ma co robić i dlatego tak co chwilę zaglądam na BB ,strasznie mnie ciągnie

a ten dzisiejszy dzień to jakoś tak za długi mi się wydaje-przez to przestawianie zegarków.jeszcze tyle godzin do wieczora.
Podziel się: