Zobaczymy;-)no Dowikla wszystko możliwe, może masz i rację, ale wyrwie mu się chociaż na chwilkę i napisze nam kilka słówek napewno![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy;-)no Dowikla wszystko możliwe, może masz i rację, ale wyrwie mu się chociaż na chwilkę i napisze nam kilka słówek napewno![]()
no i po 10min mi sie zlałanawet nie zdążyłam ja wysadzić a jak teraz siedzi na nocniku to nie chce nic nasikać
![]()
No witam Cie kochanaNarazie nie szalejemy bo dzieci nie chcą spać![]()
ślicznie wyglądaA tak Oliwka wariowała z samego ranawygląda jak kosmita
![]()
Na jego pomoc mogę tak naprawdę liczyć od momentu,kiedy Kubuś się urodził.Dobrze, że możesz liczyć na pomoc męża![]()
pizza też nie zawsze smakujeJa dzisiaj robię na obiad totalny eksperyment. Jak nam nie będzie smakowało, to będziemy musieli zamówić pizze![]()
super wyglądająOto focie z dzisiejszego spacerku
zdjęcie już mam niedostępne ,więc nie pochwale:-(
Też już fotek nie ma ,a szkoda :-(A oto zdjecia na ktorych widac hakie moje dziewczynki sa malutkie;
Nad morzem i Klaudia na nocniku
Zaraz je usuwam
mama Helenki to leż i odpoczywaj.Napisz co i jak, jak będziesz po lekarzu.Łykasz nospę zwykłą czy fortę????bo jak ja byłam w ciąży i od 13tyg miałam twardy brzuch to łykałam tą fortę-jest silniejszaWitam wieczorowo,
i żegnam się od razu, leże w wyrku cos mam brzuszek za bardzo napięty
łykam nospe i odpoczywam...
Jutro na 14 do gina.
Do jutra![]()
znając życie to Twoje panny pewnie jeszcze szaleja w najlepsze?Ja moim tez za chwile umyje zeby i bede probowala je polozyc
Zobaczymy co z tego wyjdzie;-):-)