reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no i po 10min mi sie zlała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nawet nie zdążyłam ja wysadzić a jak teraz siedzi na nocniku to nie chce nic nasikać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnes nie poddawaj się ja pamiętam jak oduczałam od pieluch Laurę to zanim zrozumiała przez tydzień się zdarzało że sikała w majtki między siedzeniem na nocniku sadzałam ja na poczatku co 10-15 min proponowałam żeby usiadła i zrobiła siusiu po 2 tyg juz w ogóle nie sikała a pieluchy i w majtki :-)
wiadomo ,że na początku bedzie siusiać ale wiosna i początek lata to najlepszy okres na oduczenie
moja Laura miała równo rok jak ją oduczałam i sie udało tylko w nocy przez jakiś czas jeszcze ją budziłam i sadzałam na nocniku robiła siusiu z zamkniętymi oczkami :-D i spała dalej

powodzenia i wytrwałości :tak::tak::tak:

Wpadam do Was z wizytą.
Kubuś mi usnął już ponad godzinę temu,chyba chłopak noc będzie odsypiał.
Ja powolutku wracam do siebie.
Schudłam przez 2 dni 3.5 kg :szok::szok::szok:
A tak Oliwka wariowała z samego rana :tak::tak::tak::tak: wygląda jak kosmita :-D:-D:-D:-D:-D:-D
ślicznie wygląda :-D:-D

Dobrze, że możesz liczyć na pomoc męża :tak:
Na jego pomoc mogę tak naprawdę liczyć od momentu,kiedy Kubuś się urodził.
Wcześniej różnie bywało.;-)
Od 6 lat jest męzem idealnym:tak::-D:-D

Ja dzisiaj robię na obiad totalny eksperyment. Jak nam nie będzie smakowało, to będziemy musieli zamówić pizze :-D:cool2:
pizza też nie zawsze smakuje :-D:-D

Oto focie z dzisiejszego spacerku
super wyglądają

A to moja Helena z ciapniętą grzywą :-D

Musze się brać za obiad bo panienka niedługo wstanie no i M już powinien wracać...

zdjęcie już mam niedostępne ,więc nie pochwale:-(

A oto zdjecia na ktorych widac hakie moje dziewczynki sa malutkie;
Nad morzem i Klaudia na nocniku

Zaraz je usuwam
Też już fotek nie ma ,a szkoda :-(

Uciekłam tak nagle bo Oliwka marudziła,już zjadła kaszkę,umyta i leży w łóżeczku :tak::tak::tak:oj ten dzień strasznie powoli leci:confused:

Witam wieczorowo,

i żegnam się od razu, leże w wyrku cos mam brzuszek za bardzo napięty :baffled:

łykam nospe i odpoczywam...

Jutro na 14 do gina.

Do jutra :blink:
mama Helenki to leż i odpoczywaj.Napisz co i jak, jak będziesz po lekarzu.Łykasz nospę zwykłą czy fortę????bo jak ja byłam w ciąży i od 13tyg miałam twardy brzuch to łykałam tą fortę-jest silniejsza :tak::tak::tak:

wiktoria dzieciaki nie chcą spać bo sie stęsknili za tatusiem :tak::tak::tak:,coś czuje że prędko nie pójdą spać :-D:-D:-D:-D no ale cała noc przed Wami :-p

Oliwka już śpi,usnęła dosłownie w 15minut.Ja też ten dzień wymęczył.

A gdzie wszystkie mamuśki się podziały???????
Wychodzić z norek :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry