reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam sie i ja:-)
Mlode jeszcze biegaja w samych body,Dominik w przedszkolu
Pogoda taka sobie -nie wieje ale tez nie ma slonca:tak:Moze jeszcze wyjdzie;-):-)
Od rana mialam nieproszonych gosci:no:Przyjechal M brat z zona,ktorzy nie byli nawet na roczku u malych a dzisiaj przywiezli im haribo i chrupki:szok::szok::szok:
Jak ich zobaczylam to myslalam ze padne

reklama
Powiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha? :confused: Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić. :baffled:

Pogoda taka sobie -nie wieje ale tez nie ma slonca:tak:Moze jeszcze wyjdzie;-):-)
Od rana mialam nieproszonych gosci:no:Przyjechal M brat z zona,ktorzy nie byli nawet na roczku u malych a dzisiaj przywiezli im haribo i chrupki:szok::szok::szok:
dowikla dobre:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da pore na wizyte też sobie wybrali:-D:-D:-D:-D:-D:-D

haribo i chrupki :-D:-D:-D:-D:-D:-D to sie postarali ,szarpnęli się jak cholera:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No:-D:-D:-Dnormalnie nie daj sie:-D:-D:-D
Na szczescie juz poszli bo nawet nie mialam o czym z nimi gadac

MYSZUNIA
A moze Piotrus jest uczulony na kosmetyki ktorych uzywasz:confused:Moje tez tak mialy -na poczatku bylo ok a pozniej mialy strasznie sucha skore i do tego bardzo sie drapaly
Teraz uzywam do kapieli i po kapieli emolium i jest ok

Powiedzcie mi czym nawilżyć skórę malucha? :confused: Piotruś ma ostatnio bardzo suchą skórkę, szczególnie na ramionkach i chyba bardzo go swędzi, bo drapie się aż do krwi. Smaruję mu fenistilem, ale jak ma rozdrapane, to nie mogę. Poza tym porobiły mu się takie szorstkie małe plamki na ramionkach i rączkach i nie bardzo wiem co z tym zrobić. :baffled:
a to nie jakaś alergia:confused::confused::confused:ja antka smaruje parafiną a policzki kremem emolium bo też ma super suchą skórę

To nazwozili prezentów :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D A pora też niczego sobie, jak by ktoś tak rano do mnie przyjechał to chyba bym nie wpuściła :-D
No:-D:-D:-Dnormalnie nie daj sie:-D:-D:-D
Na szczescie juz poszli bo nawet nie mialam o czym z nimi gadac

MYSZUNIA
A moze Piotrus jest uczulony na kosmetyki ktorych uzywasz:confused:Moje tez tak mialy -na poczatku bylo ok a pozniej mialy strasznie sucha skore i do tego bardzo sie drapaly
Teraz uzywam do kapieli i po kapieli emolium i jest ok
Cały czas - od urodzenia - używamy kosmetyków Bambino i zawsze wszystko było ok. Ale może rzeczywiście powinnam zmienić kosmetyki, bo podobno jak się coś za długo stosuje to może uczulić.:dry:
a to nie jakaś alergia:confused::confused::confused:ja antka smaruje parafiną a policzki kremem emolium bo też ma super suchą skórę
Może to być alergia, tylko nie mam pojęcia na co. Ostatnio nie jadł nic nowego chyba, a przynajmniej nie przypominam sobie :sorry2: A te kosmetyki emolium to w aptece kupujecie, czy w sklepie? A drogie są?

reklama
a ja miałam dzisiaj robić jakieś większe porządki ale mi się tak nie chce:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: czeka mniemasa prasowania piotr w weekend wyprał 2 pralki ja wczoraj 2 i dzisiaj się pierze poczekam jak antek zaśnie to się zabiore:tak:

Do góry