reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień Bobry :)

piękny dziś dzień :), serce potomka wali jak chrobcia (tadamtadamtadam)
termin wg usg 17.11.2009
maluszek: 5,4mm
pęcherzyk żółtkowy: 3,4mm
pęcherzyk płodowy: 28mm
wsio cacy :)

Buziaki i podobnych wyników dla zafasolkowanych w tym miesiącu i w następnych.

Jestem szcześliwa :)

reklama

termin wg usg 17.11.2009
:-D:-D:-D super!!!! czyli jednak jedno serducho!? ale co tam ważne ze wali jak dzwon!!! :-D

Witam poniedziałkowo i deszczowo:no:
Cześć stokrotki, mam pytanko, zrobiłam test owulacyjny, na którym pokazały sie dwie wyraźne kreski, czyli poziom ( tego hormonu czy moze czegos innego - nie wiem co to jest , - wzrósł) i w związku z tym chciałam zapytać czy ten poziom pozostaje wysoki aż do @ czy moze spada po owu?
Bo nie wiem czy jak chciałabym zrobic drugi test to czy tez pokażą się dwie kreski.

Wogóle to cos jest nie tak bo płodny sluz miałam wtedy kiedy na teście wychodziła jedna kreska, a jak test pokazał owu to sliz gdzieś wcięło...... :confused::shocked2::confused:
Pysiu - może się owu przesunęła i jest dopiero teraz tak jak wskazuje test - ten poziom LH spada po 1-2 dniach więc skoro wtedy go nie było to mogło nie byc owu jak był śluz.
Ale jest też druga strona - może u Ciebie poziom LH do owulki nie musi być taki duży jak to sobie producent testów założył i mogłaś mieć owu wcześniej - tylko dlaczego teraz wzrósł:sorry2:
A tak w ogóle, to Wam tez tak trudno się przestawić na czas letni?? Nienawidze tego. Nie mogłam wczoraj usnąć, a dzisiaj wstawałam na uszach. Budzik na 6.20 a ja wstałam o 7.05... Na 8 do pracy. jestem nieprzytomna. W ogóle ostatnio senna chodzę przez tą pogoda, a dzisiaj nawet kawa mi nie pomogła.
Miłego dnia.
Ja się stresuje okrutnie......:baffled::baffled:
Witaj Zajączku:-) ja też nie mogę się pzrestawić na czas letni - np. dziś wstałam o 10.30 (bo mam jeszcze dziś i jutro wolne) ale jak ja w środę wstanę rano:no:
Witajcie porannie... ja też nie mogę się przestawić... już jest 10 a ja niedawno wstałam i wogóle prawie zaspalibyśmy tzn K i mały do przedszkola bo ja jeszcze dziś i jutro w domku...
miłego dnia:-):-)
Widzę, że jest nas więcej śpiochów;-) Witaj Gosiu - zmieniłaś awatarek - śliczny:tak:
Witam dziewczyny! Strasznie dużo napisałyście przez weekend. Życzę miłego dnia! Zmykam do pracy. Koleżanka jest na urlopie i zastępuję ją i w zasadzie czeka mnie bardzo pracowity tydzień ale postaram się zaglądać codziennie.:-)
Zaglądaj, zaglądaj:tak:
dzieńdoberek :-D
ja dopiero co wstałam hihi
KOlejny śpioszek;-)
termin wg usg 17.11.2009
Passingby - coś pięknego - zazdroszczę Ci:tak:

Dziewczyny a u mnie coś sie poplątało - z suwaczka wynika, że owulke mam mieć dziś, a śluz był w piątek, pozytywny test w czwartek i piątek już słabsza kreseczka, tempka w sobotę i niedzielę wyższa a dziś trochę spadła - albo efekt zmiany czasu, albo cykl bezowulacyjny:no:

Tak, fajnie:-) Co prawda mieszkamy z rodzicami, od czegoś trzeba zacząć, ale mamy tyle miejsca do dyspozycji, że nawet w mieszkaniu w bloku tyle nie ma:-) Chętnie bym Wam fotki pokazała, ale jeszcze nie wszystko jest do końca dopracowane:-) Wszystkim się bardzo podoba:-)

To szybciutko kończcie i pokażesz fotki całości:tak:

termin wg usg 17.11.2009
Super. Aż miło poczytać o szczęśliwej przyszłej mamusi i zdrowej fasolce:-)

Mama jaka zadowolona, że ze swoim ukochanym ''zięciem'' będzie mieszkać hehe. Bardzo się lubią:-) Mój tata był kiedyś zazdrosny - jestem oczkiem w głowie tatusia - któraś też to przerabiała?;) Na szczęście mu minęło z tą zazdrością:-):-)
Zazdrosny był, bo nie dość że córeczka tatusia - to jeszcze przecież bardzo młoda:-) Mnie to juz się chcieli pozbyć;-) no możne nie tak do końca, ale martwili się chyba że zostanę starą panna, albo jak dłużej będę wybierała to nie doczekają wesela(zawsze mój tato tak powtarzał - mam starszych rodziców, więc byłam oczkiem w głowie tatusia:)). Teraz martwią się że mogą nie doczekać wnuka:-(

reklama
A mnie tak smutno jest bardzo - bo na te urodzinki miałam już mieć dzidziusia a tu @ wredna przyszła....:-:)-:)-:)-(

Gosiu - ja przerabiałam to samo ale ospa mnie ubiegła i też @ dostałam w dniu urodzin

A tak w ogóle

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK:-):-):-)
SPEŁNIENIA MARZEŃ I ZDROWEJ FASOLKI W NIEDALEKIEJ PRZYSZŁOŚCI
BUZIAKI:tak:

Do góry