reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczyny! Wczoraj byłam w pracy więc musiałam troszkę dziś nadrobić. Witam nowe forumowiczki i życzę wszystkim miłego dnia:-). Odezwę się wieczorkiem tylko błagam nie naskrobcie za dużo stron! U mnie dziś deszcz zresztą tak jak i wczoraj:-(!

reklama
Cześć dziewczyny! Wczoraj byłam w pracy więc musiałam troszkę dziś nadrobić. Witam nowe forumowiczki i życzę wszystkim miłego dnia:-). Odezwę się wieczorkiem tylko błagam nie naskrobcie za dużo stron! U mnie dziś deszcz zresztą tak jak i wczoraj:-(!

U mnie niestety też nadal deszcz, ale mam nadzieję, że wyjdzie słoneczko:-) jak nie dziś to jutro:-D

Właśnie zajadam się ciachem, bo kumpela w pracy ma urodziny:-D <kawałeczek dla Was>:-D

Eda3 witamy:tak:

Miłego dnia Dziewczyny życzę:-D

P.S. Udało mi się bez problemu złożyć wniosek o paszport i teraz tylko trzeba czekać na odbiór:-)

Hejka Kochane

A ja czekam i czekam mam nadzieje ze sie doczekam. Na Wyspy przyszla wiosna, ptaszki mi cwierkaja za oknem a maz zaczyna nocki dzisiaj, ale to dobrze bo musze sie wziac za projekt na studia. Pozdrawiam Was i przesylam buziaczki- bede wieczorkiem

A mnie tak smutno jest bardzo - bo na te urodzinki miałam już mieć dzidziusia a tu @ wredna przyszła....:-:)-:)-:)-(

Uda sie wkoncu- zobaczysz :)- glowa i nogi do góry :tak:

Wiecie co u mnie jakos dziwnie- troszke mokro i szyjka nawet otwarta tylko ze twarda- nie wiem co o tym myslec. Raz mnie pobolewa prawa a raz lewa stronka jak przed owulka- ale ja mam koniec cyklu- czy któras z Was tak miala ????

Ostatnia edycja:
czesc jestem tu nowa staram sie o fasolke wlasnie odstawilam tabletki podoba mi sie tu
witaj, zycze szybkiego zafasolkowania
U mnie dziewczyny jakos dziwnie mam 30 dzien cyklu,przy cyklach 33-35 dniowych,lekko mnie pobolewa podbrzuszek:) i nie wiem co to ale tak jakby mnie klula szyjka co jakis czas co to moze byc i te uczucie,ciagle mokro sorrki za taki szczegolowy opis,no ale pisze tak jak jest:)
a jaki masz sluz biały? lepki? przejrzysty? u mnie od kilku dni morko a tez czekam na @.. szyjka lekko otwarta trawda opuszczona..

Wiecie co u mnie jakos dziwnie- troszke mokro i szyjka nawet otwarta tylko ze twarda- nie wiem co o tym myslec. Raz mnie pobolewa prawa a raz lewa stronka jak przed owulka- ale ja mam koniec cyklu- czy któras z Was tak miala ????
no ja wlasnie teraz tak mam.. tylko ze ja zazwyczaj owulki nie czuje.. chyba.. teraz od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze..tak jakby na @ ale w zasadzie przewaznie wieczorami.. szujka nisko, morko i otwarta

witaj, zycze szybkiego zafasolkowania

a jaki masz sluz biały? lepki? przejrzysty? u mnie od kilku dni morko a tez czekam na @.. szyjka lekko otwarta trawda opuszczona..

no ja wlasnie teraz tak mam.. tylko ze ja zazwyczaj owulki nie czuje.. chyba.. teraz od kilku dni pobolewa mnie podbrzusze..tak jakby na @ ale w zasadzie przewaznie wieczorami.. szujka nisko, morko i otwarta

No to mamy ten sam dylemat- ja to juz nie wiem- co to oznacza- zawsze kochamy sie w dni plodne tzn tak jak powinny wypadac, a wlasciwie odkad sie skonczy @ bo taka mamy ochote- a teraz konczymy 3 cykl staran- zobaczymy czy owocny- nie chce kupowac testów owulacyjnych bo dopiero bedzie porazka jak sie nie uda. Zdaje sie na jedna jedyna metode :) przytulanki

No to mamy ten sam dylemat- ja to juz nie wiem- co to oznacza- zawsze kochamy sie w dni plodne tzn tak jak powinny wypadac, a wlasciwie odkad sie skonczy @ bo taka mamy ochote- a teraz konczymy 3 cykl staran- zobaczymy czy owocny- nie chce kupowac testów owulacyjnych bo dopiero bedzie porazka jak sie nie uda. Zdaje sie na jedna jedyna metode :) przytulanki

Hehe przytulanki to najlepsza metoda:-D

reklama
Do góry