dobresalatka wyglada przepysznie dodalam sobie do zakladek i w najblizyszm czasie zrobie mniam mniam ale mi ochoty narobilas
ja nie mam kasySewi ma
![]()

Jak raz zrobisz to już nie przestaniesz.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobresalatka wyglada przepysznie dodalam sobie do zakladek i w najblizyszm czasie zrobie mniam mniam ale mi ochoty narobilas
ja nie mam kasySewi ma
![]()
heh no powiem muTo niech sobie kupi
Kiedys nie przepadalam za ta firma ale od kiedy kupilam mlodym buty jestem z niej bardzo zadowolona
No to rzeczywiście nie wesoło. My mieliśmy stłuczkę.super Ci się blacharz trafił my trafilismy na takich mechaników że teraz cienko piszczymy
zepsuł nam się samochód jak wracaliśmy z Poznania ze świat jeszcze stwierdzili że silnik powiedzieli ze w 2 tyg i 2 tys oj zabolało ale z 2 tyg przeszło na 2,5 m-ca
a na dodatek zarządali 3800
więc z bólem odebralismy to auto jesteśmy spłukani w pożyczce i wkurzeni na maksa![]()
Wanish jest do niczego. spróbuj z delikatnym wybielaczem, namoczyć później wyprać. Ja mam niemieckie sole, ale u nas niedostępne.no to pochwałka dla małużona spisał się weekendowo na medal
ja zawiesiłam firankę u nas w pokoju pozmywalam po śniadaniu i zabrałam się za prasowanie ale jak zobaczyłam co piotr zrobił z praniem to mi ochota przeszłaubrania białe są w różowe plamy wyprał to z czerwoną koszulką
dziewczyny da radę coś z tym jeszcze zrobić???????????????
As antoś ma poprostu suchą skórę po mnie i dlatego używam kosmetyków dobrze natłuszczxających![]()
uciekaj uciekaj do wanny :-):-) do puźniejdziewczyny ja uciekam.
Klaudia dziś w domu została,bo źle się czuje.Chyba na nią to choróbsko przeszło
kubuś już gorączki nie ma,ale dziś jeszcze został w domu.
Dzieciaki się pilnują ,a ja idę do wanny.
Zajrzę do Was później.
no i my też kupujemy na nogę, bo inaczej to lipaJa Oliwii muszę kupować buty na noge bo ma wysoki przegub