reklama
A u nas pochmórnoKurde a u nas wiosennie az m i sie do domu niechciało wracac ale Laura zmeczona spacerkiem i juz chciała:-( Firaneczki schna na balkonie wiec chyba jednak uda mi sie je jeszcze przed swietami powiesic
Własnie doszły do mnie bluzeczki:-):-):-):-):-):-) gatunkowo bardzo fajne tylko jakies duze mi sie wydaja!!!!!!!!!! idu przymierzyc

juz po przymiarce jest ok i spokojnie mogłam S wziascno nic wisiec nie wisza a naprawde fajniutko leza. To sa ala tuniczki wiec dłuzsze
Jak za ta kase to polecam
No to gratki
A my dziś do lekarza wrrryyy
Mam nadzieję że pieluchowanie pomogło
idu maluchom obiadek przygotowac bo 15 sie zbliza![]()
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Witam się i ja w końcu
Jejku kobiety nie było mnie pare dni a wy produkujecie tych stron tyle że nie da sie nadrobić.
Mamusia sobie odpoczęła w domku poszła do fryzjera(mam grzywkę,chciałam na rudo ale mam za ciemne włoski) na zakupki strzeliła sobie taką ala sukienke tunikową i buciki (bo ide na ten bal 18 i nie miałam) i Jaguni dresik,i Jagunie dziadkowie tak rozpuścili że dziś nie moge z nią dość do ładu i składu wcześniej miała swoje godziny a teraz jest poprzestawiana noi na rączki chce i mama nic nie może zrobić.Oczywiście Jagunia mnustwo prezentów dostała.
Może wieczorem uda mi sie was troszkę poczytać a tymczasem zajadam obiadek kotleciki mielone ziemniaczki i suróweczka z czerwonej kapustki mniam,ale jak czytam że Magda masz rozmiar s to mam wyrzuty sumienia.Ty to stosowałaś jakąś diete czy nie jesz nic czy poprostu jesteś taka szczuplutka?
Mam nadzieję że u was wszystko ok.Buziaki
Jejku kobiety nie było mnie pare dni a wy produkujecie tych stron tyle że nie da sie nadrobić.
Mamusia sobie odpoczęła w domku poszła do fryzjera(mam grzywkę,chciałam na rudo ale mam za ciemne włoski) na zakupki strzeliła sobie taką ala sukienke tunikową i buciki (bo ide na ten bal 18 i nie miałam) i Jaguni dresik,i Jagunie dziadkowie tak rozpuścili że dziś nie moge z nią dość do ładu i składu wcześniej miała swoje godziny a teraz jest poprzestawiana noi na rączki chce i mama nic nie może zrobić.Oczywiście Jagunia mnustwo prezentów dostała.
Może wieczorem uda mi sie was troszkę poczytać a tymczasem zajadam obiadek kotleciki mielone ziemniaczki i suróweczka z czerwonej kapustki mniam,ale jak czytam że Magda masz rozmiar s to mam wyrzuty sumienia.Ty to stosowałaś jakąś diete czy nie jesz nic czy poprostu jesteś taka szczuplutka?
magdziunia
Październikowa Mama'08
U nas też pochmurno, ale za to z każdym dniem ma być i cieplej i więcej słońca.
Super ciesze się.
Wesolutkaaa to bardzo fajnie, że odpoczęłaś sobie.
A dziadkowie jak to dziadkowie rozpieszczają wnuki bardzo.
Czarna rozmar S ...
buuu do takiego to mi daleko.
Ja noszę L.
Kasiu fajnie, że u Ciebie słoneczko.
Rozleniwiłam się bardzo.
Zaległam przez kompem i
Super ciesze się.
Wesolutkaaa to bardzo fajnie, że odpoczęłaś sobie.
A dziadkowie jak to dziadkowie rozpieszczają wnuki bardzo.
Czarna rozmar S ...

Ja noszę L.
Kasiu fajnie, że u Ciebie słoneczko.
Rozleniwiłam się bardzo.
Zaległam przez kompem i

Mama Maksa
październikowa mama
coś pięknego. tez sie poryczałam. Pamiętam ten dzień dokładnie. Moja mama ma w tym dniu urodzinyTa wersja bardzo zapadła mi w pamięci
YouTube - "BARKA" Krzysztof Krawczyk
My dzis na krótkim spacerku byliśmy. Jakoś tak szaro i brzydko. Posprzątałam dzie rano i tak sie zmeczyłam że padłam.
mały coś śpiący ide go ululac
magdziunia
Październikowa Mama'08
Moje dziecię ma dziś fazę na przekręcanie się z plecków na brzuszek.
Robi bez przerwy.
Robi bez przerwy.
moli81
Mamuśka Mikuśka
U nas nocka super. Mały spał od 21.00 do 6.00 bez budzenia. O 6.00 dostał cyca i spał do 8.00. Ale jestem wyspana , aż mam odleżyny :-) Na dzisiaj planów brak (poza obiadem i małym sprzątaniem). Za oknem pochmurno ale spacerek zaliczę , jak nie będzie padało. I może się wybiorę po jakąś czapke na wiosne dla małego.
odleżyny

My dzis na spacerówkę się przesiadamy a co;-)
my chyba w weekand się przesiadziemy,i to na new furę

My dziś 5 i pół miesiąca - qrcze czas tak szybko płynie.
Pierwsze dwa miesiące to wlokły się strasznie a teraz pędzi i pędzi.
ano leci,leci...wczoraj mój M patrząc na Mikiego jak śpi powiedział,że nie wierzy,że to nasze dziecko;-):-)
Jejku troche zescie naplodzily
U nas wczoraj dzien minal bardzo szybko Wizyta u chrzestnego udana
Pozniej bylismy na BASENIEPozniej wkleje zdecia z baseniku Oliwia byla w wodzie jakies 15-20 min wiecej nie chcielismy aby byla .Oliwia nic a nic nie plakala a jak ja plywalam a G mial ja na rekach to sie smiala do mnie
Widac ze po rodzicach lubi wode
Nocka ok Obudzila sie po 3 Pozniej po 7 ( czyli na stary czas po 6 )obudzila sie ale zachowywala sie tak cichutko ze jeszcze pospalam Pozniej mleczko i poslapysmy jeszcze godzinke
Dzis raczej nie idziemy na spacer bo pada Ale jak G wroci od lekarza (idzie do nowej pracy wiec badani musi zrobic ) to ja ide na zakupy I chce oliwi kupic puzle piankowe bo te co ma to jest za malo
A CO KUPIE JEJ PREZENCIK NA 5 MIESIECY![]()
GARTULACJE DLA OLI!!!JESZCZE TROCHĘ I BĘDZIE 5 LAT!!KURKA,JAK TEN CZAS LECI,OJ LECI

Dzięki dziewczyny!
Patrzę na allegro, ale ja "żyd" jestem i sobie kupić to zawsze mi ciężko.
Może coś do chałupki ładnego znajdę. Jest jeszcze tyle rzeczy w niej do skończenia
Ula, ja ostatanio jęczmienia na oku dostałam. Chyba pierwszy raz w życiu.
Na szczęście ojciec miał Dicortineff i obyło się bez wizyty u okulisty.
A dziś się obudziłam z bólem gardła i migdały czerwone.
Nie ma mi kto po tablety iść, a do apteki z 15min, leje i nie chcę małej ciągać, bo w nocy jej katarek powrócił...
łojć,zdróweczka życzę

A ja miałam iść na spacerek z koleżanką i nie przyjedzie bo jej coś wypadło.
Młody śpi a ja oglądam na YT teledysk o JPII i płaczę :-(
YouTube - JAN PAWEŁ 2 - TELEDYSK
Nie moge po prostu nie mogę .... to był wspaniały człowiek.
A Barka jest przepiękna
YouTube - Barka - Jan Paweł II - Papież
ja nie moge takich filmów ogladać,bo ryczę jak bóbr...to był jedyny w swoim rodzaju Wielki Człowiek!!:-(
juz po przymiarce jest ok i spokojnie mogłam S wziascno nic wisiec nie wisza a naprawde fajniutko leza. To sa ala tuniczki wiec dłuzsze
no to mnie pocieszyłaś,ja jeszcze czekam na tą z bufkami;-)wzięłam S,mam nadzieję,że się w nią wbiję;-)
pati mam lekkie zakwaski po wczorajszych cwiczonkach,więc dziś znowu rzucam się na podłogę,więc jutro powinno być lepiej;-)
A u nas pikna pogoda,byłam z Mikim 3 godz.na spacerku i nie chciało mi się wracać,teraz też świeci i czyste niebo,więc idę na drugi spacerek tylko troche krótszy;-)Kurcze,właśnie skumałam,że nie mam obiadu,a jestem taka głodna

magdziunia
Październikowa Mama'08
Moli na zakwasy najlepsza jest sauna, a jeśli nie ma to gorąca kąpiel.
Ja też dziś brzuszki zaczęłam robić - bo czuję się jak ...
miałam nie narzekać 
Ja też dziś brzuszki zaczęłam robić - bo czuję się jak ...

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MOLI pewnie wygladasz na ZLODZIEJA heheh zart 

Ja to ostatnio zajadam sie BEZAMI a brzuch mam jakbym nadal byla w ciazy MASAKRA JAKAS
Wszystkiego dobrego dla mamy
My dzis caly dzien w domu po caly czas pada i pada
Nic sie u mnie nie dzieje Jejku ja juz tez chce wiosny

Oj u mnie pochmurno pogoda TYPOWO BAROWAEvelaina 2 lata trwało leczenie a uważac musieliśmy na początku puki nie wykonalismy szeregu badań potem juz mozna było
Kasia my tez juz po placu zabaw moze potem znów wyskoczymy chyba ze Laura padnie
Kurde a u nas wiosennie az m i sie do domu niechciało wracac ale Laura zmeczona spacerkiem i juz chciała:-( Firaneczki schna na balkonie wiec chyba jednak uda mi sie je jeszcze przed swietami powiesic
Własnie doszły do mnie bluzeczki:-):-):-):-):-):-) gatunkowo bardzo fajne tylko jakies duze mi sie wydaja!!!!!!!!!! idu przymierzyc

Super ze jestes zadowolona z bluzeczek i ZDJATKA POPROSZEjuz po przymiarce jest ok i spokojnie mogłam S wziascno nic wisiec nie wisza a naprawde fajniutko leza. To sa ala tuniczki wiec dłuzsze
idu maluchom obiadek przygotowac bo 15 sie zbliza![]()

Ciesze sie ze weekend udany I jaguska sie opkupila prezentamiWitam się i ja w końcu
Ja to ostatnio zajadam sie BEZAMI a brzuch mam jakbym nadal byla w ciazy MASAKRA JAKAS
Ja tez pamietam co wtedy robilam jak zmarl :-(coś pięknego. tez sie poryczałam. Pamiętam ten dzień dokładnie. Moja mama ma w tym dniu urodziny
My dzis na krótkim spacerku byliśmy. Jakoś tak szaro i brzydko. Posprzątałam dzie rano i tak sie zmeczyłam że padłam.
mały coś śpiący ide go ululac
Wszystkiego dobrego dla mamy

My dzis caly dzien w domu po caly czas pada i pada

Nic sie u mnie nie dzieje Jejku ja juz tez chce wiosny
reklama
Evelajna
Październikowa mama
Moli, wredny typ - nerwicy można z takimi dostać. Mi kiedyś kazali zostawić torebkę w przechowalni, bo że taka duża (A4 właziło i sporo dupereli). A za rzeczy pozostawione oczywiście nikt nie odpowiada. Myślałam, że rozniosę gościa.

Madzia... Ty wiesz co;-)
A tak seryjnie, to można ćwiczyć aż do zakwasów jak się karmi?
Dorotka mój m to były barman. Jak słyszy "pogoda barowa", to od razu jest w swoim żywiole

Moli na zakwasy najlepsza jest sauna, a jeśli nie ma to gorąca kąpiel.
Ja też dziś brzuszki zaczęłam robić - bo czuję się jak ...miałam nie narzekać
![]()
Madzia... Ty wiesz co;-)
A tak seryjnie, to można ćwiczyć aż do zakwasów jak się karmi?
Dorotka mój m to były barman. Jak słyszy "pogoda barowa", to od razu jest w swoim żywiole

Podziel się: