Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o jak masz fajnie....:-(ja ogladam w Uk na E4![]()
jak bylam u siostry w UK to tez sie naogladalam jakis nowosci

i jeszcze obejrzalam ale to z internetu prawie całą 5 serie gotowych

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o jak masz fajnie....:-(ja ogladam w Uk na E4![]()
alez prosze;-)
a jakie masz cykle? kiedy testujesz?
no bo wkoncu musi sie udac, wiec dlaczego akurat nie teraz:-)28 dniowy, nie wiem kiedy bo nie chce sie rozczarowac, zobaczymy. Chyba ze sie skusze, w domku mam 3 testy wiec mozna zaszalec. Jest dziwnie bo wierze ze kiedys zajde w ciaze (taka mam nadzieje ) ale czemu to ma sie zdazyc terazPo tylu miesiacach...
i tak zrobie.. bo On też bardzo by chciał tylko o te pieniądze mi marudziKucuk
"wierc" mu dzure w brzuch i po jakims czasie bedzie mial dosyc i powie TAK, TAK, TAK :-)
o nie ja kocham Dextera !!! tez razem z M ogladamy nalogowo!!!Ja z M wciagnlismy sie w "Dextera" i "Californication" takie troche niegrzeczne seriale i niesamowicie uzalezniajace :-)
o jak masz fajnie....:-(
jak bylam u siostry w UK to tez sie naogladalam jakis nowosci
i jeszcze obejrzalam ale to z internetu prawie całą 5 serie gotowychi skazanego
uwielbiam ogladac seriale , a co tam
![]()
28 dniowy, nie wiem kiedy bo nie chce sie rozczarowac, zobaczymy. Chyba ze sie skusze, w domku mam 3 testy wiec mozna zaszalec. Jest dziwnie bo wierze ze kiedys zajde w ciaze (taka mam nadzieje ) ale czemu to ma sie zdazyc terazPo tylu miesiacach...
i tak zrobie.. bo On też bardzo by chciał tylko o te pieniądze mi marudzi![]()
tak samo mu tłumacze ale on uparty..Kochana tych pieniazkow to nigdy nie jest dosyc :-( Ciagle cos jak nie urok to sraczka.
olesia33-skus sie skus kochana, tylko nie przed terminem @! bedziemy mocno trzymaly kciuki!!!
A czemu mialoby sie udac teraz...no jak to czemu??? Bo chcesz, bo sie starasz, bo zasluzylas na fasolke i...bo niby dlaczego nie? Bedzie dobrze!!!