reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziekuje ci Kropeczko:)napisze za pare dni dokładne wyniki bo teraz niejestem w domu!!!i jednak wiem ze musze zmienic lekarza!!zrobie to!!ale potrzymałas mnie na duchu!::)

Ok kochana wiec czekamy! ATy sie nie doluj-bo bedzie dobrze!!!

a z innej beczki jutro ide do pracy po paru dniach l-4 okropnie mi sie nie chce :(

Elfa-dasz rade!!!! I pamietaj-puszczaj mimo uszu wszelkie glupie komentarze "milych kolezanek" z pracy:tak:

reklama
w.kropeczka;3452771 Elfa-dasz rade!!!! I pamietaj-puszczaj mimo uszu wszelkie glupie komentarze "milych kolezanek" z pracy:tak:[/quote pisze:
tak postaram sie! troszke własnie si eobawiam tych komentarzy, ale musze sie nauczyc nie przejmowac takimi sprawami, szkoda zdrowia a praca to tylko praca , zawsze mozna ja zmienic

Wiem,wiem. Jestem w 4klasie technikum architektury, i mam zamiar to kontynuowac, Jesli przyszloby malenstwo mialabym pomoc, z mojej mamy strony, jak i od jego mamy strony. Licze chyba pocichu na to,ze sie zmieni i dojzeje ktoregos dnia, ale czekac ile mozna? Co mozna stwierdzic o chlopaku,ktory sie oswiadcza, po czym zostawia?... Masz racje tego kwiatu to pol swiatu. Ale jakby nie bylo, bylby to ojciec mojego dziecka, a nie chcialabym tez aby dziecko bylo powodem powrotu, a my bysmy sie tylko pewnie kłócili, bo to by było niedorzeczne, On by sie sam na siebie wsciekal,ja na siebie, a dziecko by cierpiało. Dam sobie,mu. no i @ troche czasu jeszcze. Chociaz do konca tygodnia.Pozdrawiam ;)

Kochana mysle ze "do konca tygodnia" to moze nie wystarczyc. Nie chce cie dolowac ale pomysl skoro ON juz na samym poczatku zachowuje sie jak (za przeproszeniem) gowniarz to co bedzie jak zaczniecie powazne dorosle zycie. Zerwanie nie bedzie juz wyjsciem z sytuacji. Zostawil cie w momencie kiedy Ty go najbardziej potrzebowalas :-( Masz tylko 19 lat "caly swiat" przed toba, wiem ze to boli ale moze bedzie ci lepiej bez niego.
Sorki, ze jestem taka szczera.

Kochana mysle ze "do konca tygodnia" to moze nie wystarczyc. Nie chce cie dolowac ale pomysl skoro ON juz na samym poczatku zachowuje sie jak (za przeproszeniem) gowniarz to co bedzie jak zaczniecie powazne dorosle zycie. Zerwanie nie bedzie juz wyjsciem z sytuacji. Zostawil cie w momencie kiedy Ty go najbardziej potrzebowalas :-( Masz tylko 19 lat "caly swiat" przed toba, wiem ze to boli ale moze bedzie ci lepij bez niego.
Sorki ze jestem taka szczera.

Nic nie szkodzi, nie pierwsza to mówisz. Nie wiem naprawde co ja w tym czlowieku widze, nie chce go usprawiedliwac, ale dziecka bym i tak nigdy nie usunela, bo przez mysl mi to nawet by nie przeszlo. Tylko najabardziej boli to,gdy ktos Ci mowi,obiecuje a potem co? Obiecanki,cacanki a glupiemu radosc:baffled:

Nic nie szkodzi, nie pierwsza to mówisz. Nie wiem naprawde co ja w tym czlowieku widze, nie chce go usprawiedliwac, ale dziecka bym i tak nigdy nie usunela, bo przez mysl mi to nawet by nie przeszlo. Tylko najabardziej boli to,gdy ktos Ci mowi,obiecuje a potem co? Obiecanki,cacanki a glupiemu radosc:baffled:

Jak to mowia "milosc jest slepa" ;-) a jak dzidzia bedzie to super takie malenstwo nie moze byc niczemu winna ani karta przetargowa kto z kim ma byc.

Wiem,wiem. Jestem w 4klasie technikum architektury, i mam zamiar to kontynuowac, Jesli przyszloby malenstwo mialabym pomoc, z mojej mamy strony, jak i od jego mamy strony. Licze chyba pocichu na to,ze sie zmieni i dojzeje ktoregos dnia, ale czekac ile mozna? Co mozna stwierdzic o chlopaku,ktory sie oswiadcza, po czym zostawia?... Masz racje tego kwiatu to pol swiatu. Ale jakby nie bylo, bylby to ojciec mojego dziecka, a nie chcialabym tez aby dziecko bylo powodem powrotu, a my bysmy sie tylko pewnie kłócili, bo to by było niedorzeczne, On by sie sam na siebie wsciekal,ja na siebie, a dziecko by cierpiało. Dam sobie,mu. no i @ troche czasu jeszcze. Chociaz do konca tygodnia.Pozdrawiam ;)
Cieszy mnie to, ze myślisz świadomie i zdajesz sobie z tego sprawe jaki on jest, ja wiem ciezko jest byc z kims wiązać z nim przyszłość a na nastepny dzien żyć oddzielnie.. jest to trudne.. masz nas zawsze mozesz zwrócic sie do nas o pomoc...
Obiecanki,cacanki a glupiemu radosc:baffled:
znam to troszke w innej wercji..
obiecanki macanki a głupiemu stoi :-)

tak na wyluzowanie tematu:-D

reklama
mi na nieszczescie wszystkie dodatkowe kg ida w pupe i uda :wściekła/y: nie obrazila bym sie gdyby to byly cycuszki.
a mi w brzuch i uda... btw. też bym sie nie pogniewała jakby w biust..

ale muszę sie wziąć za siebie i do końca maja zrzucić ale nie wiem jak :crazy:
bo i dla fasolki lepiej być szczupłym ;-)

Do góry