reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Dzieki No nie ma jak to wiosna Az zyc sie chce ja to spaceruje i oddycham tym sloneczkiem :tak:
WIOLU nastepna robotna Jejku mnie sie nic nie chce sprzatac Wogole sie nie ciesze na te swieta itp bo do pracy po swietach :baffled:
PATI poczytaj sobie wczorajszy dzien Ja sie juz wczoraj pytalam jak ubuerac dzieci I dziewczyny poodpisywaly :-)
KAKA jejku jak cos bedziesz wiedziala o Agamir to nam tu zaraz pisz Jejku aby wsio bylo ok
A wiesz co u Miroslavy?
CZARNA no ale Oli tak strasznie byla marudna jakies 3 tygodnie temu Wtedy co nie umielismy z nia wytrzymac Myslisz ze to wtedy sie cos klulo ?

Dzien dobry mamuski
Dzis sloneczko sie u mnie ostro przebija wiec i humorek jest dobry Oli obudzila sie raz po 3 a pozniej po 6 wstala(to jest jej godzina do wstawania )Teraz ma drzemke wiec ja jestem na BB :-D
Dzis zalicze zas dlugi spacerek Mam ochote z kims pospacerowac Tylko nie mam z kim Wszyscy zajeci Napisze pozniej do kolezanki moze bedzie miala czas :tak:

Te body to ubieracie z dlugim rekawem ?
Widzialyscie Oli w tym plaszczyku bialym co byla w chrzcie teraz w nim chodzi ale on jest gruby i chyba za cieplo jej w nim Jako takiej kurteczki na teraz nie mam ale mam cos podobnego i chyba jej to ubiore Pod spod 2 rekawki cienkie ?A czapeczki ubieracie juz takie cienkie i 1 czapeczke ?
Nie wiem co bym bez was zrobila DZIEKI :tak:
Ja jestem na 99% pewna ze to była wina tego ząbka:tak: My mamy jedna czapunie taka bawełnianą nie jest cienka i nie jest gruba;-)
śchyba się z Mikim wczoraj umówili,bo jemu górna 2 wyszła wczoraj,nawet nie chcę wiedzieć jak on teraz będzie wyglądał,chyba jak zwierz z Muppetów:eek::laugh2:

GRATKI ZA 3 ZĘBOLA!!!!!!!!!!!!!!!!! ale mu to idzie:tak:

ale się uśmiałam z tego kawału.Tak apropo,to wysłałam wczoraj M do Carrefoura (z karteczką z wypisanymi produktami)i miał kupic m.in.żel Durex,a ten głupek zaczął szukać go na chemii i zaczepił babeczkę,pytając GDZIE JEST TEN ŻEL DUREX DO WC,babka podobno nie mogła się powstrzymać ze śmiechu,a ten mnie tak zjebutał przez telefon,że aż usiadłam na podłodze bo nie mogłam wyrobić ze śmiechu:rofl2::rofl2:
Normalnie posikałam sie ze śmiechu. Ale agent Mój ostatnio tez strzelił gafe. Kupyłam upominki dla nas z Hiszpanii dzieciakom zabawki mi dobry alkohol:rofl2: a Niki nie wiedział co kupić i kupił w końcu prcelanowe figurki "Byk i Torreadora" i Niki przychodzi i mówi dziekuje że fajne itp a potem potajemnie sie mnie pyta po co jej solniczka i pieprzniczka:-D:-D:-D:-D:-D
Ano samo body ubieram. Kurteczka jest fajna bo ma cieplutki polarek od spodu a z wierzchu wiatrówka;-) Raczki ma cieplutkie jak pączusie na spacerku;-)

Hanka dzis marudzi i płakała w nocy i nad ranem. Zasadziłam jej czopa i czekam na efekty.
Karola skoro ona taka ciepłolubna to spoko mój to zmarzluch po M i pewnie by mu by ło zimno. My mamy body+cienka bluzeczka, rajstopki i ten welurkowy kombinezonik ;-) Ja tez jak widziałam maluszki w tych wózkach opatulonych to byłam w szoku:szok::szok::szok::szok: Dzis idu zobaczyc za kurteczka dla małego. Moze faktycznie ząbki ida;-)
Tylko na sekundę, bo Marika właśnie zasnęła, a ja mam tyle rzeczy do zrobienia - w domu bur... straszny, można się przewrócić. Mama zaraz będzie, zabierze Marikę, a ja posprzątam i okna pomyje.

U nas już ok. Ja czuję się dobrze, wieczorem nawet apetyt wrócił, ale cycuchy nadal bardziej puste i próbuję dokarmiać Marikę, ale ona nie chce z butli pić. Mój M. też już dziś czuł się ok, za to od wczoraj chory mój tata... :-:)-:)-(Biedny, tak się męczył całą noc... ciekawe, czy kogoś jeszcze zaraziliśmy... martwię się, czy mama rota nie złapie....
to jest takie dziadostwo że wystarczy minimalny kontakt i zaraz zaraża wiec duże prawdopodobieństwo choc moze i mame niechwyci. :tak:

Witam środkowo U nas napewno dzis bedzie spacerek i piaskownica bo Lala juz od rana truje:-p Czyli żadnych konkretnych planów nie mam;-)

LILIANKO DUŻO UŚMIECHU I RADOSNYCH DNI. GRATKI ZA UKOŃCZENIE PÓŁ ROCZKU!!!!!!!!!!

reklama
Hej środowo Dziewczyny-Maliny!Nocka oki,dziś Miki miał gadane,nawet przez sen i skubany nie chce spać pod kołdrą:baffled:chyba mu ciepełko jest...wczoraj nie dałam rady usiąść do kompa i posiedzieć,byliśmy na dwóch długich spacerkach,Miki padł po kąpieli,ja się wzięłam za ćwiczenia a potem po 39 i pół zasnęłam na kanapie...

ślicznie wygladacie,a te rzęsy Oli prześliczne:tak:A Ty Dorotko masz chyba krótsze włoski czy mi się wydaje,no i laseczka z Ciebie.Coć nie piszesz jak tak adorator z GG?;-)No i GRATULACJE DLA OLI ZA 1 ZĄBKA!!chyba się z Mikim wczoraj umówili,bo jemu górna 2 wyszła wczoraj,nawet nie chcę wiedzieć jak on teraz będzie wyglądał,chyba jak zwierz z Muppetów:eek::laugh2:

kurcze,kobieto trzeba było na mietle i do mnie zawitać,ja jeszcze się wogóle nie garnę do porządków,chciałam w sobotę ale jak ma być tak ładnie,to nie chcę latać ze ścierą:eek::rofl2:

jak ja się cieszę,że nie mam firanek,chyba dlatego ich nie lubię mieć(choć mi się niektóre podobają)bo moja mama zawsze nam dawała takie bojowe zadania z firnami,ze mam dość

ale się uśmiałam z tego kawału.Tak apropo,to wysłałam wczoraj M do Carrefoura (z karteczką z wypisanymi produktami)i miał kupic m.in.żel Durex,a ten głupek zaczął szukać go na chemii i zaczepił babeczkę,pytając GDZIE JEST TEN ŻEL DUREX DO WC,babka podobno nie mogła się powstrzymać ze śmiechu,a ten mnie tak zjebutał przez telefon,że aż usiadłam na podłodze bo nie mogłam wyrobić ze śmiechu:rofl2::rofl2:

MamaMaksaślicznie wyglądacie na zdjątkach,faktycznie Maksio jak Masiowa wyglada;-)

ppatqazaliczyłam wczoraj pierwszą serię Weidera i powiem szczerze,że to nie takie proste...Mój kumpel trenuje m.in.tą metodą swoich rugbistów podobno:rofl2:Ty już pewnie 10 powtórzeń albo więcej trzaskasz,co?My idziemy dziś zobaczyć czy wujek Mikiego skopał drugi raz ziemię i chyba jutro bierzemy się za sadzenie warzywek:happy:

Miłego dzionka dziewczyny,ślicznego słonka i udanych spacerków:-)
Hahahaha :-D:-D

witam i ja,
pogoda cudna, Szymek marudny a u mnie nie ma kawałka miesnia, który by nie bolał, zapał do dalszej pracy zerowy, obiadu brak, łeb pęka, a ja siedze i kwiczę, no to se wczoraj porobiłam.
Ide parzyc drugą kawe i kierunkek szuflada z lekami :rofl2:, a potem sie pomysli

Magdziunia pokaż kurteczke Sebcia.

Ide bo mały brzeczy na kolanach, chyba lulu chce.

Kaka to i do mnie wpadnij na sprzątanie.
Kurcze! Nie wiem jak o zrobić, bo przy Izuni nie ma szans, a z takiego powodu, to dziadkowie nie przypilnują. Muszą mieć porządny powód :baffled:

Nocka jak na Izę "take-se". Ciężkie zasypianie, potem jeszcze ze 3 azy woda, brzuszek gdzieś dokuczał popłakiwała pzez sen, M. mnie wk....ł, bo stwierdził, że on nie będzie jej brał na ręce jak płacze, bo On nie umie :baffled:
Czasami słów mi brak, żeby go określić!

GDZIE JEST TEN ŻEL DUREX DO WC,babka podobno nie mogła się powstrzymać ze śmiechu,a ten mnie tak zjebutał przez telefon,że aż usiadłam na podłodze bo nie mogłam wyrobić ze śmiechu:rofl2::rofl2:

MISTRZOSTWO ŚWIATA!!!

Ano samo body ubieram. Kurteczka jest fajna bo ma cieplutki polarek od spodu a z wierzchu wiatrówka;-) Raczki ma cieplutkie jak pączusie na spacerku;-)

Hanka dzis marudzi i płakała w nocy i nad ranem. Zasadziłam jej czopa i czekam na efekty.

Muszę opracować jakiś nowy system na ubiór, bo też nie mam lekkkiej kurteczki a kombinezon to o wiele za ciepły!

Kate zdóweczka!

Miałam głowe myć ale wieczorem umyje bo za dlugo układania z tą grzywą,nie moge znaleść tej czapy i musze inna założyć nie wiem gdzie ją posiałam:((
Dziewczyny doradźcie co kupić K na 30 ur nie mam koncepcji:((

Może zorganizuj mu imprezke niespodzianke:-p:-p:-p

A ja poszłam w ślady Dorotki i powyciągałam wieksze ciuszki małegi i znalazłam wiatruweczke na cienkim polarku:-p najwyzej pod spód załoze jakąś grubszą bluzeczke;-)

Idu zupe wstawic bo nic nie zrobie:nerd:

Miałam głowe myć ale wieczorem umyje bo za dlugo układania z tą grzywą,nie moge znaleść tej czapy i musze inna założyć nie wiem gdzie ją posiałam:((
Dziewczyny doradźcie co kupić K na 30 ur nie mam koncepcji:((
no to mamy podobny problem....bo moj niedlugo bedzie mial 31 i ja tez pojecia nie mam:-(
Wiola buty swietne!!!!tylko jakie wysooookie:szok:ja kupowalam buty na allegro i bylo ok.zawsze moze Ci wymienic.
Maly spi.wczoraj zasnal dopiero o 21 co ostatnio mu sie nie zdaza bo pada o 19 ale jakos mu sie tak drzemki poprzestawialy ze tak mu wyszlo.za to tak sie przez sen podrapal ze chyba go dzisiaj na spacer do duzego wozka wsadze zeby ludzie tego nie widzieli bo masakra...:eek:
Dorotka gratki za zebola!!!!
mojemu to pewnie pozno wylezie bo czytalam ostatnio ze jesli rodzicom pozno wychodzily zeby to nie ma co liczyc na to ze u dziecka bedzie jakos bardzo inaczej.a ja pierwszego zeba mialam w wieku 13 miesiecy wiec jeszcze na bank poczekamy.
ja malego chyba na spacerzeprzegrzewam troszke:zawstydzona/y:bo jest ubrany w kombinezon, w spiwor z owczej welny i gruba czapa.a dzisiaj ma katar wiec juz nie wiem.czy za cieplo czy go gdzies przewialo?a ja nie mam nic cienszego.czasami tak wieje ze mi sie zimno robi, albo w cieniu i wtedy juz nie wiem jak powinien byc...
a my z W w weekend startujemy z pierwszym grillem!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
mamuska dzisiaj ma urodziny.pojechali juz do niemiec do tego namiotu polezec sobie hihi.ale im zazdroszcze!!!

Dorotka ja też nie wim jak go teraz ubierać
moli fajne miał twój M zakupki, a ja robie bo 60 każdego i na tym stanełam, bo na więcej nie mam czasu
kaka mała wygląda na cieple ubraną, ale może spytaj czerwca;-)
madziu to masz troche latania, a ciuszki na cherzest są często w komisach dziecięcych

jejku nie dam rady więcej bo maly mi nie daje siedzieć. nocka przespana bez pobudki

reklama
Mama właśnie wyszła z Mariką na spacer (dziś pierwszy raz w spacerówce na płasko, chyba jej dużo wygodniej), a ja się biorę za sprzątanie. Potem wyjdę, bo też chcę trochę spacerówką pojeździć.

Ważyłam się przed chwilą, spadło mi po chorobie kolejne 3kg, czyli już 7kg mniej ważę niż przed ciążą (51kg). Chyba powinnam trochę zadbać o siebie :-:)-:)-(.

Do góry