reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Chodzi mi o to jak ubieracie pod kurteczkami :-)

OLIWI SIE WLASNIE WYRZNAL PIERWSZY ZABEK :-D:-D:-D
JEJKU JAKA MAM RADOCHE :-DJESTEM TAKA SZCZESLIWA :tak::tak::tak:

Lece ja kapc i spac Bo maruzi bo jest zmeczona Seriale jakies zalicze i moze do was jeszcze zajze a jak nie to rano
Gratki dla Oliwci :-)

Świetnie wygladacie...szkoda, ze mi takie fajne okulary nie pasują buuu

Mi też nie pasuja ale co tam lubie takie to se nosze. A co:-p:-p:-p:-)

reklama
Dużo było o świecie wg faceta, to mam coś na dobry nastrój:

Żona mówi do męża:
- Kup parówki, jak będą jajka to weź 10.
Mąż wchodzi do sklepu i pyta:
- Czy są jajka?
- Tak.
- To poproszę 10 parówek.
Dobre dobre :laugh2:

Lece ja kapc i spac Bo maruzi bo jest zmeczona Seriale jakies zalicze i moze do was jeszcze zajze a jak nie to rano
Gratki dla Oli :-)
Helllow laski.

Ja dzis za porzadki się wziełam. Pół dnia spacerowałam a drugi pół ze szmata;-) Kuchnia błysk;-) Na jutro ostała sie kuchenka i lodówka hehehe bo juz dziś siły nie mam.
Idu troche poczytac;-)
Żebym ja się tak zmobilizowała do porządków ;-)
A to my na dzisiejszym spacerku:-)

Super fotki. Maksio cudny :-)

My dziś też zaliczyliśmy dwa spacerki. Niunio się denerwował jak mu słonko w oczka świeciło. A po południu zaszalałam i poszłam do fryzjera , no i włoski zafarbowane i podcięte. Jeszcze muszę uzupełnic garderobę. Miłej nocki.pa.

Dorotka super fotki. Ja dzis małego ubrałam w taki welurowy kombinezonik bo niestety nie mam typo wiosennej kurtki tylko juz takie cieniutki. Musze cos kupic;-) i jezdzimy bez przykrycia;-)
No wlasnie ja tez musze cos kupic :rofl2:
Dorotko śliczny smoczek ale Oliwcia ładniejsza:tak:No i ty niczego sobie:tak:
Widziałaś na zdjęciach jak mój mały był dziś ubrany z tym że tą kórtkr on ma jak gdyby podwójną. Do niej jest dopinana bluza z kapturem a jak będzie bardzo cieplutko to można odpiąć tą bluze i zostaje cieniutka kurteczka. Jest naprawdę fajna i funkcjonalna bo potem można i w samej bluzie chodzić. A kupiłam ją za 60 zł w Auchan ale jestem z niej zadowolona no może tylko kolor mógłby być ciemniejszy. Przepraszam że na tym wątku. A pod ta kurtka mały miał body z długim rękawem i bezrękawnik taki sweterkowy. Rajstopki i spodnie oraz buciki i był przykryty śpiworkiem od wózka.
Mnie sie ten smoczek tez podoba Tylko Oli jakos woli ten stary Choc temu tak do konca nie powiedziala NIE :tak:
Dziewczyny, ale fajne wiosenne spacery:)
Dorotka monio śliczny:tak: ale mi się bardzo podoba czapeczka Oli!!
Fryzurkę masz bardzo wiosenną.:-)
Mama Maksa- jaki Maksio "dusi menszyzna"!:tak: Słodki:-D
Czapeczke dostala od ciotki Ale jest ona gruba bede musiala sie jej pozbyc :-p
No tak a ja znowu padam. Od rana u as nie było prądu a potem spacer , zakupy, wizyta u dziadków i z powrotem do domu. Kacperkowi znowu ząbki dokuczają i daje mi nieźle popalić. Coś mi się widzi że ta noc będzie ciężka. Przepraszam was ale nie mam nawet siły odpisać. Idę spać. Może jutro uda się wejść jakoś tak normalnie. Choć jestem umówiona z koleżanką do babykina a potem do ortopedy ze sobą. Mój kręgosłup się odzywa a mam dyskopatie......

Miłej nocki dziewczyny
To spokojnej nocki zycze i PRZESPANEJ :tak:
Ja sie teraz zastanawiam jak to dalej bedzie z tymi zabkami Jeszcze wczoraj wieczorem nie miala I nagle dzis A zadnego matudzenia nie bylo :tak:Tylko od okolo 3 dni niunia brala swoja raczke ,swoja pistke wsadzala do buzi i ruszala glowka jakby mowila Nie I w taki sposob sie drapala :tak:Zapowiada sie u Ciebie jutro fajny dzien;-)
Wesolutkaaa ja to mam cały system ubierania jak wychodzę z domu,żeby żadne się nie zgrzało i ja żebym jako tako wyglądała na wyjście :-), ale obiecałam M, że któregoś dnia on wyszykuje się z dzieićmio na spacer i słowa dotrzymam :happy:.

Dorota gratulacje dla zębuszkowej Oliwki

Ja to też mam problem jak ubierać dzieciaki w taką pogodę, bo cholerka zdradliwa. Bartek w kurtce i spodniach to od miesiąca paraduje, bo wyrósł z kombinezonów i szkoda było kasy na nowy.

Nocnik na razie ok. Zrobiła potem jeszcze raz siku i zawołała w kąpieli, to ją szybko na kibelek - mam nadzieję, że to już to :rofl2:

Dobranoc i niech jutro wiosna jeszcze nie ucieka :-D
Ciekawi mnie ten caly sposob ubierania dzieci i siebie aby jakos wygladac ?:tak:
Kolezanka ostatnio mi mowila aby zaczac uczyc nocnika dziecko jak zacznie juz dobrze siedziec Co mnie wydaje sie za wczesnie ale juz od 2 to slyszalam One tak robily ze swoimi dziecmi i szybko oduczyly pampersow Ale czy to nie za wczesnie ???
Helllow laski.

Ja dzis za porzadki się wziełam. Pół dnia spacerowałam a drugi pół ze szmata;-) Kuchnia błysk;-) Na jutro ostała sie kuchenka i lodówka hehehe bo juz dziś siły nie mam.
Idu troche poczytac;-)
Jejku ta dostala PAWERA na sprzatanie Ja mialam tak w sobote i chyba caloroczny zapas naladowanych bateri juz mi minal :-D
Świetnie wygladacie...szkoda, ze mi takie fajne okulary nie pasują buuu

Jakie ona ma śłiczne długie rzęsy a Twoja figurka Dorotka niczego sobie;-)

Gratki z okazji ząbka;-)

A co do smoków...ja ciagle jade na tych 0-6...trzerba koniecznie zmienic na większy??

My na spacer ubieramy: rajstopki, buty, spodnie, body, kurteczke i czapeczke...na nogi kocyk i heja;-)

Dobrej nocki...oby Potworniasty spał;-)

Agamir dzis szczepienia miała i miała iść do gina bo brzusio bolał ją;-/
Dziekujemy za komplementa o rzeskach Wreszcie ktos zauwazyl :tak::tak::tak:Wlasnie nie wiem jak to z tymi smokami Tzn same miesiace mowia aby zmieniac Oli upodobala sobie ten co ma On jest calkiem inny i boje sie ze pozniej innego nie zaakceptuje i bedzie ryk Ok przez jakis czas moze miec nadal do 6 miesiaca ale jak dlugo ?????

Żona mówi do męża:
- Czy są jajka?
- Tak.
Dobre :-D

Dziekujemy za gratki Zabka
Moja krolowa juz spi Jejku ona na noc tak niespokojnie zasypia Nawet jej wtedy nie przykrywam bo to nie ma sensu Dzis urwala sznurki od ochraniacza tak wierzgala nozkami :tak:Wogole przybiera takie pozycje do spania Ze wedruje po calym lozeczku

Dziewczyny mnie sie rozchodzi o to ze ja nie wiem ile rekawow mam jej zakladac pod kurtke Boje sie ze zmarznie ale tez nie chce jej przegrzac a mam wrazenie ze za grugo ja ubieram I tez ile ma miec na nozkach ?
Bede wdzieczna za pomoc i jakies sugestie :tak:

Idu spac Mam nadzieje ze Oli da sie mamusi wyspac tak jak dzis :tak:

Dorcia gratki dla Oli! :tak:
A my dziś na długi spacerek poszliśmy, tak pięknie słońce świeciło, IDZIE WIOSNA!!!!!:-):-):-):-):-)
Aż humor się poprawia! Hormony szczęście działają!:-D

o i ja sie jeszcze pochwale co sobie na wiosne kupilam:)))
KRÓTKI ŻAKIET CARAVE DUŻY KOŁNIERZ - M (595452727) - Aukcje internetowe Allegro
a te matki to laski mlodsze jeszcze ode mnie.takie doslownie jak dla mnie z marginesu....i wielce sie wypowiadaja na nasz temat....wrrr....
Świetny płaszczyko-żakiet, bo chyba troszkę grubszy? ;-)

dorota oj ja jeszcze nie mam @, u mnie tak było wczoraj ale się wypogodziło
blond nie wiem jak u ciebie ale u mnie rano było -5 i śliczne słoneczko, w wypad fajny znajomi byli i bardzo chwalili, a naprawde jest niedaleko. super zakiet
wanilia ja chyba na wekend się wezme za okna, bo z małym to nie robota
Pati u mnie M cały dzień siedziałz małym, to mogłam działać,jutro już go nie ma, a mi jeszcze kuchnia, łazienka i korytarz z boazerią został. Pokoje za to lśnią :-)

u nas szpital :-:)-:)-( Marika zaraziła nas rotawirusem, ona czuję się ok, nic jej nie dolega dzięki szczepieniom, ale ja cały dzień przesiedziałam wczoraj w kiblu i siedziałam na toalecie, a wymiotowałam do umywalki... koszmar...

dziś już lepiej się czuję, ale mój M. w nocy też wymiotował i jest w pracy i coraz gorzej się czuje...

dobrze, że mama od wczoraj u nas, bo ja ledwo chodziłam tak osłabiona byłam, nawet mleka nie mam za bardzo w cyckach i w nocy i rano dokarmiałam Marikę sztucznym

moja mama zabrała Marikę na spacer, a ja próbuję coś zjeść i pić jak najwięcej, bo wczoraj co wypiłam to przelatywało przez mnie :-:)-:)-(
Kate już mówiłam jedna bida nie dokuczy :baffled: zdrówka życzę!!!

A mnie od kilku dni bolały plecy w dole, a dziś jak wróciłam ze spaceru to myslałam, że zacznę wyć. Taki ból, że nie mogłam Bartka do łóżeczka włożyć :no: Ani się schylić ani coś podnieść. Wzięłam nurofen i posmnarowałam ultrafastin - najwyżej dzisiaj pojedzie na butli. Juź juest trochę lepiej. A jak na złość M wymienia dzisiaj opony i będzie po 17 :baffled:. Spróbuję jesze raz pójść na plac zabaw, to tylko posiedzę. Wolę tam niż w domu.
A Martynka zaczyna kumać nocnik :rofl2::rofl2::rofl2: Wczoraj zrobiła siku jak ją wysadziłam, a dziś sama usiadła i zrobiła. Czekam jak się obudzi po drzemce czy zawoła. Pod pupę podłożyłam jej podkład do przewijania. Może coś wreszcie drgnie. Jutro idziemy po wnioski do przedszkola.
Kasia u mnie plecy też masakra :-( a dla Martynki gratulacje, dzielna dziewczynka!

A to my na dzisiejszym spacerku:-)

Świetne foty!!!! mama super i Maksio też :-)
Maks wyglada jak Maksikowa:tak::tak::tak::tak: Normalnie jak dziewuszka:-p
Wesolutka ja mam na codzien taka dwójeczke do obrobienia: rofl2:
Hehe właśnie tak pomyślałam jak wesolutka pisała o dwójeczce. :-)

JEJKU JAKA MAM RADOCHE :-DJESTEM TAKA SZCZESLIWA :tak::tak:
Dorotka gratuluje ząbala!

Dziewczyny mnie sie rozchodzi o to ze ja nie wiem ile rekawow mam jej zakladac pod kurtke Boje sie ze zmarznie ale tez nie chce jej przegrzac a mam wrazenie ze za grugo ja ubieram I tez ile ma miec na nozkach ?
Bede wdzieczna za pomoc i jakies sugestie :tak:

Idu spac Mam nadzieje ze Oli da sie mamusi wyspac tak jak dzis :tak:
Ja mam kurteczke welurową z bawełnianą podszewką, pod nią bodziak i cienka bluza a na nózki rajstopki, ocieplane spodnie i grube skarpetusie, a na główkę podwójna bawełniana czapka.

Ale dziś była piękna pogoda, aż się chciało okna otwierać, teraz już wykąpana podziwiam błysk w chałupce, a jak jutro uda mi się zwlec ciało z wyra to może jeszcze coś porobię, bo ostatnio to na swięta po łebkach poleciałam :-(
Dobranoc dzieweczki!

kate zdrówka
moli ja mam na szczęście ąż 3 schodki do domu:)
kasiu oj gratki dla Martynki,
mama maksa widziałam takiego samego motyla i aż się zdziwiłam, a zdjęcia super
Evelajna to cieplutko u was
wesolutka to miałaś rozrywke na spacerku
czarna gazetka może będzie na jutro
dorotko super zdjecia, grstuluje ząbka
marma miłego kina i udanej wizytki
wanilia a może wpadnij do mnie na okienka, firanek nie będzisz musiała wieszać bo nie mam

A u mnie tak, poszłam na spacerek do miasta, pogadałam z dziewczynami. wróziłam zjadłam obiadek, mały się obudził więc maly dostał obiadek, M pojechał do mamy do szpitala. Ja zostałam z małym, poszlismy na dwór, ja zabrałam się za ogródeczek, mały siedział i się przyglądał, jak się znudził to babcia z nim pojeździła, a ja mam już wszystko posiane. Siedziałam z małym do wieczorka i nie udało mi się popołudniu nic w domku zrobić.

jejku jak ubierać brzdące na tą pogode???

C

GRATULACJE!!!!!!!!!! teraz juz wiesz dlaczego tak sie zachowywała:tak::tak::tak:
No tak a ja znowu padam. Od rana u as nie było prądu a potem spacer , zakupy, wizyta u dziadków i z powrotem do domu. Kacperkowi znowu ząbki dokuczają i daje mi nieźle popalić. Coś mi się widzi że ta noc będzie ciężka. Przepraszam was ale nie mam nawet siły odpisać. Idę spać. Może jutro uda się wejść jakoś tak normalnie. Choć jestem umówiona z koleżanką do babykina a potem do ortopedy ze sobą. Mój kręgosłup się odzywa a mam dyskopatie......

Miłej nocki dziewczyny
biedulek się meczy. Spokojnej nocki
Wesolutkaaa ja to mam cały system ubierania jak wychodzę z domu,żeby żadne się nie zgrzało i ja żebym jako tako wyglądała na wyjście :-), ale obiecałam M, że któregoś dnia on wyszykuje się z dzieićmio na spacer i słowa dotrzymam :happy:.

Mama Maksa śliczne fotki, widać pięknę słonko!!!

Dorota gratulacje dla zębuszkowej Oliwki

Czarna biorę cerazette więc to nie @ ale już jest lepiej. Na noc amolem się nasmaruję, bo przez fastum ponad 250 ml mleka musiałm wylać i na noc dostał butlę.

Ja to też mam problem jak ubierać dzieciaki w taką pogodę, bo cholerka zdradliwa. Bartek w kurtce i spodniach to od miesiąca paraduje, bo wyrósł z kombinezonów i szkoda było kasy na nowy.

Nocnik na razie ok. Zrobiła potem jeszcze raz siku i zawołała w kąpieli, to ją szybko na kibelek - mam nadzieję, że to już to :rofl2:

Dobranoc i niech jutro wiosna jeszcze nie ucieka :-D
My juz mamy technike opracowaną i zajmuje nam to 2=3 min:-p Moze od dzwigania albo cie przewiało. I gratki dla Martynki ja mojej dziś sciągnełam pampersa i był taki płacz i prośby o niego ze szok:confused2::confused2::confused2::confused2:
Helllow laski.

Idu troche poczytac;-)
kurde nie mogłąś do mnie wskoczyć posprżtać ty egoistko:-p
My na spacer ubieramy: rajstopki, buty, spodnie, body, kurteczke i czapeczke...na nogi kocyk i heja;-)

Agamir dzis szczepienia miała i miała iść do gina bo brzusio bolał ją;-/
samo body bez bluzeczki????????? Daj znac jak cos bedziesz wiedziała wiecej o Agamir;-)

Żona mówi do męża:
- Czy są jajka?
- Tak.
hahaha dobre mój na szczescie nie robi takich wpadek wsio ładnie z karteczka:tak:
Witam padnięta i zniewolona
odwaliłam dzisiaj kawał roboty, pomyłam wszytskie okna, tylko jedna firnaka mi została do powieszenia, ale już padam na pysk.
Lece was poczytac, chyba ze wsześniej odpadnę ;-)
kolejna mróweczka nam sie tu ujawnia
kate zdrówka
moli ja mam na szczęście ąż 3 schodki do domu:)
kasiu oj gratki dla Martynki,
mama maksa widziałam takiego samego motyla i aż się zdziwiłam, a zdjęcia super
Evelajna to cieplutko u was
wesolutka to miałaś rozrywke na spacerku
czarna gazetka może będzie na jutro
dorotko super zdjecia, grstuluje ząbka
marma miłego kina i udanej wizytki
wanilia a może wpadnij do mnie na okienka, firanek nie będzisz musiała wieszać bo nie mam

A u mnie tak, poszłam na spacerek do miasta, pogadałam z dziewczynami. wróziłam zjadłam obiadek, mały się obudził więc maly dostał obiadek, M pojechał do mamy do szpitala. Ja zostałam z małym, poszlismy na dwór, ja zabrałam się za ogródeczek, mały siedział i się przyglądał, jak się znudził to babcia z nim pojeździła, a ja mam już wszystko posiane. Siedziałam z małym do wieczorka i nie udało mi się popołudniu nic w domku zrobić.

jejku jak ubierać brzdące na tą pogode???

Ty to swoja aktywnościa to chyba wszystkich pobijasz co nie jedna nie ma kiedy w domciu porobic a ty i na ogródku szalejesz:-D:-D:-D

A ja własnie sie szykuje do łóżeczka może jeszcze cos w TV pooglądam:-p Wiec mówie dobranoc do juterka

A gdzie Minisia, Justynka i reszta naszych kobitek??????????? Raz raz mi sie tu meldowac:angry::angry::angry::angry:

Dorcia gratki dla Oli! :tak:
A my dziś na długi spacerek poszliśmy, tak pięknie słońce świeciło, IDZIE WIOSNA!!!!!:-):-):-):-):-)
Aż humor się poprawia! Hormony szczęście działają!:-D
Dzieki No nie ma jak to wiosna Az zyc sie chce ja to spaceruje i oddycham tym sloneczkiem :tak:
WIOLU nastepna robotna Jejku mnie sie nic nie chce sprzatac Wogole sie nie ciesze na te swieta itp bo do pracy po swietach :baffled:
PATI poczytaj sobie wczorajszy dzien Ja sie juz wczoraj pytalam jak ubuerac dzieci I dziewczyny poodpisywaly :-)
KAKA jejku jak cos bedziesz wiedziala o Agamir to nam tu zaraz pisz Jejku aby wsio bylo ok
A wiesz co u Miroslavy?
CZARNA no ale Oli tak strasznie byla marudna jakies 3 tygodnie temu Wtedy co nie umielismy z nia wytrzymac Myslisz ze to wtedy sie cos klulo ?

Dzien dobry mamuski
Dzis sloneczko sie u mnie ostro przebija wiec i humorek jest dobry Oli obudzila sie raz po 3 a pozniej po 6 wstala(to jest jej godzina do wstawania )Teraz ma drzemke wiec ja jestem na BB :-D
Dzis zalicze zas dlugi spacerek Mam ochote z kims pospacerowac Tylko nie mam z kim Wszyscy zajeci Napisze pozniej do kolezanki moze bedzie miala czas :tak:

Te body to ubieracie z dlugim rekawem ?
Widzialyscie Oli w tym plaszczyku bialym co byla w chrzcie teraz w nim chodzi ale on jest gruby i chyba za cieplo jej w nim Jako takiej kurteczki na teraz nie mam ale mam cos podobnego i chyba jej to ubiore Pod spod 2 rekawki cienkie ?A czapeczki ubieracie juz takie cienkie i 1 czapeczke ?
Nie wiem co bym bez was zrobila DZIEKI :tak:

reklama
Hej środowo Dziewczyny-Maliny!Nocka oki,dziś Miki miał gadane,nawet przez sen i skubany nie chce spać pod kołdrą:baffled:chyba mu ciepełko jest...wczoraj nie dałam rady usiąść do kompa i posiedzieć,byliśmy na dwóch długich spacerkach,Miki padł po kąpieli,ja się wzięłam za ćwiczenia a potem po 39 i pół zasnęłam na kanapie...

Nowy smoczek OLIWI :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090331123725.jpg

Na spacerku :-)
ImageShack - Image Hosting :: 090331145021.jpg

A wlasnie dziewczyny powiedzci mi jak teraz ubierac maluchy Ja chyba moja za grubo ubieram ???

ślicznie wygladacie,a te rzęsy Oli prześliczne:tak:A Ty Dorotko masz chyba krótsze włoski czy mi się wydaje,no i laseczka z Ciebie.Coć nie piszesz jak tak adorator z GG?;-)No i GRATULACJE DLA OLI ZA 1 ZĄBKA!!chyba się z Mikim wczoraj umówili,bo jemu górna 2 wyszła wczoraj,nawet nie chcę wiedzieć jak on teraz będzie wyglądał,chyba jak zwierz z Muppetów:eek::laugh2:

Helllow laski.

Idu troche poczytac;-)

kurcze,kobieto trzeba było na mietle i do mnie zawitać,ja jeszcze się wogóle nie garnę do porządków,chciałam w sobotę ale jak ma być tak ładnie,to nie chcę latać ze ścierą:eek::rofl2:

Witam padnięta i zniewolona
odwaliłam dzisiaj kawał roboty, pomyłam wszytskie okna, tylko jedna firnaka mi została do powieszenia, ale już padam na pysk.
Lece was poczytac, chyba ze wsześniej odpadnę ;-)

jak ja się cieszę,że nie mam firanek,chyba dlatego ich nie lubię mieć(choć mi się niektóre podobają)bo moja mama zawsze nam dawała takie bojowe zadania z firnami,ze mam dość

Żona mówi do męża:
- Czy są jajka?
- Tak.
Dobre dobre :laugh2:

Gratki dla Oli :-)

Żebym ja się tak zmobilizowała do porządków ;-)

Super fotki. Maksio cudny :-)

My dziś też zaliczyliśmy dwa spacerki. Niunio się denerwował jak mu słonko w oczka świeciło. A po południu zaszalałam i poszłam do fryzjera , no i włoski zafarbowane i podcięte. Jeszcze muszę uzupełnic garderobę. Miłej nocki.pa.

ale się uśmiałam z tego kawału.Tak apropo,to wysłałam wczoraj M do Carrefoura (z karteczką z wypisanymi produktami)i miał kupic m.in.żel Durex,a ten głupek zaczął szukać go na chemii i zaczepił babeczkę,pytając GDZIE JEST TEN ŻEL DUREX DO WC,babka podobno nie mogła się powstrzymać ze śmiechu,a ten mnie tak zjebutał przez telefon,że aż usiadłam na podłodze bo nie mogłam wyrobić ze śmiechu:rofl2::rofl2:

MamaMaksaślicznie wyglądacie na zdjątkach,faktycznie Maksio jak Masiowa wyglada;-)

ppatqazaliczyłam wczoraj pierwszą serię Weidera i powiem szczerze,że to nie takie proste...Mój kumpel trenuje m.in.tą metodą swoich rugbistów podobno:rofl2:Ty już pewnie 10 powtórzeń albo więcej trzaskasz,co?My idziemy dziś zobaczyć czy wujek Mikiego skopał drugi raz ziemię i chyba jutro bierzemy się za sadzenie warzywek:happy:

Miłego dzionka dziewczyny,ślicznego słonka i udanych spacerków:-)

Do góry