Moli na zakwasy najlepsza jest sauna, a jeśli nie ma to gorąca kąpiel.
Ja też dziś brzuszki zaczęłam robić - bo czuję się jak ...

miałam nie narzekać
oj,jak ja tęsknię za sauną,przed ciążą co tydzień z M i ze znajomymi chodziliśmy

Teraz czekamy aż skończę karmić i chcemy Mikusia zabierać,jak wszystko będzie oczywiście ok
totalny bezsens...ja już sobie nawet scenariusz szybku ułożyłam,jakby się drań do mnie przyczepił,że sama zadzwonię na policję i że jeszcze bedzie musiał mnie przeprosić...grrr Rozumiem,to ich praca,ale niech lepiej na starsze babcie luka,bo kiedys widziałam jak jedna cukier waniliowy czy proszek wkładała do kieszeni
Powiadasz
Evelajna, że coś tam zwisa ... u mnie galareta taka, że jak się śmieję to mąż zamyka oczy bo za bardzo się trzęsie

;-)
O szczepienie i to 3 wkłucia.
Trzymam kciuki.
Andrzej to jednak ma dobrze z Tobą
galareta,powiadasz,to może klub ROZTRZĘSIONYCH założymy?

Hej
najpierw relacja z wizyty u prof. choć nie na odpowiednim wątku (sorrrry)
z małym wszystko ok, Pan prof powiedział, że rozwija się prawidłowo, nie potrzebuje rehab, ale teraz taka "moda" na wyszukiwanie problemów u maluchów i nawet zdrowe dzeci się rehabilituje

czyli ćwiczyć nie zaszkodzi, aczkolwiek konieczności nie ma.
Lece poczytać Was troszkę
tymczasem
no to super Wanilko:-)A żebyś wiedziała,że ludzie nawet z dziećmi zdrowymi ładują się na wczesną interwencję

i to niestety coraz częściej,kumpel z Wawy opowiadał,że to teraz taka moda u nich...

tylko dziwię się tym reha,że naciągają rodziców,oczywiście nie wszyscy
Oj pisałam od prezencie dostałam kupon do salonu od M, i ten fryzjer i kosmetyczka były właśnie teraz, dopiero teraz bo powiedziałam ze pójde jak spadne troche z wagi. Teściowa w szpitalu biedulka, jutro operacja na kolano, mam nadzieje ze pójdzie gładko.
Na jęczmień zloto dziala- udowodnione, ma działanie odkażające.
szkarlatyna u dorosłych daje ciężke powikłania i lubi iść na zastawki.
Jejku czytam na raty. Ja byłam u kosmetyczki, potem polazłam zamówić dywan- ale musimy czekać koło 3 tyg- bo u producenta nie ma na stanie teraz- więc czekamy. Potem przyjechałam, Kamiś był jeszcze na spacerku, na który go wyprawiłam wiec w spacerówce długo siedzi, obudziliśmy go, dostał obiadek i skoczyliśmy do ortopedy, kolejka ładna, oczywiście młodzież i babcie pilnowały kolejki i dopiero jakiś facet po godzinie czekanie wpuścił nsa w kolejke, maly byl grzeczny, wróciliśmy, cyc, ja poćwiczyłam, poprasowalam bo mały do południa mi nie dał i teraz już cisza.
oj współczuję teściowej i trzymamy kciuki,żeby wszystko potoczyło się dobrze

Przynajmniej jeden człowiek okazał się być ludzki i wspuścił was w kolejkę,a te babcie to na złom,im już nic nie pomoże,zwyroli się już nie leczy

Żartuję oczywiście;-);-)A jak się te ćwiczenia na W nazywają?Zapomniałam ich nazwy,a chciałabym sobie może z nimi powalczyć na podłodze...mam zakwasy właśnie na brzuchu,zwłaszcza na skośnych,juz dawno tak nie miałam

ale fajne uczucie
Witam
a co tu dzisiaj tak pusto?czyzby Oli dala pospac Dorotce?;-)
moj szaleje od 6.30 ale widze ze niedlugo pojdzie znow spac.ja juz pranie wstawilam bo ladne Sloneczko sie szykuje:-)wczoraj 3 godzinki bylismy na spacerze w spacerowce.musialam zablokowac kolka na poczatku bo jechalam jak pijana ale pozniej odblokowalam i bylo ok.jeszcze nie umiem nim dobrze jezdzic bo taki twardy sie wydaje w porownaniu do mojego starego.ale maly jaki zadowolony byl

swiat ogladal, siedzial sovbie i nareszcie wszystko widzial.bylismy z corka kolezanki na placu zabaw wiec mielismy jedno z glowy hihi;-)oczywiscie musialysmy zostac obgadane przez grupke mlodych matek z blokow(uroki Przytocznej....

)ale wesolo przynajmniej bylo.
teraz sobie Monte wciagam a mlody ciagnie namietnie za parasolke w bujaczku bo ostatnio odkryl z sie da i meczy caly dzien

a mi sie juz niedobrze robi jak ta melodyjke slysze....masakra.ale on jest wniebowziety wiec niech mu bedzie.jutro moja mamuska ma urodzinki.50 konczy :-)no i jada z Wiesiem do Niemiec do Tropical Islands.ale im zazdroszcze.to taki namot ogromny a w nim tak jakby wlasnie tropikalna wyspa plaza i takie tam.a osoby ktore obchodza urodziny maja wstep za darmo wiec super prezent

tez bym tak chciala!!!!!!

a do 50 tki daleko....moze za rok juz Rafalka tam zabiore bo blisko mnie.
to ja spadam do mojego spiewaka....
milego dnia i duz sloneczka zycze.
a jeszcze trzeba Was poczytac bo nie zdazylam
ale fajowo ma Twoja mamuska,słyszałam o tej Wyspie...ehhh moze jak bedziemy mialy 50 to nasze chlopy nas tez na wyspe jakas porwa;-)
Tez tak myślałam ale dzis od rana marudzi...moze w koncu ząbki ida??
moze faktycznie zabki,Miki bardzo dlugo marudzil zanim mu wyszly kasowniki...
a u nas nocka ok,tylko łby nas dzis cosik i mnie i M

wczoraj chciałam wejśc na BB wieczorkiem,a mój M wyłączył kompa i powiedział,że dosyć tego siedzenia i BB!!

bo niby on chce ze mną spędzić wieczór,po czym przyniósł po browarze,dla mnie Karmi,dla siebie Nie-Karmi i jak ogladaliśmy Mjewskiego,to zasnął i takim sposobem romantyzm wieczorny się skończył

A pogoda jest przepiekna,zaraz idę się wykąpać i heja na spacerek,a dzisiaj idę odebrać nowy telephone

i bedę robić wkońcu fajne fotaski i filmiki

a wczoraj oglądałam pogodę na tvn meteo i się mile zdziwiłam,bo w sobotę zapowiadają 20st

no a planowałam wypad do Sopotu,więc się uda,yahooo
[video=youtube;AoqpaaZqMY8]http://www.youtube.com/watch?v=AoqpaaZqMY8[/video]
Mikesz cieszy michę jak to słyszy i macha nogami ghihi