Ale superowe wieści!!!!!!!!!! Ja też licze ze jutro takie będe miała i abym sie nie przeliczyłaHej
najpierw relacja z wizyty u prof. choć nie na odpowiednim wątku (sorrrry)
z małym wszystko ok, Pan prof powiedział, że rozwija się prawidłowo, nie potrzebuje rehab, ale teraz taka "moda" na wyszukiwanie problemów u maluchów i nawet zdrowe dzeci się rehabilitujeczyli ćwiczyć nie zaszkodzi, aczkolwiek konieczności nie ma.
Lece poczytać Was troszkę
tymczasem

TY Karmiowa pijaczko bo w nałóg wpadnieszCzarna ano z rozmiarówką to różnie bywa.
Wiolu ciesze się, że z maluszkiem wszystko dobrze.
Marma zaraz pędzę zobaczyć zdjęcia.
Zmykam spać już tylko jeszcze strzelę sobie Karmi![]()

Ale super prezencik Mi na 30 wystrzelili z karnetem do jakiegos salonu masażyk kosmetyczka i takie tam pierdoły. Tylko znając zycie zapomna o tymOj pisałam od prezencie dostałam kupon do salonu od M, i ten fryzjer i kosmetyczka były właśnie teraz, dopiero teraz bo powiedziałam ze pójde jak spadne troche z wagi. Teściowa w szpitalu biedulka, jutro operacja na kolano, mam nadzieje ze pójdzie gładko.
Na jęczmień zloto dziala- udowodnione, ma działanie odkażające.
szkarlatyna u dorosłych daje ciężke powikłania i lubi iść na zastawki.
Jejku czytam na raty. Ja byłam u kosmetyczki, potem polazłam zamówić dywan- ale musimy czekać koło 3 tyg- bo u producenta nie ma na stanie teraz- więc czekamy. Potem przyjechałam, Kamiś był jeszcze na spacerku, na który go wyprawiłam wiec w spacerówce długo siedzi, obudziliśmy go, dostał obiadek i skoczyliśmy do ortopedy, kolejka ładna, oczywiście młodzież i babcie pilnowały kolejki i dopiero jakiś facet po godzinie czekanie wpuścił nsa w kolejke, maly byl grzeczny, wróciliśmy, cyc, ja poćwiczyłam, poprasowalam bo mały do południa mi nie dał i teraz już cisza.

Waga wagą a budowa ciała budowąCzarna nie wierzę że M, ja mam taką wagę jak Ty i czasem S jest za duże.

jeeeeee fajniutkio i ja sie jeszcze pochwale co sobie na wiosne kupilam))
KRÓTKI ŻAKIET CARAVE DUŻY KOŁNIERZ - M (595452727) - Aukcje internetowe Allegro
a te matki to laski mlodsze jeszcze ode mnie.takie doslownie jak dla mnie z marginesu....i wielce sie wypowiadaja na nasz temat....wrrr....
Kaka a jak mała zareagowała na spacerówke???
Ja tak szybko sie witam bo znajac zycie zaraz smerf wstanie

Ciekawe jak tam nasza Agamir????????
Ostatnia edycja: