reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No wlasnie tak chyba trzeba bylo zrobic. Ale od nastepnego cyklu postaram sie nie myslec (o ile mi sie to uda ) i podejsc do tego na luzie :-(
Kurcze nie wiem czy wysiedze z tym bolem do 15 w pracy buuuu:wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynki:) Ale dzisiaj piękna pogoda.Maggie_f no musze poszperać w ustawieniach bo może coś tam mam źle ustawione. Byłam w poniedziałek u lekarza i na szczęście jest wszystko w porządku:)) I tak jak czułam i jak ty mówiłaś w brzuszku siedzi Synuś :)))))
Ja też spróbuje poszperać i jak znajde to napisze. :-)
No właśnie miałam się spytać jak u lekarza :-) GRATULUJE Synka - super!!! A imie już masz czy będziecie się dopiero zastanawiać ???
No wlasnie tak chyba trzeba bylo zrobic. Ale od nastepnego cyklu postaram sie nie myslec (o ile mi sie to uda ) i podejsc do tego na luzie :-(
Kurcze nie wiem czy wysiedze z tym bolem do 15 w pracy buuuu:wściekła/y:
aguniak - masz nospe albo paracetamol?? Trzymaj się dzielnie. Coś te @@@ wredne w tym miesiącu.

mam juz okna umyte nareszcie:)

udalo mi sie wkleic suwaczek:)hurraa;)
podalam srednia dlugosc,cykle mi sie wachaja od 32 do 35

Ostatnia edycja:
Ja mam napewno coś źle zaznaczone w ustawieniach bo nawet koloru czcionki nie moge zmieniać,coś pewnie namieszałam.Imie mamy Adrianek :))

Dziękuje Maggie_f, to ty dzisiaj na obiad takie pyszności serwujesz:) Ja rano zrobiłam babeczki w kropeczki i jeszcze obiadek musze upichcić :)

Mam prosbe czy ktos moglby mi powiedziec jak sie wkleja suwaczki bo ja niestety nie wiem (pamietam ze ktos juz o to pytal ale nie mam sily szukac ) Wogole nic mi sie nie chce :no:

Madzia moje gratulacje. Synuś :) Cudownie... Aguniak..nie płakusiać, nie marudzić..Wziąć no-spe albo apap i przestać boleć...:*

a co do suwaczków, masz juz wygenerowany kod na forum?jak masz to wystarczy wejść w USTAWIENIA, z boku - po lewej stronie jest taka tabelka PANEL KONTROLNY, tam znajdujesz EDYTUJ SYGNATURE..wyświetli ci sie okienko - tam wklejasz kod i dajesz ZAPISZ SYGNATURE

zaczyna mnie bolec brzuchol po tym myciu okien chyba nic z tego nie bedzie:( ale moze nastepny cykl bedzie pomyslny:) zmykam zaraz do pracy,milego dnia kobietki;)

reklama
Do góry