reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla nas i dla dzieciaczkow - czyli to co kobiety lubia najbardziej :)

reklama
A to wczorajsze podarunki od kuzyna. Bardzo fajny ten termometr w smoczku, lubie takie bajery:

Lenka to jak mały tyle prezentów dostał to musi być szczęśliwy :-) ja myślę sobie Aventa kupić ale ręcznego, bo już mam elektryczny baby ono i jest do.... wiecie czego... bez szczegółów :-D:-D

A mi dzisiaj przyszla zakupiona ostatnio na allegro wiosenna bluzeczko-tuniczka :-). W rzeczywistosci duzo intensywniejsza zielen! Taka ladna i soczysta, jak trawka na wiosne!:-D

niestety na fotce wyszla strasznie mdlo :-(. Dodam jeszcze ze zaplacilam za nia cale 6,90 :D

Tau czy y oby nie za bardzo sie zrujnowałaś finansowo???? Kupe kasy dałas:-):-) ale bluzeczka fajna:-)

Tau ja cię podziwiam za te zakupy.
Ja muszę sobie zakupić kilka rzeczy bo oprócz spodni nie mam nic ciążowego i wyglądam jak sierota ostatnia w obcisłych bluzkach :baffled: A teraz pod kurtką się nie ukryję :-(

A mi dzisiaj przyszla zakupiona ostatnio na allegro wiosenna bluzeczko-tuniczka :-). W rzeczywistosci duzo intensywniejsza zielen! Taka ladna i soczysta, jak trawka na wiosne!:-D
http://img21.imageshack.us/my.php?image=tunikaa.jpg

niestety na fotce wyszla strasznie mdlo :-(. Dodam jeszcze ze zaplacilam za nia cale 6,90 :D

Super zakup :tak: Ja unikam takich bluzeczek bo moje cycki wygladaja jakby rosły w okolicach pasa :eek: Teraz to bez stanika juz sie nie obejdzie niestety :baffled:

reklama

Sliczna bluzeczka Tau,ja mam dwie podobne tez zielona i niebieska w kwiatuszki, pod spod uzywam stanika z przezroczystymi ramiaczkami bo jak bym nic pod spodem niemiala to by mi cos tam niestety zwisalo:-D:-D:-D

Do góry