w.kropeczka
Fanka BB :)
no dziekuje ci kropeczko, na clarinsa powiem szczerze szkoda mi tyle kasy, ale powiem siostrze rzeczywiscie moze mi kupi jak za 3 tyg bedzie do nas leciec
a co do nivea to spobuje , dzieki, chociaz kiedys jak nivea kupowlam to byly one dosyc ciezkie w smarowaniu i w wchlanianiu, ale jak to nowowc to moze rzeczywiwscie jest lepszy;-)
No to jak nie lubisz takich tlusciejszych balsamow i wolisz lekkie co sie szybko wchlaniaja to kup tego NIVEA! jest naprwde inny niz te w granatowych pudelkach, ten sie szybko wbija w cialko i jest lekki, bardzo fajny...mam nadzieje, ze ci spasuje. O! a mozesz tez go wyprobowac z twojego stylu...bo w kiwetniowym chyba numerze byla probka o ile dobrze pamietam...zaraz sprawdze jeszcze bo mam tu ten t.styl...
Moja mama kupila ja bez problemu w aptecekosztuje ok 10 zl oto link :
Barc 7%, maść propolisowa, 20 g - Apteka internetowa Dbam o Zdrowie
O dzieki Lilu! W takim razie wyprobuje i tego...
W. kropeczko- w sumie to ja mam najblizej do Ciebie od wszystki Dziewczynek mieszkajacych w polsce
co do Taty to mial wczoraj jakies badanie komputerowe wyniki beda we wtorek i wszystko dokladnie sie dowiem pewnie w przyszlym tygodniu.

kosztuje ok 10 zl oto link :

ja też przeszłam przez tetracyklinę i wszystkie takie robione maści i płyny ale albonie działały albo mnie uczulały i nie dało sie jch stosować, naprawde nie mam już do tego siły, takie mi blizny pozostały po tym i dalej nowe powstaja a jak już się okres zbliża to wyglądam okropnie nie moge sama na siebie patrzeć, a co do tego stresu to ja wierze że to moze nasilać trądzik bo ja jestem nerwowym człowiekiem wiec to by sioe zgadzało.

Ty mi tu numerow nie rob! ja trzymam kciuki za Ciebie i twoj test za 2 dni i basta!!!