reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Gosiu-wyslalam ci na prywatna namiary na tych ginkow w krakowie:-)
dzieki skarbie i juz ci odpisalam...
Zając :crazy: Ty mi tu numerow nie rob! ja trzymam kciuki za Ciebie i twoj test za 2 dni i basta!!! :tak: A jestes pewna, ze nic a nic nie bylo??? No to moze chociaz siedzialas na męskim krzeselku przez chwilke??? no albo w autobusie kolo jakiegos pana chwilke stalas??? no daj szanse kropci niech sie cieszy....
dokladnie - kazdy kontakt z meskim nasieniem jest niebezpieczny:-):-):-)i nigdy nie wiadomo co sie moze wydarzyc po kontakcie z takim osobnikiem- niewazne w pracy czy nie:-D:-D:-D
Wiesz, Kropeczka....ja tam cały czas jestem w stałych stosunkach z ośmioma panami:-) Służbowych oczywiście:-):-):-) No, może jednego czy dwóch można by było lepiej poznać, bo ciekawi:) Ale z drugiej strony nie można - formalnie, każde ślubowało;-) Kropeczko, dobra, trzymaj te kciuki. Ja świadomie w ogóle się nie nakręcam...ALe jak pomyślę co ta moja podświadomość wyczynia...(bóle brzucha, mdłości, bóle cycochów i mdłości, temperatura dziś znów36,8) .... ech fajnie było. Ale nic z tego:-)
no wlasnie i o tym pisalam...

reklama
zaniepokojona- wiem ze tradzik to przeklenstwo ,, jeszcze teraz zwlaczam to co po nim zostalo. niestety:happy: u mnie buzia czyscila sie 8 mieiescy teraz wciaz sie jeszcze w jakis sposob czysci ale najgorsze sa plamki.. ona najdluzej schodza...:/ :baffled:

kropeczka, marzenixx- kochane za was obydwie trzymam mocno kciukasy,, wiem ze kropeczka jeszcze troszke cierpliwosci , musisz kochana wytrzymac ale juz niedlugo a marzenixx napewno tez wkrotce sie uda:)

w.kropeczka dziękuje za zaproszenie do przyjaciół, miło mieć bratnia dusze wśród was:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

:tak:

kropeczko, kto wie czy ty mnie nie wyprzedzisz jak tak dalej pójdzie:-( no ale moze razem zafasolkujemy, bo ty ze wzgledu na to ze musisz tyle czekac napewno bedziesz miala wynagrodzone i uda ci sie za pierwszym razem!!:-D

dziekuje kochanie!

Wiesz, Kropeczka....ja tam cały czas jestem w stałych stosunkach z ośmioma panami:-) Służbowych oczywiście:-):-):-) No, może jednego czy dwóch można by było lepiej poznać, bo ciekawi:) Ale z drugiej strony nie można - formalnie, każde ślubowało;-) Kropeczko, dobra, trzymaj te kciuki. Ja świadomie w ogóle się nie nakręcam...ALe jak pomyślę co ta moja podświadomość wyczynia...(bóle brzucha, mdłości, bóle cycochów i mdłości, temperatura dziś znów36,8) .... ech fajnie było. Ale nic z tego:-)

No to dopiero-8 facetow:szok: to ja trzymam w takim razie wszystkie moje 8 kciukow...:-D

zaniepokojona- wiem ze tradzik to przeklenstwo ,, jeszcze teraz zwlaczam to co po nim zostalo. niestety:happy: u mnie buzia czyscila sie 8 mieiescy teraz wciaz sie jeszcze w jakis sposob czysci ale najgorsze sa plamki.. ona najdluzej schodza...:/ :baffled:

kropeczka, marzenixx- kochane za was obydwie trzymam mocno kciukasy,, wiem ze kropeczka jeszcze troszke cierpliwosci , musisz kochana wytrzymac ale juz niedlugo a marzenixx napewno tez wkrotce sie uda:)

Tikanis-najwazniejsze ze juz nie masz swiezych krostek...plamki poschodza, a probowalas smarowac czyms usuwajacym przebarwienia i planki? sa takie secyfiki...moze by pomogly..choc nie wiem czy to bezpieczne dla Kubusia teraz?

Wiem ze musze byc cierpliwa i jestem...bedzie dobrze! Dziekuje!

Eve a dlaczego nie moglas zrobic kolejnych badan od razu? i jak dlugo musisz czekac na nie??? mam na mysli te na owoce itd...
bo mi sie juz zaczela alergia i tak przymkneli oko ze zrobili te co zrobili!!! :confused2: a poza tym za duzo ich bylo na 1 raz! :nerd: a czekac musze do ustopienia alergi tak okolo czerwca ale mam wtedy juz bym chciala byc w stawnie nie pozwalajacym na testy! :rofl2:

Tikanisku kochany fajnie ze wpadlaś!!!!! :tak:

bo mi sie juz zaczela alergia i tak przymkneli oko ze zrobili te co zrobili!!! :confused2: a poza tym za duzo ich bylo na 1 raz! :nerd: a czekac musze do ustopienia alergi tak okolo czerwca ale mam wtedy juz bym chciala byc w stawnie nie pozwalajacym na testy! :rofl2:

W takim razie juz wsio rozumiem:-)
A jak z twoimi starankami, zaczynasz w tym cyklu???

reklama
Do góry