reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Witam kochane skoro o cerze i kosmetykach to ja też lubię ten temat:-)
Trądziku nie mam ale mam cerę naczynkową już dwa razy zamykałam pajączki laserem ale one co jakiś czas się pojawiają szczególnie po zimie.
Używam kosmetyków z apteki Avene i Lierac(są super!)

Byłam dzisiaj na usg i moja torbiel zniknęła nie ma jej już hura:happy:
Oba jajniki prawidłowe,lewy z pęcherzykiem dominującym 19mm.
Mam się przytulać jutro i w sobotę wg.zaleceń gina.

Mam do was pytanie ile mają pęcherzyki jak pękają i w jakim czasie o ile prztrastają?

Super, że juz nie ma totbieli:-):-) To się jutro będzie działo!!:zawstydzona/y:
Niestety nie wiem ile powinny mieć te pęcherzyki, ale wydaje mi się, że twoje są całkiem spore:eek:

reklama
Dziewczynki ja tak na chwileczkę do Was wpadam. Byłam dziś u gina. Moje maleństwo ma już 14 mm i ślicznie bijące serduszko. Niestety mam też torbiel na jajniku, z którego była owulacja. ale mam nadzieję że wchłonie się sama.

Przesyłam wam moc uścisków i świeżutkie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Życzę Wam owocnych staranek!

Witam:-):-)
A ja dziś kiepskawo się czułam muliło mnie przez cały dzień, myślałam że mdłości będą słabły a tu na odwrót:eek:
Dodatkowo tak mi brzuszek dziś wywaliło, że tylko czekałam aż ktoś się w pracy spyta...;-)

Serdecznie pozdrawiam:-D

Dziewczynki ja tak na chwileczkę do Was wpadam. Byłam dziś u gina. Moje maleństwo ma już 14 mm i ślicznie bijące serduszko. Niestety mam też torbiel na jajniku, z którego była owulacja. ale mam nadzieję że wchłonie się sama.

Na pewno wszystko będzie dobrze!!!! To szybko rośnie fasolka, ale to super:-)

Łapię trochę fluidków dla siebie:rofl2:

Chyba będę musiała bo nigdzie ich nie ma.

Ja poroniłam w 8tc w październiku a teraz jestem w 12 tc. Nie miałam owulacji ale lekarz dobrał dobre leki i się udało.

No pewnie :-D:-D

Ja używam kremu po opalaniu kolastyny ;-);-)super nawilża mi skórę i nie ruluje się pod makijażem:tak:

Maść propolisowa na noc, ja się tak wyleczyłam.

Widzę, że stosujesz ;-);-):-)

A ja ;-);-) Buziaczek :-)
Super:-D:-D

Ekstra :-):-)

A ja dziś kiepskawo się czułam muliło mnie przez cały dzień, myślałam że mdłości będą słabły a tu na odwrót:eek:
Dodatkowo tak mi brzuszek dziś wywaliło, że tylko czekałam aż ktoś się w pracy spyta...;-)
Kinguś maluszek rośnie razem z brzuszkiem już nie długo będziesz mogła ładne ciążowe ciuszki nosić.
A jak twoje nowe spodnie?
Ach cudownie zazdroszczę;-)

Super, że juz nie ma totbieli:-):-) To się jutro będzie działo!!:zawstydzona/y:
Niestety nie wiem ile powinny mieć te pęcherzyki, ale wydaje mi się, że twoje są całkiem spore:eek:
Duże bydlaczki już wyrosły he,he teraz niech tylko ładnie pękną.
Lekarz dziś do mnie tak zapraszam za trzy tyg z pozytywnym testem:tak: ale w skowronkach do domu leciałam.:laugh2::laugh2:

Mam do was pytanie ile mają pęcherzyki jak pękają i w jakim czasie o ile prztrastają?
Pękają w okolicach 25 mm ale to zależy od kobiety, a przyrastają mniej więcej 2 mm na dzień :-)

Witaj!!! Super !!!
Mój fasol ma dopiero 7 mm.
Właśnie wróciłam z usg.
W pracy już wiedzą, bo chcieli mnie zwolnić zanim się dowiedzieli, że w ciąży jestem :-(
Straszne rzeczy zaczęły się u mnie dziać w robocie, ale póki jestem w ciąży-mogą mi skoczyć... Czuję się teraz w pracy obrzydliwie.....Nie pójdę jednak narazie na L4 bo stracę co miesiąc dodatkową kasę około 300 zł za prowadzenie grupowego ubezpieczenia w firmie, za które płaci mi nie moja firma tylko PZU. :-(

A kiedy zamierzasz powiedzieć? :-)

Łapię fluidki:-)
Ja też miałam torbielkę po nie pękniętym pęcherzyku i własnie dzisiaj się dowiedziałam że się wchłonęła.Jeśli lekarz powiedział że tak będzie to nic się nie martw.

Pęcherzyki pękają już przy 20 mm a rośnie chyba 1 albo 2 na dobę, kurcze już nie pamiętam. Mi pęcherzyk w cyklu w którym zaciążyłam pękł dopiero około 26mm ;-)

Super:-)
Na pewno się wchłonie torbielka :tak:

Kinguś maluszek rośnie razem z brzuszkiem już nie długo będziesz mogła ładne ciążowe ciuszki nosić.
Już mam 2 pary ciążowych spodni. Z tych nowych jestem bardzo zadowolona:tak:
Proszę fluidki ~~~~~~~~:-):-):-)

Duże bydlaczki już wyrosły he,he teraz niech tylko ładnie pękną.
Lekarz dziś do mnie tak zapraszam za trzy tyg z pozytywnym testem:tak: ale w skowronkach do domu leciałam.:laugh2::laugh2:

To trzymam kciuki, żeby tak było!!!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry